Duurzaamheid

Er zit altijd wel een product dat bij jou past. Duurzaamheid duurt het langst.

Zeer gebruiksvriendelijke

Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Ik heb echt kunnen besparen, een absolute aanrader!

Top kwaliteit voor een voordelige prijs!

Alles naar wens geleverd!

Prima service, snelle afhandeling

Snelle levering, communicatie is duidelijk. Producten zoals beschreven op de site.

Dank jullie wel

top

ttop

Alles zag er goed uit en was goed verpakt. Ik ben er blij mee

Voor ons de eerste keer dat we bestelden. We zijn van niet weggooien en herbruiken. Toevallig kwam ik bij retourtje. Tent besteld. Je weet wat deze is gecontroleerd. Kwam snel en netjes binnen. Tent zat strak en netjes in de zak. Aangenaam verrast! We gaan zeker vaker hier rondneuzen.

Alles perfect

Een positieve ervaring

Leuk en betaalbaar

Leuk en betaalbaar. Wel goed op de beschrijving letten wat er evt aan kan zijn. Anders je eigen schuld.

Alles naar mijn wens.

Snel en goed

Snelle levering, duidelijke informatie. Ik heb het pakket nog niet kunnen openen dus de resterende anderhalve ster bewaar ik voor daarna ;)

Prima klantenservice

Helaas was het product dat ik bestelde niet in orde. Het was makkelijk om contact te krijgen met de klantenservice en ik kreeg vlot mijn geld terug. Jammer dat mijn aankoop niet gelukt is, maar ben tevreden over hoe mijn klacht is afgehandeld en opgelost.

Top aankoop

Prima aankoop. Keurig en snel geleverd

Mooi

Duidelijke beschrijving van product

Tweede kans winkelen is nog nooit zo fijn geweest

Snelle levering en eerlijke foto's wat er met het product is

Goede deal

Altijd goede kortingen. Gebreken worden duidelijk omschreven dus je weet wat je krijgt

Super service

De artikelen die ik heb ontvangen komen precies aan zoals omschreven én een hele snelle bezorging. Ik beveel retoertje zeker aan.

super

als nieuw met grote korting

Hallo, ik ben erg blij dat ik met u zaken heb gedaan. Uitstekende service en snelle reactietijd. Ik wens u veel succes in de toekomst.

Snelle service, product 100% in orde.

Was benieuwd, maar beloftes zijn helemaal waar gemaakt.

prima levering

ik had een wit bed besteld, keurig geleverd en goede kwaliteit product.

Verkeerd bezorgd maar goed geholpen

Ik heb een verkeerde bezorging gekregen (anders 5 sterren) maar ik ben daarna wel netjes geholpen. Product werd kosteloos bij mij opgehaald. Helaas niet het product gekregen die ik besteld had (was er niet meer). Dus de 4 sterren toch gegeven voor de nette service die volgde.

Aanrader

Prijs kwaliteit een aanrader

Uitstekende service

Netjes gestuurd en beschermt verzonden

Dr C Lelyweg 6

6827 BH Arnhem

Over Retoertje.nl

Retoertje.nl – betaalbaar en bewust winkelen Bij Retoertje.nl vind je retourproducten, restpartijen en overstock die een tweede kans verdienen. Ons aanbod varieert van artikelen voor huis en tuin tot kantoor en vrije tijd. Door te kiezen voor retour- en restpartijen bespaar je niet alleen geld, maar maak je ook een duurzame keuze. De voorraad is altijd beperkt en wisselt regelmatig, waardoor je bij ieder bezoek nieuwe producten kunt ontdekken. Zo wordt winkelen verrassend, voordelig én verantwoord. Bekijk het actuele aanbod op: https://www.retoertje.nl/ Let op: wij stimuleren klanten met een kortingscode om reviews te schrijven.