Beter dan ik had verwacht
Bedankt voor jouw mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat de hoeslakens beter zijn dan verwacht en dat je tevreden bent over de kwaliteit én het milieuvriendelijke aspect 🌿 Heel veel plezier gewenst met jouw aankoop!
Hele mooie zachte stof. Niet te dik, dus ook fijn voor de warmere maanden. De enige aanmerking die ik heb is dat de kleur in het echt wat afwijkt van de foto. Dat is wel jammer omdat je natuurlijk een kleur zoekt die goed bij je slaapkamer past.
Bedankt voor jouw eerlijke review! 💚 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de zachte stof en dat het dekbedovertrek ook prettig is voor de warmere maanden 🌿 Jammer om te lezen dat de kleur iets afwijkt van jouw verwachting. Wij begrijpen goed dat dit belangrijk is wanneer je iets uitzoekt dat mooi bij de slaapkamer moet passen. Wij wensen je alsnog heel veel plezier met jouw aankoop!
Mooie, kwaliteitsvolle producten! En eindelijk een hoeslaken dat past! Zeer tevreden!
Bedankt voor jouw mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons beddengoed. En natuurlijk extra leuk dat je eindelijk een hoeslaken hebt gevonden dat echt goed past 🌿 Heel veel plezier gewenst met jouw aankoop!
Had niet goed naar de maattabel gekeken, paste niet helemaal. Was al wel gebruikt en gewassen. Mail gestuurd en top opgelost door klantenservice. Nee niet gratis, maar het was dan ook mijn eigen schuld.
Wat een fijne terugkoppeling, dank je wel! 💚 Goed om te horen dat je lekker slaapt en tevreden bent over onze klantenservice 😃
Fijne grote deken voor op de bank besteld. Mooie kleur! De deken pilde alleen extreem en was afkomstig uit China, iets was ons zeer verbaasde. Na contact met de klantenservice n.a.v. onze eerste review is er op initiatief van Kayori een tweede deken bezorgd. Tot onze verbazing leek de eerste deken in geen enkel opzicht op de tweede, nieuw ontvangen denken. De nieuwe deken is veel zachter, dikker, pilt nauwelijks, had een ander label, een andere etiket en een andere kleur. Waar de eerste deken vandaan kwam is ons een raadsel en we vinden het een beetje een vreemd verhaal, maar we zijn blij met de oplossing en de contacten en het meedenken met de klantenservice! Fijne ervaring!
Originele beoordeling
Fijne grote deken voor op de bank besteld. Mooie kleur! Zag dat de deken in China gemaakt was, was in de veronderstelling een Europees product aan te schaffen. Daarnaast pluisde (zachte pillen) de deken zo sterk dat de onderverdieping maar ook onze kleding telkens helemaal onder zit. De vezels zijn moeilijk verwijderbaar van bank bed en kleding. Superjammer! Daarom ligt de dure deken nu dus apart en gebruiken we hem heel weinig.
Ik heb 2 hoeslakens kayori Shizu topper 80-90/200 perkal gekocht voor onze toppers van 90x200. De stof is prima, maar de hoeslakens zijn zo klein dat de hoes maar enkele centimeters om de topper heen gaat. Bij het aanbrengen van het hoeslaken is dat al een uitdaging om hem er zowel links als rechts goed omheen te krijgen. Erger is dat hij in de nacht (doordat je draait in je slaap) losschiet. Zo wordt je in de ochtend dan wakker op een topper die voor de helft geen hoeslaken meer om zich heeft. Waardeloos eigenlijk. Het probleem lijkt dat de hoes en om 80 en om 90 moet passen. Dat kan dus technisch niet goed passen om beiden. Erg jammer want de stof is verder prima in orde. Gelukkig heeft Kayori na contact met mij, geadviseerd de hoeslakens retour te sturen. Na enkele dagen stond het bedrag weer op mijn rekening. Prima geregeld dus. Jammer dat ze niet pasten, want de kwaliteit was verder goed in orde.
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de pasvorm niet juist is. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Zou je contact met ons willen opnemen? Alvast bedankt 🌿
Originele beoordeling
Snelle levering. 2 hoeslakens besteld, fijne materialen en mooie kleuren. Heel tevreden.
Bedankt voor je mooie review 😃 Wat geweldig om te horen, daar worden we blij van! 💚 Veel plezier met je aankoop!
Super fast delivery. Next day. Great gift box
Thank you so much for your wonderful review! We hope to see you again at Kayori soon! 🌿💚😃
Een van de zachtste dekbedovertrekken die ik ooit heb gevoeld. Hoe vaker je het wast, hoe zachter het aanvoelt. Mooi bedrijf met een zeer goed duurzaam initiatief en een persoonlijke benadering naar iedere klant.
Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je het dekbedovertrek zo zacht vindt en dat dit na het wassen alleen maar beter wordt. Ook heel leuk dat je onze duurzame aanpak en persoonlijke benadering zo waardeert.
Heb een bestelling gedaan ivm cool slapen echter het is pas eind augustus leverbaar. Ik hoop echt wel dat het eerder komt ivm de hitte in de zomer anders kom ik terug op mijn beoordeling. Vanmorgen bericht dat mijn bestelling eerder wordt bezorgd. Datum zou 30 augustus zijn echter zojuist afgeleverd. Zo onwijs blij.
