Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen, snel verstuurd, netjes verpakt! Dus helemaal top! En echt heel mooi materiaal, stevig, de juiste kleur zoals op de verpakking of geadverteerd staat.

Servicegericht, klantvriendelijk, snel en netjes!

Keurig verzorgd. Heel mooi degelijk product en zeer gebruiksvriendelijk geleverd. Fantastisch, wij zijn fan!

Ok, maar niet top

Montage was niet vanzelfsprekend (noch goed uitgelegd in de instructies), de allen sleutel ontbrak, de standaard werkt niet voor de eerste fase van de fiets (staat nergens duidelijk aangegeven op de website of instructies)

Ideaal zo’n meegroei fiets! Verschillende fases op te bouwen. Onze kinderen zijn er helemaal fan van!

Top top top!

Ik zou VICI aan iedereen aanbevelen. Naast de geweldige (loop)fiets zijn wij ook heel goed en vriendelijk geholpen. Deze fiets is wat ons betreft de beste keuze die je kunt maken. Hij gaat nog jaren mee. Nu kan ons zoontje op de laagste stand loopfiets, maar over een tijdje kunnen we hem ombouwen naar de hogere stand en als hij er klaar voor is gaan de trappers erop en kan hij leren fietsen! Het is een super fijne investering voor heel wat jaren. Wij zijn helemaal enthousiast!

In het begin ging communicatie niet soepel, maar uiteindelijk juiste persoon gesproken. Daarna was de fiets tijdig thuis

GEWELDIGE FIETS

Ik heb mee gedaan met een like en deel actie en een fiets van vici gewonnen!! Zo gaaf! Ik vind het zo n stoere fiets voor mijn jongens! En hele leuke kleuren!!

3 in 1 meegroeifiets

Hele mooie en stevige fiets. Door deze 3in1 meegroeifiets spaar je meteen wat geld mee uit. Zo mooi meegenomen.

Een mooie en stevige loopfiets die je makkelijk kan ombouwen

Mooie fiets, gemakkelijk in elkaar te zetten! Blij mee!

Blij verrast met de looks en kwaliteit

De levering liet even op zich wachten maar goed en persoonlijk geholpen door het bedrijf. De fiets ziet er prachtig uit en staat garant voor veel uren fietsplezier.

Top fiets!

Fantastische fiets die lekker meegroeit met je kindje! De fiets sprak mij meteen aan, een 3 in 1 fiets die je vanaf 1 tot 5 jaar kan gebruiken. Het is even een uitgave maar je kan er een langere periode mee doen waardoor je niet meerdere fietsjes hoeft te kopen. Ook is er keuze uit meerdere mooie kleuren! Dus de keuze was lastig haha! Mijn verwachtingen hebben ze in ieder geval overtroffen!

Wat een geweldige fiets is dit. Je merkt meteen dit is een fiets van kwaliteit

Geweldig!

Onze zoon van 4 jaar oud fietst er met het grootste gemak op weg. Heel blij met deze aankoop! Ik kan een Vici van harte aanbevelen!

Beste aankoop

Wij hebben een Vici bike gekocht voor ons zoontje van 2 jaar en we zijn er enorm tevreden van! Vanaf dag 1 was hij ermee weg, zoveel zelfvertrouwen, zo trots op zichzelf. Intussen rijdt hij al vlot een parcour en het maakt hem zó gelukkig om hem zo te zien genieten. Wat een verschil zo’n loopfiets/meegroeifiets kan maken. Absoluut een aanrader voor elke peuter die spelenderwijs wil leren fietsen!

Top vietsie ;)

Heel fijne fiets, mijn zoon fietste er zo op weg. Hij kan goed bij de grond en ook flinke afstanden afleggen. Dat is mooi om te zien en goed voor zijn zelfvertrouwen. Bij andere fietsen met trappers is het meteen zo hoog, waardoor het langer duurt tot je kan fietsen. Mooi bedacht en gemaakt. Ook een stevige fiets die lang goed blijft en een mooi stoer ontwerp.

Fantastische fiets; zowel het meegroeiconcept als het stijlvolle, stoere uiterlijk!

Een super fijne en kwalitatief goede loopfiets! Ons zoontje fietst er graag op en voelt zich helemaal het mannetje op de stoere fiets :) De fiets is stevig, veilig, makkelijk verstelbaar en een duurzame oplossing omdat hij met ons kind meegroeit. Absoluut een aanrader!

Stoer en handig

Mijn zoon (3) is super trots op zijn stoere fiets, hij crosst er mooi op los! En handig dat we niet elk jaar een nieuwe fiets hoeven te kopen :)

Supermooie en kwalitatief zeer goede fiets

Wij zijn zeer tevreden met het loopfietsje voor onze driejarige zoon. De uitstraling en de stabiliteit zijn top. Onze zoon rijdt er met veel plezier op. Ook de kleur vinden wij erg mooi. Al met al zijn wij super tevreden.

Onwijs blij mee

Wij hebben de meegroeifiets nu twee weken en we zijn er onwijs blij mee. Mijn zoon durfde niet te fietsen en door te wennen aan de hoge loopfiets, durft hij nu zelfs de trapfiets te gebruiken.

Wauw! Wat een gave meegroei fietsjes

2 hele mooie groei fietsjes voor onze jongens. Prachtige kleur, stevig en een item waar je lang plezier van gaat hebben. Kan in 3 standen, dus zo kan het meegroeien wat echt top is! Lang plezier ervan. Goede kwaliteit!

Na contact was het heel snel geregeld!

Door drukte van de feestdagen was het druk bij Vici. Helaas werd daardoor de volgende dag niet gehaald. Na een paar dagen toch contact gekregen, uitgelegd wat er aan de hand was en werd alles in werk gesteld om de fiets alsnog voor de verjaardag te bezorgen! Helemaal super! Fietsje is weer fantastisch!

Al 2 fietsen gekocht en zeer tevreden over de aankoop, verzending en contact met medewerkers.

Kan beter

Ondanks drukte met bestellen duurde een antwoord op de mail best lang. Een duidelijkere beschrijving of filmpje zou wel fijn zijn. Vooral omdat er een QR code wordt meegestuurd zou een instructie filmpje wel fijn zijn. Is duidelijker dan de plaatjes die je ook niet kan inzoomen op de mobiel. Het is wel handig dat alles in de doos zit met inbussleutel en al. Geen gedoe met zakjes en beter voor milieu.

Deltazijde 14 l

1261 ZM Blaricum

085 - 760 29 96

Over Vici

Vici ontwikkelt innovatieve 3-in-1 kinderfietsen die meegroeien met kinderen van 1 tot 5 jaar. Het slimme en bekroonde ontwerp helpt kinderen sneller en veiliger te leren fietsen, zonder zijwielen. Met een focus op balans, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt Vici één fiets voor meerdere jaren fietsplezier. Een praktische en stijlvolle keuze voor ouders en kinderen.