Ruime keuze, goeie service Tevreden klant
Alles prima
Alles goed toegekomen. Bedankt
Uw bestelling ligt sinds 7 maart klaar op de afhaallocatie die u heeft gekozen. Wellicht zit de mail van de Track & Trace in uw spambox?
Originele beoordeling
Kan geen geven want nog steeds niets ontvangen!
vlotte levering, netjes verpakt
Deftig verpakt, snelle levering.
snelle levering - tof materiaal - wel dure portkosten
Producten zoals verwacht en heel snelle correcte levering
I placed my order 10062733 on 06 Feb and i'm still waiting for my order.
Super en Zeer Vlotte Afhandeling / Levering
Ben zeer tevreden ,artikel zoals het beschreven was , snellere levering kon niet !
Na een week heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Zoal we al eerder met u hebben gecommuniceerd blijkt uw pakket zoek te zijn geraakt bij de post. Wij hebben direct een onderzoek ingesteld, maar hebben hier nog niets van gehoord. Onze excuses voor dit ongemak. Wij hebben u inmiddels weer gemaild.
heel correcte afhandeling van de bestelling. Zeer snel geleverd. Top!
Ruime keuze aan feestartikelen, duidelijke foto's, snelle verzending
helemaal tevreden over aankoop en dienst na verkoop!
Correct op alle gebied!!
Beste , We hebben de bestelling vlot ontvangen. Helaas waren enkele ballonnen niet kwalitatief en zat er bij het opblazen ervan al gaatjes in waardoor ze onbruikbaar waren. De grote cijfers waren wel ok . Spijtig ! Was voorzien voor mijn dochter haar 16de verjaardag. Mvg, Herlinde
Wat vervelend dat er een paar ballonnen niet goed bleken te zijn. Onze excuses hiervoor. Wij zullen direct contact met u opnemen voor een passende oplossing.
produkten die ik had besteld waren wat ik zocht alleen heb ik achter mijn bestelling moeten gaan zoeken omdat ik er geen bericht van kreeg van post NL pas donderdag ging ik op bezoek op de plaats waar ik had laten afleveren zonder een berichtje en bleek het daar al te liggen gelukkig maar want had het echt nodig hoe lang het daar al lag weet ik niet
Leuke items, snelle levering dus een blije jarige!
Bestelling afgeleverd zoals afgesproken
Pakje goed aangekomen Inhoud intact maar veel te klein Weinig impact voor beoogd resultaat
Perfecte timing om het produkt thuis te brengen zoals beschreven!
ok
Snelle levering en verwachte product ook geleverd
heel duidelijke website met een groot gamma
Zwolseweg 80 C
8181 AJ Heerde