Bedankt voor je review 😃 We hebben gelukkig eerder voorraad ontvangen en kunnen vandaag je pakketje versturen! Hopelijk zijn de producten naar wens en zoals verwacht en kun je genieten van heerlijke verkoelende nachten. We lezen graag je ervaring in een vernieuwde review! 💚
Originele beoordeling
Ik heb twee dekbedovertrekken gekocht maar kreeg er maar 1 toegestuurd. Dat wordt nageleverd bleek later maar kreeg snel reactie.
Dank je wel voor je feedback! 🌿 Goed om te lezen dat je snel geholpen bent en het contact als positief hebt ervaren.
waanzinnige service en mega snelle levering
Bedankt voor je enthousiaste review 😃 Wat geweldig om te horen, daar worden we blij van! 💚 Veel plezier met je aankoop!
Erg fijn dat het zomerdekbed echt van katoen is en niet broeierig voelt. Ik heb ook een dekbed dat van katoen zou moeten zijn, maar waar ik het al snel 'synthetisch' warm onder krijg. Mooi gestikt ook, ziet er chic uit. Snelle bezorging ook.
Wat een fijne review, dank je wel 😃 Super om te horen dat het dekbed comfortabel is en er ook nog eens mooi uitziet! 💚 Geniet ervan 🌿
1x wat besteld
Bedankt voor je review 😃 Fijn dat alles goed is verlopen! 💚
Fijn gevoel dat de lakens verantwoodd gemaakt zijn zonder gif.
Dank je wel voor je fijne woorden 😃 Geweldig dat de hoeslakens zo goed bevallen én dat het duurzame aspect je aanspreekt! 💚 Veel plezier ermee 🌿
Ik slaap nu 1,5 jaar onder het beddengoed van Kayori. Ik heb katoensatijn en Tencel beddengoed. Het voelt heerlijk zacht aan en het blijft mooi in de was. Onlangs heb ik ook een badjas gekocht die heerlijk warm, zacht zit.
Bedankt voor je prachtige review 😃 Wat bijzonder om te horen dat je al zo lang geniet van ons beddengoed én nu ook van de badjas! 💚 Heel veel comfort gewenst 🌿
Belangrijkste is dat de producten duurzaam zijn. Site is overzichtelijk, veel keuze en iedere prijsklasse. Klantenservice goed te bereiken, meedenkend, snelle en goede afhandeling vraag. Een echte aanrader!
Bedankt voor je geweldige review 😃 Wat fijn om te horen dat je onze duurzaamheid, service en het assortiment zo waardeert! 💚 Geniet van je aankoop 🌿
Fijn materiaal Comfortabel om onder te slapen
Mooi dat je het comfort zo ervaart! 💚 Slaap lekker 🌿
Kwalitatief uitstekend beddengoed en een fantastische service!
Bedankt voor je geweldige review 😃 Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en service! 💚 Geniet ervan 🌿
Bedankt voor je mooie review! 😃 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je keuze voor Kayori. Daar worden we erg blij van. 💚 We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. 🌿
Topperhoes besteld in een mooie kleur, mooi materiaal gebruikt. Voelt fijn aan in bed. Goede pasvorm. Aanrader.
Bedankt voor je mooie review! 😃 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en levering. 💚
Klantonvriendelijke website. Onhandig zoeken. Zoek je washandjes, krijg je van alles te zien. Daartussen verspreid de washandjes. Heb je er een in het winkelmandje, en je wil er nog één, dan begin je weer helemaal bij het begin. Als ik een washandje zoek, wil ik gewoon alleen de washandjes zien en wil er een aantal kunnen aanklikken, afrekenen en klaar. De klantenservice heeft mij overigens uitstekend en vriendelijk geholpen. Ik heb aangegeven wat ik hierboven geschreven heb en men beloofde er aandacht aan te besteden.
Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat u onze website als onhandig heeft ervaren bij het zoeken naar washandjes. We nemen uw feedback serieus en waarderen het dat u dit met ons deelt. Zou u contact met ons willen opnemen via [email protected] of 085-0062020? Dan kijken we graag met u mee en horen we ook graag uw ervaring, zodat we dit intern kunnen oppakken. 🌿💚
Originele beoordeling
Fijne keuzes in uitstekende kwaliteit hoeslakens. Hopelijk komt het tweede bestelde ook nog snel.
Bedankt voor je mooie review! 😃 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze hoeslakens. Daar worden we erg blij van. 💚 We hopen dat je tweede bestelling ook snel bij je binnen is en dat je er net zo van kunt genieten. 🌿
Het zijn mooi uitziende handdoeken, maar niet echt fijn om je ermee af te drogen. Ik gebruik ze nu alleen nog maar voor de sportschool om ze ergens op te leggen. Helaas had ik andere kwaliteit verwacht. Vooral voor de prijs.
Wat jammer om te horen dat de handdoeken niet zo prettig afdrogen als je had verwacht, zeker gezien de prijs en je verwachtingen daarbij. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we met onze producten willen bieden. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan helpen we je graag verder. 🌿💚
Mijn ervaring is meer dan goed. De kwaliteit is super en te weten dat het linnengoed biologisch verantwoord geproduceerd wordt: dat slaapt heerlijk!
Bedankt voor je mooie review! 😃 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én dat het duurzame aspect voor je ook belangrijk is. Dat vinden wij zelf ook heel waardevol. 💚 We wensen je nog veel heerlijke nachten toe met het linnengoed van Kayori. 🌿
Sippenbroek 4
7207 BZ Zutphen
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.