Zeer goed product, aan de handleiding was wel wat studiewerk aan, en het artikel werd snel verstuurd

Op de website stond dat het product licht beschadigd was, maar dat was alleen de verpakking. Product was 100 procent compleet. Als je dit in mekaar stak was er wel even studiewerk aan maar is allemaal goed gekomen.

Aanrader

Dankzij Retoertje heb ik voor een betere prijs meubels kunnen halen. Goed kijken naar de fotos als er schade is, het meeste kan je zelf repareren (houtplamuur erop/schuren/ extra schroefje) en dan is het weer zo goed als nu!

Goede prijzen

Mooie producten goede prijzen snel bezorgt top

Altijd vlotte afhandeling en prima producten

Snel en correct

Binnen paar dagen bezorgd. Artikelen prima

Goed!

Super leuke site en snelle bezorging

Prima badmeubel voor klein prijsje

Zat heel oppervlakkige kras op meubel, goed in elkaar te zetten, staat mooi! Tevreden met aankoop

Ik had zeer snel kamerschermen nodig wegens familiale omstandigheden. 2 dagen later had ik ze in huis.

Ik zou er zo weer iets kopen

Het bedframe was met potlood genummerd en alles was mooi opnieuw verpakt. Je kon zien dat het al eens in elkaar geschroefd was maar toen het weer in elkaar stond zag het er als nieuw uit.

suoer

good service

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

Echt super service

O have found you guys via FB. Best prices. And I love the honesty on your website, regarding damages and fotos to show the damages. Super fast delivery. For people on a shoestring budget. I will recommend you! Thank

Salontafel gekocht kende de site niet. Duidelijk uitgelegd wat er niet goed aan was. Heb een hele nieuwe salontafel voor weinig.

Zacht Geprijsd, minimale schade

Zacht prijsje voor goederen die nog perfect gebruikt kunnen worden. In plaats van ze af te schrijven als beschadigd en dus afval, kan je mits wat creativiteit perfect met deze materialen nog aan de slag. Niet enkel voor de prijsbewuste koper dus, maar evengoed uit ecologisch standpunt dus.

Prima kwaliteit, snelle levering

Good

Good

Goede en snelle service, doen wat ze beloven.

Prima, product zoals omschreven

Goede ervaring, product sn geleverd

laatste beschrijving klopte niet helemaal

laatste beschrijving klopte niet helemaal er was schade doch prima afgehandeld

Mooi lief schommelstoeltje

Klein schommelstoeltje gekocht en er was een klein stukje verf af,wat je bijna niet opmerkt. Dus zeer tevreden

Fijne netwerk patch kast voor een zacht prijsje

Ik heb er onlangs een beschadigde 19" netwerk patch kast gekocht met een leuke korting. Er stond duidelijk vermeld dat er beschadigingen aan zaten en die heb ik voor lief genomen. Het was wat verbogen plaatwerk wat makkelijk terug te buigen was.

Geweldige Deals!

Geweldige site! Afwisselende producten. Eerlijk en duidelijke omschrijving als een artikel schade heeft of niet heeft. En veel kortingen!!

Vlotte levering voor een goede prijs!

Zeer tevreden over het eenvoudig kunnen bestellen op jullie website en de vlotte levering van onze bank. Het concept van het opnieuw op de markt brengen van geretourneerde goederen is prijzenswaardig! Zeker een aanrader!

Geweldige site met hoge kortingen

Geweldige site met hoge kortingen, Ik kon de producten , nu 2x gekocht snel afhalen. Ik ga de site zeker in de gaten houden.

Super service

Produkt voldoet aan de verwachting. Snelle levering.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.