Super!!!

Vlot, eerlijk en super snel. En volgens advertentie. Toppie

Goede service. Snelle afhandeling

Snelle levering Goede service

Goed product, snel verzonden

Artikel voldoet aan de omschrijving

Fijne webwinkel, veel korting, goed service

Al vaker hier besteld, alle produkten zijn zoals beschreven op de website, eenmalig een produkt gehad wat niet naar wens was, netjes afgehandeld en geregeld! Wij zijn fan!

Goede ervaringen, producten zijn zoals beschreven, binnen 2 a 3 dagen geleverd

Product zoals omschreven

Aankoop gedaan via Marktplaats. Opgehaald in Arnhem. Het is een enigszins rommelig (en via een aparte ingang) magazijn vol met retouren van o.a. Vidaxl. Na enig zoeken een magazijnman gevonden die mijn bestelling heeft gebracht. Netjes geholpen en alles OK. Goed dat deze spullen een tweede kans krijgen.

deurluifel voor een perfecte prijs

Mooie deurluifel voor een perfecte prijs, goede kwaliteit en snel geinstalleerd

best3ld binnen een dag bezorgt

Netjes volgens afspraak voor een nette prijs

Product conform beschrijving en snel verzonden

Snelle levering en super service

De bestelling kwam snel. De omschrijving ook.. Echter meer beschadigd tijdens transport. Dit gemeld en heel snel naar wens afgehandeld!

Was in goede staat

Alles was netjes snel geleverd en mijn bestelling was prima in orde..

Ontzettend goede service en zeer klantvriendelijk

Ontzettend goede klantenservice. Heel vriendelijk. Er bleek iets mis met de bestelling en dit is zeer netjes opgepakt en opgelost! Ik kan deze webshop alleen maar aanbevelen!

Product als omschreven en snelle levering

Mijn eerste bestelling was een succes, een prima prijs voor een goed product. Alleen de verpakking was wat gehavend maar het product zelf perfect in orde. De levering was de volgende werkdag dus helemaal top!

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Ik had een bankje besteld, maar die kwam kapot aan. Sterker nog, het afgebroken stuk zat in een apart zakje (van de vorige klant?). Daarna moest ik een foto sturen, maar die hebben ze tot twee keer toe niet ontvangen. Daarna mocht ik het online doen via mijn bestelling, maar die stond heel handig op "wacht op verzending", waardoor ik geen probleem kon melden. Kortom, geen klantenservice, geen oplossing en een hoop tijd kwijt met nul resultaat. Niet bestellen daar!!!

Top, snel, super behulpzaam!!

Precies zoals omschreven! Er miste 1 onderdeel en de sevice was boven verwachting! Zeker een aanrader om bij Retourtje iets te kopen!

Op tijd geleverd en duidelijke omschrijving

Kast gekocht via webstite, lichte schade zoals aangegeven maar doet het goed. Prima deal

Netjes ontvangen

Heel tevreden over de levering zonder enige problemen, conform beschrijving

Nauwkeurige productbeschrijving, directe verzending, eerlijke prijs , dadelijk antwoord op mails

Onderdelen ontbreken, klantenservice reageert niet.

Lounchebank voor in de tuin besteld, volgens de site ongebruikt / nieuwe staat. Kreeg echter een gedeeltelijke bank zonder kussens en ontbrekende onderdelen. Klantenservice vertikt het een retouropdracht aan te maken en zoekt voor de rest niet naar een oplossing. Ik zou niet aanraden hier iets te kopen.

Betrouwbaar en snel

De omschrijving van de Artikel zijn precies en de levering is snel.

Răzvan Ghica

The products purchased here worked without any problems, and at a very good price.

Geweldig voor die prijs!

Een super mooie en goed werkende fonduepan gekocht voor minder dan de helft van de nieuwwaarde. Ik raad een ieder aan als je iets nodig hebt, kijk eerst eens bij retoertje!

Goede klantenservice

Er ging wat fout maar dit is volledig naar wens opgelost.

Ik vind altijd wel weer iets nuttigs en betaalbaar op deze site, veel keus en nieuwe items, alles duidelijk en goede service met verzenden en mocht er iets niet goed zijn ook snelle oplossing. Ik raad het zeker aan, als ik iets nodig heb kijk ik eerst hier of het toevallig retour is.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.