wat een geweldig idee ! perfect afgehandeld.. ook na een extra vraag.

mooi om zo mee te doen aan duurzaamheid. Ook al miste ik iets in de zending, ik kreeg direkt een duidelijk antwoord. echt blij mee. Niet alles hoeft perfect te zijn als het maar werkt !!!

Goede klantenservice

Er was iets mis met mijn bestelling, maar dat is allemaal netjes opgelost.

Alles klopt

Betrouwbaar

Helaas was het bestelde product defect. Na een kort berichtje en bijpassende foto van het defect kreeg ik het aankoop bedrag en de verzendkosten terug gestort. Liever had ik het bestelde in goede orde ontvangen, maar door de snelle afhandeling is het vertrouwen niet geschonden.

Top artikel

Top artikel Doos beetje beschadigd Inhoud in zeer goede staat

Handig en efficiënt rust in de tent

Als je weet wat jezoekt is dit een hele makkelijke oplossing. Vriendelijke afwikkeling en super snel

alles ok maar soms betere beschrijving nodig van de huidige toestand

alles ok maar soms betere beschrijving nodig van de huidige toestand

Tevreden ondanks kleine 'verassingen'.

De paar houten voorwerpen die ik had besteld zijn heel erg leuk. En de levering was snel en netjes. Het enige jammere was dat een paar onderdelen niet klopten bij het in elkaar monteren. Dan weet je ook meteen waarom het een retourproduct is. Maar met een beetje handigheid is dat geen probleem. Al met al blijf ik deze site in de gaten houden. Zeer de moeite waard!

Uitstekende ervaring en scherpe prijs!

Ik heb een heel goede ervaring met Retourtje.nl. Het artikel was precies zoals beschreven en bovendien echt scherp geprijsd. Alles verliep vlot en betrouwbaar — zeker een aanrader! Ik zal hier zeker vaker eens op bestellen

Roze kerstboom

Snel geregeld snelle levering en zo pronkt nu dus een mooie roze kerstboom bij Wanda Kleur Rijk schmink en creatief atelier in Sittard.

top

goede ervaring en een goede site

Goeie deals!

Mooie kortingen op praktisch nieuwe producten. Snelle levering en goeie klantenservice. Ook fijn om op deze manier bij te dragen aan minder verspilling!

Mooi product helaas niet compleet maar kleingheid goed op te losse

De lantaarn is in goede conditie er ontbraken alleen wat schroefjes geen probleem heeft nu een goede bestemming in onze tuin.

Goedkoop en snelle levering

Al diverse keren besteld en tot nu toe zeer tevreden over de bestelde producten

Perfect gekregen wat de beëdiging aangaf

Item besteld, 2 dagen later perfect aangekomen.

Snel

Werd snel geleverd, goed verpakt. Aardige medewerkers!

Goede Service

Er worden goede producten aangeboden voor een moois prijsje. Als het product beschadigd is of er ontbreekt wat , krijg je altijd een compensatie

Verslavend.

Sinds ik retoertje heb ontdekt, heb ik er een hobby bij. Ik heb al een aantal leuke stukken op de kop kunnen tikken die ik goed in huis en tuin kan gebruiken. De bezorging is iha vrij snel. Enige aanmerking is dat de beschrijving over de kwaliteit/schade van het geretourneerde product soms niet klopt. Dan is er bijvoorbeeld toch meer schade dan vermeld en eenmalig klopte de kleur niet. Dit werd in zo'n geval echter netjes opgelost doordat ik dan een bedrag terug kreeg.

Hellemaal geweldig

Ik had schade gemeld.. binnen 2 dagen kreeg ik het geld terug... helemaal top !!!

Leuke site met leuke producten

Scherpe prijzen en vroege voordeel.

Goed tegen de verspilling

Klein deukje, was er makkelijk weer uit te krijgen en dat voor een veel lagere prijs.

Zeer goede producten.

Zeer goed product voor meestal een flink lagere prijs.

Super tevreden

Top producten met hoge kortingen

Ik heb een paar produkten bij retoertje.nl besteld. Alle producten waren in top staat en ze zijn snel bezorgd.

Goed en goedkoop

Mijn product was er snel en goed verpakt. En was een goede prijs

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.