Slechte communicatie

Spullen worden netjes aangeleverd. Wel Meerdere mails gestuurd over retour producten en beleid maar krijg helaas geen antwoord hierop.

Netjes

Netjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit bedrijf is niet te vertouwen. komen de afspraken niet na.

Waardeloos bedrijf. Nadat ik bestelling had geplaatst bleek dat de fatbike niet leverbaar was. Daar moest ik zelf na veel moeite achter komen. De 50 euro aanbetaling moet ik nog terug krijgen. Er is niet in contact te komen met deze firma. Zowel niet per telefoon als per mail. Meerdere mails verzonden maar men reageert gewoon niet, Nog nooit zo slecht behandelt. Ik voel me gewoon opgelicht. Mijn advies: Ga geen zaken doen met dit bedrijf. Wees gewaarschuwd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het wachten was het waard

Ik ben erg blij met mijn fatbike! De levertijd was ongeveer 2,5 week, maar dat was vooraf duidelijk aangegeven, dus geen verrassing. En eerlijk gezegd: het was het meer dan waard. Ik was namelijk bijna €380 goedkoper uit dan bij een andere winkel die de fiets misschien een weekje sneller had kunnen leveren. De fiets rijdt top en ziet er strak uit. Je merkt echt dat het een goede kwaliteit is voor een hele scherpe prijs. Ik ga binnenkort ook nog een gasveer bestellen als upgrade. Heb er nu al zin in! Kortom: aanrader voor wie een goede deal zoekt en bereid is om eventjes te wachten.

Erg tevreden

Fijne service. Goed geholpen aan de telefoon nadat ik twijfelde over het type kinderzitje. Was ook snel in huis. Echt een aanrader.

Unacceptable

I ordered my front fork and payed over a month ago and never recieved my order. I didnt get any information and a reply to my emails. My order (17898) should arrive long time ago and nobody helped me in any way. I also requested for a refund but didnt get one neither. This is unacceptable and I feel scammed.

geweldige service

Goed product, snel bezorgd en een uitstekende klantenservice

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed maar transporteur is zwakke schakel in logistieke keten

Goed maar transporteur is zwakke schakel in logistieke keten

Fatbike banden

Lang wachten,meer dan uur wachten telefonisch contact,bestelling is twee keer verkeerd opgestuurd; Online bestelling is een dramatisch ervaring bij dit bedrijf

Slechtste bedrijf

8 weken gewacht op een fatbike en krijg ik de verkeerde geleverd en ik krijg geen contact met ze niet via de telefoon en per mail reageren ze ook niet! Schandalig gewoon.

Bestelling is na 7 weken nog niet geleverd

Fatbike voor mijn zoon is na 7 weken wachten nog steeds niet geleverd. Wel volledig betaald. Geen reacties via de klantenservice. Bij bellen sta je eindeloos in de wacht. Eén x mail ontvangen dat de bestelling vertraagd is, maar hee, dat wisten we al. Geen zicht op de levering. Kan mij voorstellen dat de toelevering vertraagd is, maar de communicatie is waardeloos; zwart gat voor de klant.

Best bike shop i know!

For over 6 years now i order almost all bike parts by this shop. Never let me down. Good prices, good service.

Prima doen wat ze zeggen

Prima doen wat ze zeggen

Super goed!

Top service!

Toppers

Ik ben heel blij met mijn fatbike! Ik had hem besteld met de. gedachte dat ik 2 tot 4 weken moest wachten, maar die zelfde middag kon ik hem al ophalen in hun magazijn / winkel. Toppers

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mijn bestelling kwam de volgende dag zoals op de website word aangegeven bezorgd. Thanks!

Levering ging soepel en de prijs was top!

De levering ging soepel, de levertijd is iets waar we voor hebben gekozen dit omdat de prijs zodanig aantrekkelijk was dat het dus zeker loont om even te wachten. We raden ze dus zeker aan.

Wat jammer

Ik heb mijn fiets op 26 april besteld en het is nu bijna twee weken geleden en ik wacht nog steeds zonder enige update. Je kunt de klant tenminste informeren. Ik wacht momenteel op mijn drie extra fietsbestellingen hier en ze hebben er nog niet eens één geleverd. Wat jammer.

Kernreactorstraat 15 G

3903 LG Veenendaal

085 - 130 7573

Over Fatbike Discounter Nederland

Onze belofte! Service en kwaliteit zowel tijdens als na uw aankoop. Wij staan voor service en kwaliteit. Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar voor wanneer u vragen heeft, wanneer u een bestelling wilt plaatsen maar ook wanneer uw fiets onderhoudt nodig heeft. Onze bezorggarantie! Gratis en snel thuis geleverd door ons eigen bezorgteam dat tevens ook de tijd neemt om de fiets aan u uit te leggen.