Als er iets niet goed is maken ze dit meteen in orde! fijn bedrijf

Correcte levering, produkt zoals beschreven

Correcte levering, produkt zoals beschreven

Goed en goedkoop

Zoals gebruikelijk weer snel en goedkoop geleverd

Alles maar wens

Goedkoop en goed, tevreden

Helemaal prima!

Mooie parasol gekocht met een aantal beschadigingen. Die waren wat meer dan ik verwachtte volgens de beschrijvingen en dat is keurig afgehandeld! Verpakking had beter gekund, die was behoorlijk beschadigd. Als ik iets nodig heb uit hun assortiment, kom ik hier zeker terug. Dit is een geweldige manier om spullen een 2e kans te geven ipv weg te gooien. Beter voor het milieu én beter voor je portemonnee.

Sneller levering en zoals beschreven

Ik heb een douchebak besteld en in no time is het in huis. Alles is zoals beschreven

Kapstok meubel gekocht

Kapstok meubel gekocht , hij was gewoon als nieuw ( er miste alleen wat schroefjes maar dat was makkelijk zelf op te lossen)

Bosch Ergomixx staafmixer

Snelle levering, zat nog in de doos Leek nieuw te zijn!

goede service

Goede service en snelle afhandeling

Beschrijving klopt

3 keer wat besteld alle 3 de keren goed artikel.fijn dat dit zo kan dan alles toch herbruikt word.

Goede service, mooie prijzen

Regelmatig bestel ik bij Retoertje. Fijne communicatie, en bij ‘problemen’ altijd een goede afhandeling :-)

Steekkar

Voor een steekkar is een deukje geen probleem. Op deze manier voorkom je onnodig weggooien van nog goede spullen en het scheelt ook nog in de prijs. Bij aankomst viel de schade ook enorm mee. Een stukje plaatstaal wat iets verbogen was en wat je achteraf ook nog weer kon herstellen.

Fijne service

Product was niet naar wens Maar wel super afgehandeld en een hele fijne service

Ik ontdekte dit en was gaan kijken nu al meerdere bestellingen gedaan en er komt er weer 1 aan

Snel en accuraat geleverd

Prima service; prijs/kwaliteit Hartelijk dank

service 10/10 product5/10

Ik had een klamboe besteld bij retourtje, Helaas was het product niet goed na gekeken en kwam ik bij het opzetten van de klamboe erachter dat er gaten in de klamboe zaten wat natuurlijk het functioneren van een klamboe weg haalt. Maar ik heb dit aangegeven bij retoertje en duidelijke foto's mee verzonden en eerlijk is waar ze deden niet moeilijk en ik heb hel hele bedrag terug gekregen van ze zelfs de verzendkosten dus qua service een dikke 10 product een 5je

snel

Snel geleverd, en waar voor je geld, mooie parasol

Snelle levering en mooie produkten

Mooie producten

Mooie producten voor een hele scherpe prijs. Snellere verzending dan verwacht, dus helemaal tevreden.

Zoals het hoort...

Drie tuinstoelen besteld en na een paar dagen ontvangen. Zien er als nieuw uit en dat voor 1/3 van de oorspronkelijke prijs. Dik tevreden.

Service is goed, vrij snel antwoord op vragen

Geeft snel antwoord terug, kijk mee naar bezorging.

betaalbaar

doe zo verder,goed bezig bedankt,misschien wel wat hoge leveringskosten ,namelijk meer dan 10 euro.

Top product 100% in orde.Top

Snelle verzending en prima producten

Uiteindelijk is het probleem opgelost

Retourtje is een loffelijk streven om geretourneerde producten een nieuw leven te geven. Zo wordt verspilling voorkomen. Mijn product kwam stevig verpakt, maar helaas volledig verwoest, aan. Uiteindelijk kreeg ik geld terug en is alles goed afgehandeld. Mijn advies aan retoertje is: kijk alle retourzendingen na alvorens ze naar de volgende klant te sturen, ook al geeft de retournerende klant aan dat het product als nieuw is.

Top alles goed geregeld

Alles is goed aangekomen en de schade op de artikelen was goed te verhelpen en met kleine aanpassingen is het een goed geheel

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.