Prima parasol.

Prima op tijd geleverd. Parasol nauwelijks schade. Klein bouwpakketje met haken en parasoldoek maar was goed te doen..

De bestelling ging heel snel

De afhandeling en het gesprek met de klantenservice was prima

Alles naar wens.

Leuke manier van kopen. Goed bereikbaar. Vlotte levering. Alles naar wens.

Nog goede artikelen voor minder dan de helft.

Wandschappen gekocht. In omschrijving stond krassen/ schade. Ben nu nog aan het zoeken . Zeer tevreden . Snelle verzending .

Gewoon goed

Goed en snel geleverd

Uitstekende service

De service is uitstekend. Bestellen en afleveren verloopt soepel. In mijn geval bleek een maatafwijking te zitten in het geleverde t.o.v. de advertentie. Mijn complimenten aan Retourtje voor de snelle en correcte wijze hoe zij dit hebben opgelost. Echt een aanrader.

Super alles was keurig be,orgd

Wat we besteld hadden was prima net zo als alles op jullie site

Mooie deal!

Ik heb 3bestellingen gedaan, met uitstekende levering van producten. Mooie prijs en goede kwaliteit spullen

Mooi bed voor een mooi prijsje!

Helaas ging het eerste bed die geleverd werd niet goed, die was incompleet. Geen probleem ! Het was binnen 24 uur opgelost en geld terug. Erna nogmaals een ander bed besteld, die helemaal goed was, en heerlijk slaapt !

Cv

Voor heel weinig geld heb ik een pracht van een rolgordijn, splinternieuw leek het en goed verpakt. Ik ben enorm tevreden. Oh ja, het was er ook nog binnen een dag, heel fijn!

Mooie visie op duurzaamheid.

Duidelijke foto's en omschrijving waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Aanbod is ook breed en verwacht bij meer bekendheid deze ook verder uitgebreid kan worden.

Helemaal top

Blij mee wat er is geleverd. Voldoet aan verwachting.

Zeer tevreden over levering en producten

Beschrijvingen van de artikelen waren bij al mijn producten zeer correct. Leveren ook altijd zeer snel. Leuk assortiment aan zeer lage prijzen.

goeie klantenservice

Producten zijn scherp geprijsd. Er gaat soms wat mis in de bezorging, maar de communicatie en afhandeling eromheen is snel is klantvriendelijk, dus dat maakt veel goed.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Twee producten gekocht voor een zacht prijsje. Echt als nieuw. Voelt goed voor je portemonnee en goed voor milleau... Geweldig!

Perfecte beschrijving en levering

Perfecte beschrijving en levering

Leuke koopjes

Leuke koopjes. Krassen vielen enorm mee op de mango houten plank. Bij de hometrainer was een schroef dolgedraaid dat was wel jammer.

Helaas incompleet product, maar zeer snel opgelost!

Pas enkele weken na ontvangst kwam ik er aan toe om het bestelde product te gaan installeren. Pas na het openen van de doos kwam ik er achter dat de onderdelen om te bevestigen helaas ontbraken. Contact opgenomen met de klantenservice. Er werd vliegensvlug meegedacht en ik heb mijn aankoopbedrag volledig vergoed gekregen. Ik vind dit ontzettend goede klantenservice en het geeft heel veel vertrouwen om iets te kopen bij retoertje.nl

Goed en snel

Goed en snel

Goede snelle levering,nette prijs!!

Goede snelle verzending.Nette prijs!!!

Snelle levering prima artikel

Zoals altijd is het artikel prima en de omschrijving klopt zodat je weet hoe het wordt geleverd DANK

Fijne kortingen

mooie producten aan een mooie korting

Tot nu toe twee keer wat besteld tot volle tevredenheid. Producten zoals omschreven en goed verpakt. Ik zal in de toekomst zeker eerst op Retoertje kijken als ik wat nodig heb. Maar ook als ik niet écht wat nodig heb!!

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.