Netjes en snel afgehandeld

Levering was er erg snel. Helaas was er een probleem met het bestelde product. Dit werd super netjes en snel afgehandeld.

Tof

Goedkoop

Fijne site handig voor koopjes.

Onwijs leuke site wanneer je iets zoekt voor een klein prijsje.

Mooi product

Ik had een bouwpakket van een kippenhok besteld en snel ontvangen. Geheel compleet. Prima service en bereikbaarheid van klantenservice is prima.

Top geregeld!

Leuke winkel, fijne assortiment voor lagere prijs. Klantenservice is helemaal top. Ik had een artikel die niet helemaal naar de wens werkte (vanwege het originele kwaliteit) alles is netjes opgelost door de leverancier. Snelle bezorging. Contact verloopt snel en goed.

Duurzaam & Betaalbaar

Retour producten krijgen hier een tweede kans ipv weggegooid te worden. Daardoor zijn de producten betaalbaar voor mensen met een kleine portemonnee.

Duidelijk en een snelle levering

Gewoon prima. De tent die ik had besteld zou na 1 a 2 keer er zo uitzien, en dan met 60% korting.

Prima klantenservice

Met het transport was het bureau op meerdere plekken kapot gegaan. Na telefonisch contact en het invullen van formulier+ foto’s werden aankoopbedrag en verzendkosten vlot terugbetaald. Dit geeft vertrouwen dat zaken goed en snel worden opgelost als iets onverhoopt niet goed gaat.

Top producten, snel ontvangen

Mooie wandplanken en een salontafel met veel korting t.o.v. de originele prijs besteld. Binnen twee dagen geleverd, erg blij mee!

Heel tevreden met de service

Heb al mooie dingen kunnen kopen voor een goede prijs. Ook al een tegenslag gehad maar is perfect afgehandeld door de klantendienst.

Mooie deal

Mooi bankje. Alles compleet en dat voor de helft van het geld. Perfect

Verrassend

Ik heb gemerkt dat jullie de teruggezonden verpakkingen niet controleren, waardoor jullie al op een extra notitie kunnen zeggen wat mist, en in dit geval behoorlijk wat schroeven en boutjes. Ook kwamen er uit de verpakking een oude sok en een speen. Je moet wel handig zijn om bij jullie te bestellen. Het is een leuk bed geworden waar mijn kleinzoon heel blij mee is.

Super snelle levering

Super snelle levering en mooie artikelen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Toppers!!

Echt een koopje en toch een kwaliteit product!

Snelle afhandeling en levering. Top!

Mooi kastje voor een top prijs

Goed ingepakt en zoals omschreven ontvangen.

TOP ervaring

goede prijs voor een goede kwaliteit

Makkelijk en snel

Kiezen op de site ging makkelijk goede omschrijving en snel verzonden

Alles goed geregeld.

Emails over de bestelling werden dezelfde dag beantwoord. Ook als er iets niet klopt met het pakket kreeg ik op zondag binnen 30min een mail terug. Gelijk een goede oplossing en dus een super service!

Ideaal voor kleine portemonnee

Mijn ervaring snel geleverd, goedkoop en op de foto's is duidelijk te zien wat de productie mankeert.

Topservice en goede deals; zeker in de gaten houden!

Mijn kamerscherm werd snel geleverd en oogt naar mijn mening in uitstekende staat, precies zoals beschreven. Ik raad iedereen aan de website van Retoertje.nl in de gaten te houden voor leuke retourkansjes, vooral als je op zoek bent naar meubels. Er zit vast iets bij wat je nodig hebt en de prijzen zijn eerlijk en betaalbaar – zeer tevreden over mijn ervaring!

Koopjes

Duidelijk omschreven bij het product wat de staat is. Ik ben heel tevreden, houd van koopjes

Goede koopjes!

Ik heb inmiddels verschillende dingen besteld. Goed lezen en eventuele schade bekijken, dan heb je een goede koop! En schade bij transport wordt snel en zonder gedoe opgelost!

2 krabpalen

2 krabpalen gekocht snel ontvangen en top geleverd

Super service

Helaas was mijn bestelling beschadigd. Het bedrijf reageerde direct op mijn mail en heeft het direct en super opgelost.. ik zou zeker vaker kopen bij retoertje.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.