Geen service en geen communicatie

Heb een bestelling gedaan waarvan er onderdelen van ontbreken waardoor het product onbruikbaar is. Ik heb dit binnen de termijn van 14 dagen gemeld en tot op heden nog niets gehoord

Ging allemaal goed

Handig zo de spullen ophalen

Vlot en simpel

Via de site werkt het prima, je eerst lekker neuzen of intypen wat je zoekt en de rest gaat vanzelf. Naast de mooie prijzen is het ophalen in Arnhem zo geregeld. Jezelf even melden in het magazijn en de vriendelijke jonge man is in een paar minuten terug met je bestelling. Zwaar pakket legt ie ook nog in de auto en klaar. Vlot en simpel

Producten zoals omschreven

Goede producten, snelle en goede bezorging.

Gekregen wat ik heb besteld ..vrij snel ook.. en prijs was heel goedkoop ,

Goede producten voor een mooie prijs.

Voor mensen die in Rotterdam op straat slapen ben ik altijd op zoek naar slaapzakken en tentjes. Bij Retoertje.nl vind ik mooie artikelen voor een goede prijs. Duidelijke website, vlotte afhandeling. Breed assortiment. Dat ik geen vijf sterren geef, heeft te maken met het feit dat de dingen die ik zoek niet vaak worden aangeboden. Maar daar kan Retoertje.nl niets aan doen. Ik ben blij dat ik dit bedrijf op het spoor gekomen ben.

Prima wandelstok met zitje

Het lopen en staan zijn op het moment een probleem. Om toch aan een tour mee te doen heb ik een wandelstok met zitje gekocht. Veel afgeprijsd en een goed apparaat. Blij mee!

Geweldige service

Mijn ervaring was heel verrassend. Top service!

pas au top

Je viens d'acheter mon euxième oreiller Gluckstoff, malheureusement il n'est pas exactement le même que le premier, le tissu est trop chaud la nuit, la position et l'épaisseur du coussin n'est pas la même ce qui avec ce deuxième coussin provoque des douleurs cervicales. Je suis décu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Weer goed

Alles bezorgd en goed dus weer tevreden

Uitstekende ervaring

Tot nu toe heb ik alleen een positieve ervaring met retoertje gehad. Details zijn altijd goed en sommige “schade” artikelen zijn snel weer te herstellen.

Mooie aanbiedingen

Ze hebben goeie aanbiedingen. Bestellen ging makkelijk en omdat ik in de buurt woon kon ik het gekochte artikel afhalen. Dat ging ook snel en effiecient.

Prachtig buiten/binnenkleed!

Via retoertje.nl een prachtig binnen/buitenkleed gekocht in nieuwstaat met flinke korting. Heel blij mee!

Product TOP, service TOP, vervoerder GLS knudde

Tip: kies als Retourtje een andere vervoerder

Top service!

Product was erger beschadigd dan in het bericht zelf stond. Contact opgenomen en heel netjes opgelost. Ga zeker vaker een bestelling doen!

❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️great

Alles zoals beschreven

De producten waren allemaal zoals beschreven. De foto's klopte op de site. Alles is netjes op tijd bezorgd.

Snel geholpen.

Goeie prijs kwaliteit en fijn en snel geholpen.

Direct mijn geld terug

1 persoons bed besteld en snel ontvangen! Zat geen lattenbodem bij dus mocht retour.. binnen 1 dag geloof ik, stond mijn geld plus de verzendkosten weer op mijn rekening. Daarbij mocht ik het bed houden!!! Dus dikke 10 voor Retoertje!( gaaaap, nee ik heb geen aandelen van hen)

Product niet geleverd, GLS kan niks vinden en weigeren betaling bij Klarna te annuleren!

Ze weigeren de betaling bij Klarna te annuleren, want zijn bezig met een spookonderzoek naar GLS, terwijl ze het pakket nooit verzonden hebben, alleen verzendlabel aangemaakt. Thuisgebleven voor niks op zogenaamde leverdatum. Nu weigeren ze de betaling bij Klarna te annuleren, terwijl er overduidelijk sprake is van misleiding dan wel wanprestatie. GLS kan het pakket niet vinden met de track and trace en weer niks over een onderzoek. Stelletje afzetters **********

Leuke spullen en snelle levering

Dit is een site waar je op een leuke manier goedkoper aan inboedel en andere zaken kan komen.

Voor een mooie prijsje een leuk kastje

Win/win situatie.

Een derde kans

Ik bestelde een parasol. Ik kreeg een beschadigd stuk hout. Ik belde, kreeg snel mijn geld retour. Ik bestelde opnieuw diezelfde parasol. Ik ontving een ander model, andere kleur en hij was kapot. Ik belde weer en kreeg weer snel mijn geld retour. De parasol mocht ik houden. Omdat het beide keren netjes en snel was afgehandeld, bestelde ik een 3e keer. Het leek me beter hem maar daar op te halen, voor het geval dat... Hij was perfect, helemaal nieuw en ongebruikt (moest hem nog in elkaar zetten). Er zijn vreemde dingen gebeurd ergens in het magazijn, maar men is vriendelijk en helpt snel. Ik zou er zomaar weer bestellen :)

Het was mooie product de pas met mijn strijkijzer..snel levering en goede pakking..Bedankt

Ook correcte afhandeling bij fout

Geconstateerd dat geleverd product niet voldeed aan hetgeen verkocht was. Zonder problemen kunnen aangeven en werd naar tevredenheid opgelost

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.