De hoes is te klein

De hoes is veel te klein aan alle kanten komt de topper er onderuit! Dit was een duur product, daar mag je meer van verwachten.

Goede service en kwaliteit.

Helemaal tevreden met de kwaliteit en de service.

Prachtige stof en fantastische kleur

Elke aankoop is een streling voor het oog en de huid

Probleem met verzending top opgelost

Het bedrijf wat het pakket moest bezorgen, kon zogenaamd ons adres niet vinden. Kayori daar over ingelicht en zij stuurde direct met een andere vervoerder een nieuw hoeslaken. Dit was de andere dag bezorgd.

Heerlijk zachte dekbedovertrek

Katoen satijn dekbedovertrek gekocht. Snel bezorgd en heerlijk om onder te liggen. Heb er 2 sets van gekocht en zeker geen spijt van

Snel en heerlijke producten

Ben heel tevreden met mijn aankomen. Snel bezorgd

Dekbedovertrek en hoeslaken

Heerlijk warm flanellen dekbedovertrek met hoeslaken . Jammer dat er in het hoeslaken kleine draadjes zitten maar daar heb ik al een mail naar toe gestuurd. Verder heel tevreden met de producten van Kayori !

Fantastische kwaliteit

Wat een prachtige producten hebben jullie! Wij kochten de Egyptisch katoen-zijde dekbedovertrekken en topperhoezen. De pasvorm is perfect. En de kussenhoezen ruim genoeg voor de afwijkende maat van onze kussens. De kwaliteit is fantastisch, ongelooflijk zacht en eeg mooi. Kortom wij zijn zeer tevreden.

En goeie kwaliteit

Zeer tevreden!

Bij het maken van mijn bestelling gevraagd óf alle spullen samen (dus ook die nageleverd zou worden in een week) opgestuurd konden worden, maar helaas dát was niet mogelijk. Deel één ontvangen maar de nalevering kwam niet (uitgesteld). Toen heeft een dame bij de klantenservice mij geholpen met het vervangen van wat nog geleverd moest worden, met producten waar ik ook nieuwsgierig naar was. Helemaal top, geweldig zo’n service, dank u wel.

goed kwaliteit en goed survies!

Ik koop hier vaker omdat de kwalieteit goed is en de prijzen betaalbaar zijn. deze keer was mijn matrashoes vertraagd, maar de winkel stuurde zonder extra kosten een alternatief van nog betere kwalieteit. Geweldige service!

Mooi, zacht flanel.

Helaas zat er al na eenmalig gebruik al een gaatje in het hoeslaken.

Service en kwaliteit

Heldere site, mooie informatie over duurzaamheid, prima service

Instant happy met mijn aankoop!

Deze week heb ik voor de eerste keer besteld bij Kayori en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Algauw kreeg ik een mail waarin hun waarden en normen uiteengezet werden en waarin ik me helemaal kon vinden. Mijn pakketje werd snel en met de meeste zorg verstuurd. Het leek net een cadeautje zodat ik me instant happy voelde!

Prachtig laken!

Heerlijk om onder te liggen! En heel.fijn dat het biologisch is!!!

Mooie natuurlijke materialen

Inmiddels heb ik al meerdere producten van Kayori en ben zeer tevreden. Mooie overtrekken en goed passende hoeslakens

Boven verwachting

De Kayori producten die ik aangeschaft heb getuigen van een zo hoge kwaliteit qua zachtheid en souplesse en materiaal dat het voor mij een uitgesproken zaak is dat ik niet anders meer wil. Op de site werd beloofd dat het de volgende dag bezorgd zou worden en tot mijn grote verbazing werd die belofte nagekomen. Boven verwachting.

prettig materiaal

De kleuren uit uw collectie spreken mij aan.

Geweldig dekbedovertrek

Het ligy heel mooi op mijn bed en het blijft mooi in de was.

Ik gebruik de shampoo en conditioner. Heerlijke geuren, geen irritatie van de hoofdhuid. Mijn haar zit er top door. En de geurolie voor in de diffuser is ook heerlijk. Snelle levering en netjes verpakt!

Fijne webshop

Fijne webshop met mooie producten. De levering verloopt altijd prima. Mooi verpakt en snelle verzending. Ik slaap erg lekker op mijn nieuwe beddengoed!

Mooie producten

Mooie kwaliteit, ruim assortiment en snelle levering.

Geweldig goede producten

Eindelijk beddengoed dat van een zeer goede kwaliteit is en conform de opgegeven maten

Met 1 woord fantastisch!

De producten zijn eerlijk en milieubewust, de levering schoon en snel.

Mooie producten, snelle levering en netjes verpakt

Sippenbroek 4

7207 BZ Zutphen

085-0062020

Over Kayori

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.