Mooi product

Mooi product echt de kleur die ik nodig had

Snel en in prima staat mijn produkt ontvangen

Super blij met mijn aankoop normaal kosten ze rond de 150 euro. En deze heb ik voor nog geen 50 euro gescoord. Mankeerde niks op vlekjes na die zo in de wasmachine kon doen.

Mooi product

Snelle levering en in goede staat product

Snel en correcte levering

snelle en correcte levering, product had wel beter beschreven mogen zijn. Meerdere foto’s daadwerkelijke product en afmetingen die één op één zouden kloppen.

Alles ging snel

Vlotte levering

overzichtelijke site, makkelijk bestellen, super voordelig en snel geleverd

Ik was eerst wat aarzelend, klopt zo'n lage prijs wel voor het artikel dat ik overal voor meer dan de dubbele prijs te koop zie staan. Toch op bestellen geklikt en een dag later werd het artikel al bezorgd. Het was ook het enige paar gloednieuwe achterlichten voor een spotprijs. Ik blijf de site geregeld in de gaten houden voor mooie aanbiedingen.

Happy

Blij mee

tevreden met retourtje artikelen

alles netjes ontvangen artikelen lijken gloed nieuw..heel tevreden met retourtje. ..top winkel daarom geef ik een cijfer 10...gr moeny

Alles netjes afgeleverd

Prima afgeleverd.

Goeie prijs kwaliteit!

Snelle levering en goed omschreven dus gewoon goed .

Goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. Netjes afgeleverd. De volgende dag het bed in elkaar gezet. Echt blij ermee.

Veelal prima producten voor een kleine prijs!

Nagenoeg nieuwe producten voor bodemprijzen, bij schade is de klantenservice goed bereikbaar en wordt compensatie besproken.

Goede Service

Goede klantenservice. Mooie nieuwe producten. Snelle levering. Goede prijzen.

Uitstekende service en bereikbaarheid.

Heel fijn dat er snel contact mogelijk is en daar ook direct op gereageert wordt. De levering was ook goed. Het geleverde product was ook oke.

Mooie deals en goede klantenservice

Dagelijks bekijk ik de voorverkoop deals op retoertje.nl en vind regelmatig iets dat ik nodig heb. Heb hierdoor al flink wat kosten kunnen besparen. Minpuntje is dat sommige producten niet altijd even goed nagekeken worden waardoor er soms meer mankementen zijn dan verwacht, maar daar staat dan wel weer tegenover dat hun klantenservice super snel reageert (meestal dezelfde dag nog) en verschillende oplossingen aanbied. Ze houden het gewoon lekker simpel!

Communicatie vlot

verkeerde bestelling gekregen maar na 1 email is alles recht gezet top

Fijn bedrijf

De prijs was mooi, artikel mooi en snel geleverd

Kwaliteit goed en een snelle levering. Zijn blij met het geleverd product .

Geweldig om op deze manier geretourneerde artikelen te kunnen kopen.

De artikelen zelf (veelal van VidaXL) zijn niet per se geweldig, maar op deze manier krijgen de geretourneerde artikelen nog een tweede kans voor een nette prijs.

Mooie spullen voor een mooie prijs!

Ik heb hier 2 bloempotten gekocht die retour waren gestuurd, nu voor meer dan de helft van de prijs. Van behandeld en antraciet gecoat staal, zagen er zeer goed uit, helemaal compleet. Doos was wel open geweest uiteraard maar verder zag alles er goed uit, in elkaar gezet en het zijn mooie en stevige bakken voor buiten. Dat er hier en daar een plekje op zit is geen probleem, ze staan buiten en zullen in de loop van de tijd altijd wel wat beschadigen. Ben blij dat ik jullie site ben tegengekomen en zal zeker terugkomen!

Prima in orde

Veel gekocht... 1 ding niet heel

Heb veel bij u gekocht maar helaas niet gecheckt. Is mijn eigen fout. De rechte parasol zit een barst in de houder dus de parasol waait eruit als er veel wind is. Het huisje voor de grasmaaier moet ik nog in elkaar zetten maar voor de rest allemaal super!

Alles goed geleverd en alles klopte . En snel.

zeer goed

Alles goed en netjes afgeleverd en geregeld

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.