Leuk om op deze manier wat uit te proberen.

Ben uiteindelijk wel blij met de spullen.

Retoertje doet wat beloofd

Wandkastje gekocht, snel geleverd, goed verpakt en onbeschadigd. En dat voor een lage prijs

helaas door transport beschadigd maar direct mijn geld terug!

bestelde produkt kwam helaas zwaar beschadigd aan en was daardoor onbruikbaar, dit gemeld, direct antwoord terug met een link om dit verder af te handelen, paar foto's en mijn uitleg later het hele bedrag retour en het defecte produkt hoefde ik gelukkig niet terug te sturen! (was nogal een groot pakket!)

Lounge set met zonnescherm

Prachtige loungeset met zonnescherm. Het was even aanpoten om het in elkaar te fixen, maar dan heb je een lief setje voor in de tuin. Vooral het zonnescherm is handig voor warme zomerdagen!

Superleuke spullen

Erg leuke en fijne koopjes en snel in huis

Snelle service top!

Hele snelle levering. Duidelijk vermeld waarom het product voor een spotprijsje te koop was.

Hele goede service

Producten zijn zoals het omschreven wordt. Bij onze eerste bezorging was iets fout gegaan maar is super opgelost. Wij zijn dus tevreden klanten.

Top oplossing!

Kastje gekocht bleek achteraf schade te hebben, probleem zeer correct afgehandeld door het bedrijf.

Correct afgehandeld

Goed dat die producten nog een tweede kans krijgen. Service is goed bij een probleem word het snel en correct afgehandeld.

Verwachte ook geen perfect nieuw artikel

Zag dat er waterschade was aan de verpakking, en inderdaad zat er wat lichte roest plekken op het witte metalen bed, met een schuursponsje en schoonmaakmiddel heb ik het eraf gekregen en het ziet er uit als nieuw. Ben hier heel tevreden over.

Heel tevreden

De levering is correct en op tijd aangekomen. De artikelen zijn niet nieuw maar volledig in orde.

Tevreden

Ik was niet bekend met Retoertje, maar ben positief verrast. Het bestellen ging makkelijk en de levering was snel.

Service ten top

Als er een probleem is wordt dat netjes en snel afgewikkeld. Producten zijn altijd leuk geprijsd en snel geleverd

leuke site, leuke prijsjes

Zeker de moeite waard !

Slechte service, slechte site

Ik wil een tafelblad bestellen, alleen deze heeft schade. Alleen geen duidelijke foto's van de schade. Via de chatbot vragen gesteld en die heeft aan dat ik voor het bestellen ook langs kan komen in Arnhem. Niet dus, ik sta voor niks dat bij het afhaal punt... Klacht ingediend op de site, krijg ik via de email netjes de excuses en wordt er aan gegeven dat als ik me weer meld met bestelnummer ze gaan kijken of ik het als nog snel kan ophalen. Niet dus weer afgescheept. Als je iets toezegt probeer het dan waar te maken. Ze hebben nog belooft dat ik na de bestelling bij het ophalen het product als nog kan bekijken en eventueel daar voor retour kan laten mocht de beschadiging te groot zijn. Maar weinig vertrouwen dat dat ook goed komt...

Super bedrijf

Alles keurig afgeleverd en eventuele schade staat keurig op de side

Goede service, fijn idee om bij te dragen aan re-use

Superblij met mijn nieuwe salontafel van Retourtje.nl! Mooie kwaliteit, precies zoals op de foto, en razendsnel geleverd ook. Echt een aanrader!

Goede klachtafhandeling

Tevreden met de klacht afhandeling. Ook fijn dat ze producten goedkoper aanmelden

Zamanında ve sorunsuz hizmet

Başlangıçta nasıl bir sonuçla karşılaşacağımı bilmiyordum. Ancak ürün anlatıldığı şekilde kullanıma engel olmayacak küçük kusurları içeriyor. Zamanında sorunsuz rlime ulaştı. İlginize teşekkür ediyorum.

Goede service en aanzienlijke kortingen

Diverse keren besteld en slechts 1 keer iets retour gedaan, omdat ik zelf een fout had gemaakt ivm de afmetingen van het product! Hoge kortingen voor producten die eigenlijk nog in nieuwstaat zijn

Perfect spullen

Spullen besteld voor onze nieuwe huis.

Alles naar wens verlopen. En snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer lage verzendkosten en kompleet geleverd, een zelf te monteren stoel. Stond niet in de omschrijving dat het een bouwpakket was en er waren wat fouten gemaakt met de voorgeboorde gaten en de instructie week wat af. Met een beetje handigheid toch gelukt maar de zithoogte viel enorm tegen. Maar voor het geld goede aankoop !

Goed product

Goed product, levering van één bestelling gebeurde niet, maar werd terugbetaald. Volgens mij worden soms exemplaren verkocht dier er niet (meer) zijn

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.