Alles goed geleverd en alles klopte . En snel.

zeer goed

Alles goed en netjes afgeleverd en geregeld

Goed voor milieu dus ook voor mij

Helemaal dikke prima!

Groot succes

Zal zeker meer bestellen ,is dubbel en dik waard vond spijtig dat we voor België wel zoveel verzending moeten betalen .....voor de rest super

Leuk concept

Alles is goed verlopen

heel tevreden

Alles was goed gegaan.

Voldoende

Product oké!

Snelle service, goede producten.

Positief

Ik maakte via Marktplaats kennis met Retourtje. In de tussentijd heb ik al verschillende artikelen besteld , en dik tevreden. Als ik een produkt gaat aanschaffen, snuffel ik eerst op de site van Retourtje. De artikelen worden snel verstuurd, en er wordt duidelijk aangegeven als er wat schade is . Kortom… voor mij eerst Retourtje.

Vaker besteld en ook deze keer weer op tijd binnen. Aanbevolen!

Blij met de aankoop!

Ook blij dat deze spullen niet op de vuilhoop belanden, kunnen prima nog gebruikt worden.

Mijn bestelingen zijn prima verlopen

Ik zal zeker weer bij retourtje bestellingen plaatsen En deze site ook aanbevelen. REINA

Meestal gaat het goed

Meestal gaat het goed. Als er iets mis is wordt het snel opgelost of gecompenseerd

Een slimme duurzamere keus

Snel wisselend assortiment met retourgoederen die mooi geprijsd zijn. Over het algemeen is de beschrijving van de staat correct. In het geval er toch iets niet klopt is er een uitstekende klantenservice die dit op een snelle en correcte manier afhandelt. In totaal ben ik zeer tevreden!

Goed product

Goed product prettig geprijsd. Snelle levering

Vlotte en snelle levering

Goed en veilig verpakt met sneller levering

perfecte online shop ervaring

Was al een tijdje op zoek naar extra wateropvang capaciteit, toen ik jullie advertentie zag. Aangeduid gekocht en 1 dag later netjes afgeleverd bij de buren. Stevig verpakt klaar voor gebruik, kortom helemaal prima

Prachtplank geleverd!!

De bestelde plank van acaciahout is top. Mijn manmaakt er een wastafelplank van.

Top site

Goede oplossing voor het kopen voor mooie dingen voor mooie prijzen

Slecht

Was kapot

**********

Ik heb een kussenbox besteld. Er was veel krom en/of plat. Maar we dachten dat doen we wel. Toen de deksel. Die bestaat uit 4 delen. 3 waren antraciet en 1 BRUIN. Heel lelijk. En ook in volle zicht. Er stond op de site: “uitgepakt product, maar compleet” Kortom: FOUT PRODUCT. Ik wil deze retour zenden maar die kosten zijn voor mij. Het is hun fout en de koper mag betalen!!!! Gelukkig heb ik overal printscreens van gemaakt dus nu in “gevecht” met dit bedrijf. Ik heb het idee dat het een neven-bedrijf is van VidaXL. Maar daar komen we snel genoeg achter. NIETS KOPEN DAAR

Dienstverlening top, producten vallen tegen

Helaas vielen de bestelde meubels tegen, ze voldeden niet aan de beschrijving zoals vermeld op de site. Veel spullen hadden schade of er ontbrak iets aan wat niet vermeld stond. De dienstverlening van de medewerkers was wel erg prettig: reageren snel op mail en behulpzaam en vriendelijk.

Slecht

Kapotte spullen en slechte klanten service Dus niet te vertrouwen

Slechte staat bank, moeizaam klantcontact

Het ijzer van het bankje bevatte veel meer beschadigingen dan op de foto. De doos was aan elkaar geplakt. De klantenservice was moeilijk bereikbaar. Trage en ouderwetse retourprocedure.

Ben super blij met het product

Was super goed verpakt en snelle levering

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.