Toen bleek dat er iets niet in orde was aan mijn nieuwe badjas heb ik contact gezocht met Kayori. Er is nog diezelfde dag een nieuw exemplaar gestuurd. Ik had deze 's avonds al in huis. Super! De jas overigens draagt heerlijk en ziet er goed uit.
Goedemiddag Liesbet, Bedankt voor jouw mooie en uitgebreide feedback, Wat fijn om te horen dat het zo snel is opgelost en dat je dezelfde dag nog een nieuw exemplaar in huis had. Zo hoort service te zijn 😃 En geweldig dat de badjas heerlijk draagt en er goed uitziet — dat maakt het natuurlijk helemaal compleet. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Zachte lakens, mooie kleuren en een duurzaam product. Heel blij mee
Goedemiddag Elisabeth, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zachte lakens en de mooie kleuren. En extra mooi dat het voor jou belangrijk is dat het milieu minder wordt belast — daar zetten wij ons elke dag voor in 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Het beddegoed is van heel erg goede kwaliteit. Het is wel prijzig, maar in de uitverkoop is het prima te doen. Het is zacht en duurzaam. Na vaak wassen, ziet het er nog steeds prima uit.
Goedemiddag Yvonne, Bedankt voor jouw eerlijke en mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit als heel goed ervaart en dat het beddengoed zacht en duurzaam blijft, zelfs na vaak wassen. Dat is precies waar we voor staan 😃 We begrijpen je opmerking over de prijs. Mooi dat je aangeeft dat het in de uitverkoop goed te doen is en dat de kwaliteit voor jou het verschil maakt. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik heb meerdere aankopen gedaan bij Kayori. Mijn ervaring is goed!
Goedemiddag Petra, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat heerlijk om te horen dat je meerdere aankopen bij ons hebt gedaan en dat je ervaring goed is. Dat is een prachtig compliment 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Heerlijk zacht dekbedovertrek gekocht van katoensatijn. Staat prachtig op ons bed in onze nieuwe slaapkamer! Echt hotelchique met een glansje, maar niet kitcherig.
Goedemiddag Kelly, Bedankt voor jouw prachtige feedback, Wat heerlijk om te lezen dat het katoensatijn dekbedovertrek zo zacht aanvoelt en zo mooi staat in jullie nieuwe slaapkamer. Hotelchique met een subtiele glans — precies zoals het bedoeld is 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori en geniet van jullie mooie slaapkamer 💚🌿
netjes en mooie stoffen
Goedemiddag Gerda, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat mooi om te horen dat je tevreden bent over de producten en de stoffen. Daar besteden we veel aandacht aan in kwaliteit en afwerking 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Prima kwaliteit, mooie kleur, snelle bezorging!
Goedemiddag Tonny, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de kleur én de snelle bezorging. Dat is precies de ervaring die we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik heb maar 1 onderlaken ontvangen en had er twee besteld en betaald
Goedemiddag Greet, Bedankt voor jouw feedback, Wat vervelend om te horen dat je maar één onderlaken hebt ontvangen terwijl je er twee hebt besteld en betaald. Dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen we dat dit erg teleurstellend is. We helpen je hier graag zo snel mogelijk bij. Wil je hierover rechtstreeks contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan kijken we het direct voor je na en zorgen we dat dit netjes wordt opgelost 🌿 Onze excuses voor het ongemak.
Service is TOP! Kwaliteit is super.
Goedemiddag Clement, Bedankt voor jouw geweldige feedback, Wat een prachtig compliment dat je Kayori onovertroffen vindt in comfort en dessins — daar worden we echt blij van 😃 En fantastisch dat je onze service als top en de kwaliteit als super ervaart. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Had alleen onderlaken Tercel te krap gekocht maar kwaliteit super .
Goedemiddag Maria, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat mooi om te horen dat je de kwaliteit van het Tencel onderlaken als super ervaart 😃 Jammer dat de maat net wat te krap is uitgevallen. Dat is natuurlijk niet ideaal. Mocht je hierover nog willen overleggen of samen willen kijken naar een betere maat, dan helpen we je graag via [email protected] of 085-0062020. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
mooi beddengoed top!!
Goedemiddag, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met het beddengoed — top om te horen 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik heb 2 bestellingen gedaan. Snelle levering en mooi materiaal
Goedemiddag Miranda, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat je twee bestellingen hebt gedaan en tevreden bent over de snelle levering én het mooie materiaal. Daar doen we het voor 😃 Dank je wel voor het vertrouwen in Kayori en voor het delen van je ervaring 💚
Originele beoordeling
2 keer een hoeslaken besteld allebij dezelfde maat, maar de tweede is echt kleiner jammer genoeg. 2 keer een dekbedovertrek besteld de tweede bestelling daar zijn de dekbedovertrekken gewoon helemaal scheef. Echt zonde
Ik ben heel erg tevreden met de dekbed overtrekken van kantoren en flanel heerlijk zacht en warm . Hoeslaken zaten 2 kleine haaltjes in ik heb daar over gemaild. En ik kreeg gelijk bericht terug dat dat niet hoort . Nieuwe hoeslaken is opgestuurd en daar zit het niet in . Dus een hele goede service van Kayori ben er heel blij mee . Dit is ook mijn vaste site voor dekbed overtrekken en hoeslakens . Top bedrijf
Goedemiddag Pawlina, Bedankt voor jouw uitgebreide en mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de dekbedovertrekken van katoensatijn en flanel — heerlijk zacht en warm, precies zoals het hoort 😃 Jammer dat er twee kleine haaltjes in het hoeslaken zaten, maar goed om te lezen dat dit snel is opgepakt en dat het nieuwe hoeslaken wél helemaal in orde is. Zo hoort service te zijn. Wat een prachtig compliment dat dit jouw vaste site is geworden voor dekbedovertrekken en hoeslakens — daar zijn we echt blij mee. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Goede duurzame kwaliteit en goede dienstverlening.
