Great Find

I'm always able to find something of good quality at a great price they website as a great job of describing the reason for the discount whether it's a returned object or a damaged object there are no surprises. I'm able to buy what I need without hurting my budget

Product in goede staat met flinke korting

Erg fijn balkonbankje, wat veel voordeliger is. De staat is goed. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk bestelken, erg scherp geprijst. Prima afhandeling als er iets niet klopt.

Prima aftersales

Een retourartikel welke zij mij hte goeder trouw hadden verkocht, bleek essentieele onderdelen te missen. Kontakt met de klantenservice opgenomen, verhaal uitgelegd en gemaakte foto's verzonden. Daar waar de ( live) medewerkster vertelde dat men het intern zou overleggen ! Ik kreeg echter vrijwel direct een ( geautomatiseerde) mail dat de betaling zou worden teruggestort en of ik daar akkoord mee kon gaan ! Ja natuurlijk! Chapeau Retoertje ( met OE niet ou) ! John Uithoorn 11-12-25.

Het tuinbankje was prima, maar tientje korting dat u beloofde heb ik nog niet ontvangen

Ik wacht het nog maar af

Alles netjes geleverd .voldeed aan mijn verwachting .

Alles netjes geleverd .voldeed aan mijn verwachting.

Prima prijs, snel verstuurd

Gevarieerd aanbod, lage prijzen

Geweldig en veel minder geld, komt goed uit in deze dure tijd

Nu 2 x iets besteld en ontvangen, ik blijf bij Retourtje uitkijken naar de aanbiedingen

Alles prima geregeld

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Verwachte schade aan het product was nauwelijks zichtbaar

Onze aankoop werd snel geleverd en zag er keurig uit. Ik ga deze site in de gaten houden voor goede koopjes

Heel tevreden !!

Alles correct verlopen , heel tevreden over het bestelde product !!! Bedankt !

Netjes

Snel verzonden, goed verpakt, goede communicatie

Zeer netjes afgehandeld en snel

Optijd verzonden

Optijd verzonden

Koopjes!!

Al 2 keer een bestelling geplaats en netjes mijn producten ontvangen, zeer tevreden,vooral als je een klein budget heb!!

Verkeerd besteld

Was verkeerd besteld, ondanks de kosten voor eigen rekening is t een leuke koopjessite

Goede prijzen voor wat je krijgt

Soms wat onduidelijk wat er precies mis is met het product maar zoiezo goede prijzen voor wat je krijgt!!

Fantastische ervaring alles naar wens

Prima pakket netjes verpakt en bezorgd .

Prima voor elkaar

Prlma product netjes bezorgd ik zou zeggen ga zo door.

Het product was zoals beschreven

Het product was zoals beschreven en geleverd op de aangegeven datum

Alles vlot verlopen

Bestellen is makkelijk, snelle verzending, alles goed verpakt. Duidelijke uitleg bij verpakking. Ik heb reed 2 x iets besteld en kijk alle dagen of er nog zaken zijn die te koop worden gesteld die ik kan gebruiken. Ik ben alvast fan.

Goed, vlot en netjes ontvangen

Milieubewust deze verkoop. Ga zo door.

Artikelen zijn echt nieuw te noemen.

Ik ben aangenaam verrast! Ook met de supersnelle levering. Kan Retoertje echt aanbevelen!

Snel, netjes en compleet

Twee rolgordijnen besteld en snel gekregen, alles netjes in de verpakking en compleet. En dat voor een laag prijsje.

Hele fijne service en producten voor een mooie prijs

Ik ben onlangs verhuisd en heb best wel wat spullen nodig. Ik ben via google op deze website terecht gekomen. Het is een duurzame oplossing en voor een goede prijs kan ik spullen overkopen.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.