Juiste prijs Goed verpakt Nu weer verder kijken

Badkamermeubilair, wastafel en zetel

Snelle levering, accurate beschrijving, geweldige prijs

Fantastich

Op tijd bezorgd goed contact gehad over product. Op tijd en duidelijk geleverd helemaal zoals je het zou willen!

Snelle service.

Snel

Besteld en het was er in 2 dagen. Prima product. Alleen zou ik een verpakking eromheen doen. Doos was al kapot, dus t product was onbeschermd. Tip!!

Goede eerste ervaring

2 tuinstoelen besteld, snel geleverd en prima verpakt. Ze waren eenvoudig in elkaar te zetten en zitten fijn.

Snelle service, fijn concept

Helaas was het eerste product wat ik bestelde niet meer op voorraad en kreeg ik mijn geld terug. Of dat vaak gebeurt weet ik niet, maar later nog iets besteld en dat is netjes binnen.

prima prullenbak

Mooie prullenbak gekocht voor een mooie prijs. Vriendelijk geholpen bij de afhaalbalie, de medewerker zette deze zelfs voor me in de auto. Super!

Aan te bevelen

Betaalbaar en erg tevreden vanaf het moment van bestellen tm de bezorging.

Mooie winkel waar spullen een 2de kans krijgen.

Heb al een paar keer iers besteld en bevalt goed. Artikelen worden omschreven in welke staat ze zijn en dat valt nooit tegen, tot nu toe. Kijk regelmatig op jullie site en verrassend genoeg wat er op dat moment qua aanbod is.

alles was in orde

alles naar wens

Leuke producten en prima service

Ik heb al een aantal aankopen gedaan bij retourtje en dat bevalt prima! De jongens in het magazijn zijn erg behulpzaam en lopen graag mee naar de auto om de pakketten in/bij de auto te krijgen! De website is soms wel wat lastig zoeken.

Uitstekende service en een zorgeloze ervaring!

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van RetourTje en ben ontzettend tevreden over hoe soepel alles verliep. De website is overzichtelijk, Wat ik vooral waardeerde, is dat je precies ziet waar je aan toe bent: geen verborgen kosten, geen gedoe, gewoon helder en betrouwbaar. Kortom: RetourTje maakt iets wat normaal gesproken irritant en tijdrovend is juist makkelijk en stressvrij.

Goed, maar de onderdelen moeten gecheckt worden

Alles is goed ontvangen, maar ik had wel een buis minder wat jammer was. Voor de rest helemaal tevreden.

Geef retour gestuurde spullen een tweede kans

Soms is het toch helemaal niet erg als er kleine schade is. En soms kan je zelf misschien ook zelf aanpassen waardoor je het toch nog goed kan gebruiken

Iets nodig? Kijk eerst op retourtje!

Omdat ik hecht aan duurzaamheid koop ik bij voorkeur tweedehands. Maar niet alles vind je altijd tweedehands. Bij retourtje vind je nieuwe producten die zijn geretourneerd en anders vernietigd zouden worden. Dat spreekt me aan. Ook heb ik goede ervaring met de klantenservice. Een deel van mijn bestelling was incompleet, maar dat bedrag kreeg ik snel teruggestort.

Vlot

Vlot afgehandeld

Goede spullen. Heb er goede ervaring

Ik had een Pizaretta besteld en helaas waren wat hulpstukken defect Maar door Retoertje vlot en op perfect wijze opgelost. Voor mij een unieke ervaring dat het zo ook kan.

Alles was goed, altijd snel

Mijn ervaring is altijd goed; de verzending is snel en de artikelen komen in goede staat aan.

Mooi produkt

Snelle levering mooi produkt zoals beschreven .

top

heel tevreden over mijn aankoop. juiste beschrijving

Goede feedback

Alles snel en vlot geregeld

Alles snel en vlot geregeld

Snel, makkelijk en netjes

Leuk bankje gescoord voor onze kleine voor een fractie van de normale prijs. Kwam keurig verpakt, schoon en compleet aan. Niets op aan te merken.

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.