Simpel en stukken goedkoper

Ik bestelde er een.kampeertafel en -licht. Beide artikelen verbaasden me wat betreft toestand en functionaliteit. Dankzij Retoertje.nl blijft mijn kampeer-uitrustig ruim binnen de begroting. Zo houd ik meer ober voor de vakantie op zich.

Mooie kast die voldoet aan de verwachtingen; mijn ervaring was positief en de kwaliteit is goed voor

De kast ziet er netjes uit en komt overeen met de beschrijving. Montage was redelijk eenvoudig, al moest ik soms even goed kijken naar de handleiding. De kwaliteit is goed voor de prijs en hij staat stevig. Mijn ervaring was positief en het product voldeed aan mijn verwachtingen. Al met al een goede aankoop.

goed geregeld

Eerlijk

Product zoals beschreven wat mankementen zijn naar tevredenheid snel en netjes ontvangen en wat betrof de minimale schade moest ik zoeken waar dus prima aankoop voor weinig geld

Uitstekend !

Leuke producten voor weinig geld. Netjes geleverd en in goede staat.

Zelfde product, betere prijs

Heb nu twee bedden besteld en werden op tijd geleverd, in de staat zoals beschreven. Ben er super blij mee!

Lamp zat wat oppervlakkige schade op , nou die 2 kleine krasjes vallen niet op . Alles goed genummerd en voor een prachtige prijs ..snel binnen en gied verpakt .

Leuke meubels

Leuke meubels niet te duur. Geven goed aan wat mis is met meubels.

Goede deal

Een echte aanrader

Retourtje beschrijft zijn artikelen op een aantrekkelijke manier en de levering verloopt erg snel. Een echte aanrader!

Mooie stoeltjes, mooie korting

Twee mooie draaibare stoeltjes in hoogte verstelbaar. passen prachtig bij onze ronde tafel.

Retoertje de moeite waard

Tevreden over de afhandeling aardige personeel en behulpzaam

Zeer goede productbeschrijvingen

Dit.scheelt veel geld

Zocht al tijdje weckpotjes maar vond.het.zo.duur. hier.gevonden.30 Potjes voor 14,95. Nou, das een leuk prijsje!

Fijne site, snel bezorgd

Product was snel binnen. Enige verwarring ontstond doordat de afzender van de verzender anders was dan ik zou verwachten.

Splinternieuw! Alleen doos was open geweest! Prima deal!

De bank die ik al wilde voor op mijn balkon met een mooie korting gekocht.

Prima geregeld

Alleen een beschadigde doos scheelt zoveel geld. Heel fijn

prima service

wat ik heb gekocht ziet er prima uit echt een aanrader

Snel verzonden

Mooi product . Ben er bij mee

Alles volgens afspraak en netjes geleverd

Helemaal tevreden

Product in perfecte staat ontvangen als nieuw.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.