Snelle bezorging en een prachtig kwalitatief product!

Snelle bezorging en een prachtig kwalitatief product!

Super Lauf/Fahrrad

Super Qualität, sehr empfehlenswert

Duidelijke website, heldere communicatie en snelle levering. Top!

Ik kende Vici niet maar door het ingeven van 'loopfiets' op internet kwam ik meteen bij hen terecht. Hun 3-in-1 fiets sprak me direct aan. Duidelijke foto's, uitleg, keuze uit aansprekende kleuren en aantrekkelijk geprijsd. Na mijn bestelling had ik de fiets de volgende dag al in huis. Mijn verwachtingen hebben ze overtroffen.

Top product! snel geleverd en mooi fietsje voor de eerste jaren!

Geweldig bedachte constructie! Ik werd hier op getipt en na wat onderzoek was ik om. De prijs is natuurlijk wat aan de hoge kant maar als je de dagen telt en het deelt dan valt het allemaal wel mee.

kwalitatieve fiets en hoogwaardige onderdelen

Beste, Als dealer van Vici, vind ik het jammer dat de Vici fietsen op meerdere b2b shops worden aangeboden. Ik bestelde deze rechtstreeks bij jullie en diende er dan ook meerdere aan te schaffen voor dealer te worden en geen verzending te betalen. Nu kan er op de b2b shops per stuk aangekocht worden. Mits jullie zelf online verkopen zal de klant rechtstreeks kopen, Mss kan een idee om online te bestellen en afhalen bij dealer. Wel kwalitatieve fiets en hoogwaardige onderdelen. Mvg, Steve Adventure Bikes

Niet rechtvaardig

Totaal NIET KLANTVRIENDELIJK. GEEN SERVICE EN HEEL KLEINZERIG. IETS TRG STUREN ONMOGELIJK. ALS JE HET PLASTIC MIST DAN MAG HET AL NIET. ZE WETEN VAN TE VOREN AL DAT RETOUREN KANSLOOS IS

Ons zoontje is grote fan van zijn nieuwe fiets!

Top fiets met snelle levering! Enkel bij het monteren was er wat twijfel over de ringen rond het stuur. Dit was ook niet zo duidelijk in het montage filmpje.. Voor de rest zeer tevreden!

Betrouwbare fiets en goede service

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij vici. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie was helder, en de levering verliep snel en soepel. De fiets zelf is van uitstekende kwaliteit — stevig, stijlvol en ideaal voor dagelijks gebruik. Je merkt dat ze bij vici.bike echt verstand hebben van hun producten én klanttevredenheid belangrijk vinden. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fiets en goede service!

Deltazijde 14 l

1261 ZM Blaricum

085 - 760 29 96

Over Vici

Vici ontwikkelt innovatieve 3-in-1 kinderfietsen die meegroeien met kinderen van 1 tot 5 jaar. Het slimme en bekroonde ontwerp helpt kinderen sneller en veiliger te leren fietsen, zonder zijwielen. Met een focus op balans, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt Vici één fiets voor meerdere jaren fietsplezier. Een praktische en stijlvolle keuze voor ouders en kinderen.