Goede levering

1x wat besteld

Prachtige hoeslakens

Fijn gevoel dat de lakens verantwoodd gemaakt zijn zonder gif.

Het beddengoed van Kayori voelt natuurlijk, ademend en heerlijk zacht aan!

Ik slaap nu 1,5 jaar onder het beddengoed van Kayori. Ik heb katoensatijn en Tencel beddengoed. Het voelt heerlijk zacht aan en het blijft mooi in de was. Onlangs heb ik ook een badjas gekocht die heerlijk warm, zacht zit.

TOP!

Belangrijkste is dat de producten duurzaam zijn. Site is overzichtelijk, veel keuze en iedere prijsklasse. Klantenservice goed te bereiken, meedenkend, snelle en goede afhandeling vraag. Een echte aanrader!

Mooi materiaal, comfortabel

Fijn materiaal Comfortabel om onder te slapen

Kwalitatief uitstekend beddengoed en een fantastische service!

Goede beslissing Kayori, zeker niet voor het laatst!

Goed materiaal, snel geleverd

Topperhoes besteld in een mooie kleur, mooi materiaal gebruikt. Voelt fijn aan in bed. Goede pasvorm. Aanrader.

Redelijk

Klantonvriendelijke website. Onhandig zoeken. Zoek je washandjes, krijg je van alles te zien. Daartussen verspreid de washandjes. Heb je er een in het winkelmandje, en je wil er nog één, dan begin je weer helemaal bij het begin. Als ik een washandje zoek, wil ik gewoon alleen de washandjes zien en wil er een aantal kunnen aanklikken, afrekenen en klaar. De klantenservice heeft mij overigens uitstekend en vriendelijk geholpen. Ik heb aangegeven wat ik hierboven geschreven heb en men beloofde er aandacht aan te besteden.

Super kwaliteit

Fijne keuzes in uitstekende kwaliteit hoeslakens. Hopelijk komt het tweede bestelde ook nog snel.

Mooie handdoeken ,maar niet fijn om af te drogen

Het zijn mooi uitziende handdoeken, maar niet echt fijn om je ermee af te drogen. Ik gebruik ze nu alleen nog maar voor de sportschool om ze ergens op te leggen. Helaas had ik andere kwaliteit verwacht. Vooral voor de prijs.

Hele goede kwaliteit én verantwoord!

Mijn ervaring is meer dan goed. De kwaliteit is super en te weten dat het linnengoed biologisch verantwoord geproduceerd wordt: dat slaapt heerlijk!

Mooie stof, voelt zacht aan en is toch stevig. Blijft lang mooi, ook na het wassen.

Fijne badjas

Duurzaam concept, fijne zachte stof, mooie kleuren en mooie pasvorm. Daarnaast een zeer snelle levering!

Snelle reactie

Goede vervanging gekregen wegens niet op voorraad. Goed opgelost. Klasse

Het zijn mooie en duurzame producten

Ik heb mooie en fijne producten van jullie gekocht ,aan te bevelen

Prima spullen

Mooie kwaliteit van alle geleverde hoeslakens en dekbedovertrekken

Na contact te hebben gehad over de late levering waar het bedrijf niets aan kan doen. alles netjes en snel afgehandeld

Goede service. Heerlijke geurstokjes Wel prijzig.

Gewonnen prijs

Prijs gewonnen en kaars uitgezocht . Had ik deze voor dat geld zelf gekocht dan zou het wel m'n eerste maar ook tevens laatste aankoop zijn van dit artikel.

Helemaal goed maar erg duur

Had een cheque gekregen van 50 euro.Had moeite om 2 badhanddoeken voor die prijs uit te zoeken.Kwaliteit was wel heel goed.

Valt tegen

Ik had wat gewonnen, maar 1 product ontbrak. En geen lusjes aan de handdoeken. Wel prima product verder

Dekbed overtrek

Het dekbed overtrek bevalt mij zeer goed en slaap er geweldig onder . Echte kwaliteit en kan dit iedereen aanbevelen

Verrast!

Krijg je een bon van €50,- om te bestellen. Dus gauw op de site gaan kijken om deze te besteden. Omdat ik zelf uit de witgoed wereld kom en best kritisch ben als het om milieu gaat werd ik verrast door het materiaal van de dekbedovertrekken. Tencel door dit te gebruiken vertelde Mayke Stoelinga van Kayori. Is het niet meer nodig om een dekbed op 60 graden te wassen, om de huisstofmijt te doden. Dit materiaal voorkomt de huisstofmijt. Wat een mooi nieuws voor alle mensen met een allergie voor de huisstofmijt. En wat goed voor het milieu op een lager temperatuur wassen. Ik ben verrast!

Prima kwaliteit

Slaapt lekker

Sippenbroek 4

7207 BZ Zutphen

085-0062020

Over Kayori

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.