uitstekend

mooi droog hout keurig op tijd geleverd

Super flexibel bedrijf met heel mooie kwaliteit hout tegen concurrerende prijs. Top

Ook een voordeel, je kunt de levering vtv inplannen. Desondanks heb ik zelf de leverdatum door omstandigheden moeten wijzigen. Dat werd keurig verwerkt. Prima transportbedrijf met super aardige chauffeur. Kortom, mijn eerste aankoop is er een welke voor herhaling vatbaar is.

Goed haardhout!

Tegenvaller

Essenhout besteld,goedkoopste van alle aanbieders met dezelfde pallet maten op de site. Maarrr de geleverde pallet is veel kleiner en minder hoog en ook nog niet volgepakt tot bovenaan. Heb hier over een melding gedaan,en een tegenmoetkoming ontvangen. Het hout brand verders wel netjes en correct geleverd door de vervoerder.

Op tijd geleverd, goed hout

Netjes volgens de aangegeven datumprikker geleverd. Ik kreeg vooraf bericht wanneer de bezorgdienst er zou zijn. De bezorger was heel vriendelijk en deed zijn best het hout zo dicht mogelijk op de gewenste plaats te brengen. Het hout brand mooi. Blokjes zijn mooi dezelfde lengte, zodat je ze netjes kan stapelen. Dik tevreden!

Vlotte levering prima brandhout

De levering verliep vlot en zoals afgesproken. Attente vriendelijke chauffeur. Prima brandhout!

Snelle levering en goed, droog hout.

Goede prijs en mooie blokken droog hout

Accurate behandeling en goede aflevering

Er werd mij goed geadviseerd en ook samen overlegd over de levering door de firma Hoekstra, die dit uitstekend heeft gedaan waarvoor dank!

Netjes geleverd op pallet Op locatie in achtertuin gezet

mooi gedroogd hout

Heel mooi hout! De vierkante blokken zijn strak gezaagd en hierdoor kan er veel hout op één pallet worden gestapeld.

Snelle levering, mooi gestapeld

Netjes op tijd afgeleverd en zeer gunstig gestapeld. Mooi hout!

zeer tevreden over levering, materiaal en verpakking

soepel bestellen, order goed opvolgen, transport goed begeleidt.

Netjes op tijd vriendelijke chauffeur

Kwaliteit en snelle levering

Gewoon goed

Goede levering, hout lijkt wat futloos

Aflevering is keurig aangekondigd en het pallet is netjes tegen de muur in de garage geplaatst. Het haardhout bestaat uit veel vierkante blokken, nog nooit eerder hout gezien dat zo is gekloofd. Bij het stoken valt mij op, dat het moeilijk aan te steken is en er eerst een heel hete onderlaag nodig is om het vuur aan te houden. Het hout is erg donker, het ziet er uit alsof het niet ovengedroogd is. Leverancier heeft ontact opgenomen en is met een oplossing gekomen.

super

op tijd geleverd en kwaliteit goed.

Mooi gedroogd hout in goede handzame blokken en goed gestapeld.

Snelle afhandeling, goede chauffeur van de firma Hoekstra uit Sneek.

Goed, snel en concurrerend geprijsd

Goede kwaliteit hout dat concurrerend geprijsd is en die snel na bestellen tot in de tuin geleverd wordt. Zeer vriendelijke chauffeur die met je meedenkt om het hout zo goed mogelijk neer te zetten.

snel en correcte levering

vriendelijke en correcte chauffeur. snelle levering voor een prima prijs.

Goed.

Is oké.

Op tijd geleverd, prima hout. Mooie kleine blokken die precies in mijn haard passen

Top haardhout en snel geleverd

Super fijn haardhout, mooie blokken en echt droog(rond de 10% gemeten) Snel geleverd op de gevraagde plek, neerzet toestemming gegeven. Kortom hier ga ik vaker bestellen.

Beste hout ooit

Top product echt goed brand hout

Goede kwaliteit haardhout, snel en netjes geleverd

Blij met het eiken en essenhout dat ik heb gekregen. Ik had nog wat vragen en ik kreeg daar meteen netjes antwoord op. Heel prettige partij om zaken mee te doen. Aanrader!

Beeldhoeveweg 8

4453TD 's-Heerenhoek