Een kuub essenhout gekocht, mooi gekliefd en superdroog. Zeer tevreden!

snel en goed

Een pallet berken besteld om te gebruiken in de offset smoker en de houtkachel. Het hout is goed droog en brand heel schoon. Snel geleverd en op de afgesproken plek geplaatst, top

Goed Product, perfecte levering.

Het bestelde hout is hartstikke droog. Geen moeite mee gehad om aan te steken. Ik heb nu al zin in het stookseizoen. Het leveren ging perfect. Ik werk ongeveer een kwartiertje rijden van huis, dus na het laatste berichtje kon ik snel even naar huis om de levering te ontvangen. Perfect!

Mooi hout

Hout besteld, netjes geleverd en ziet er goed uit!

Beeldhoeveweg 8

4453TD 's-Heerenhoek