Goedemiddag Gert-jan, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je onze kwaliteit als goed én duurzaam ervaart en tevreden bent over de service. Dat is precies waar we voor staan 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Eenvoudig bestellen, wordt snel afgehandeld en een abusievelijk verkeerd besteld artikel kon eenvoudig geretourneerd worden!
Goedemiddag Hans, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig was, de levering snel verliep en dat het retourneren van het per ongeluk verkeerd bestelde artikel soepel ging. Zo hoort het natuurlijk 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Niet overal hebben ze hoeslakens voor top-matrassen, maar hier vonden we zelfs een grote selectie in mooie kleuren. Pas achteraf werden wij verrast met hun duurzaamheids statements waardoor wij er extra blij mee waren.
Goedemiddag An, Bedankt voor jouw prachtige feedback, Wat fijn om te lezen dat jullie bij ons een ruime keuze in kleuren voor topmatrashoeslakens hebben gevonden — dat horen we graag 😃 Extra mooi dat onze duurzaamheidsvisie jullie achteraf positief heeft verrast. Voor ons is duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel van wat we doen, dus het is geweldig dat dit ook zo wordt ervaren. Dank jullie wel voor het vertrouwen in Kayori en voor het delen van deze fijne ervaring 💚🌿
Sinds wij het beddengoed van Kiyori gebruiken slaap ik veel fijner. De dekbedovertrekken zijn heerlijk soepel en valt fijn om je heen. De hoeslakens zijn heerlijk zacht. Na veelvuldig wassen blijft het mooi!
Goedemiddag Nathalie, Bedankt voor jouw prachtige feedback, Wat heerlijk om te lezen dat je sinds het gebruik van Kayori beddengoed fijner slaapt. Dat is precies waar het om draait 😃 Fijn dat je de dekbedovertrekken als soepel en comfortabel ervaart en dat de hoeslakens heerlijk zacht zijn. En extra mooi dat alles ook na veelvuldig wassen mooi blijft. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
De korting verliep maar ik had mijn nieuwe bank nog niet en kon daarom de kleur van mijn plaid niet kiezen. Toen de bank binnen was mocht ik de kleur door geven en kreeg ik alsnog de korting. Super lief en heel vriendelijk geholpen en ontzettend blij met het mooie zachte plaid
Goedemiddag Marjolein, Bedankt voor jouw prachtige feedback, Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen en alsnog gebruik kon maken van de korting toen je nieuwe bank binnen was. We begrijpen heel goed dat je de kleur van je plaid eerst in het echt wilde kunnen afstemmen 😃 En geweldig dat je zo blij bent met het mooie, zachte plaid — daar doen we het voor. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Geweldige keus en top kwaliteit.
Goedemiddag Marijke, Bedankt voor jouw mooie woorden, Wat fijn om te lezen dat je onze service als prettig ervaart en tevreden bent over de duidelijke afspraken en vriendelijke medewerkers. Dat betekent veel voor ons 😃 En geweldig dat je ook zo enthousiast bent over de keuze en de kwaliteit — daar doen we het voor. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Originele beoordeling
De hoes is veel te klein aan alle kanten komt de topper er onderuit! Dit was een duur product, daar mag je meer van verwachten.
Helemaal tevreden met de kwaliteit en de service.
Goedemiddag Natacha, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat geweldig om te lezen dat je helemaal tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Elke aankoop is een streling voor het oog en de huid
Goedemiddag Suzan, Bedankt voor jouw prachtige woorden, Wat een mooi compliment dat elke aankoop een streling is voor het oog én de huid — daar worden we echt blij van 😃 Fantastisch om te horen dat je zo geniet van de stof en de kleur. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Het bedrijf wat het pakket moest bezorgen, kon zogenaamd ons adres niet vinden. Kayori daar over ingelicht en zij stuurde direct met een andere vervoerder een nieuw hoeslaken. Dit was de andere dag bezorgd.
Goedemiddag Alice, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat vervelend dat de eerste vervoerder jullie adres niet kon vinden — dat is natuurlijk frustrerend. Fijn om te lezen dat het daarna snel is opgepakt en dat het hoeslaken met een andere vervoerder de volgende dag al is bezorgd 😃 Zo hoort het opgelost te worden. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Katoen satijn dekbedovertrek gekocht. Snel bezorgd en heerlijk om onder te liggen. Heb er 2 sets van gekocht en zeker geen spijt van
Goedemiddag Anita, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat heerlijk om te lezen dat het katoensatijn dekbedovertrek zo goed bevalt en dat je er zelfs twee sets van hebt gekocht 😃 Fijn dat het snel is bezorgd en dat het zo comfortabel ligt. Geen spijt — dat is precies wat we willen horen. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ben heel tevreden met mijn aankomen. Snel bezorgd
Goedemiddag Suzie, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je aankopen en dat alles snel is bezorgd. Daar doen we het voor 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Heerlijk warm flanellen dekbedovertrek met hoeslaken . Jammer dat er in het hoeslaken kleine draadjes zitten maar daar heb ik al een mail naar toe gestuurd. Verder heel tevreden met de producten van Kayori !
Goedemiddag Pawlina, Bedankt voor jouw fijne en eerlijke feedback, Wat heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent over het warme flanellen dekbedovertrek en het hoeslaken — dat is precies het comfort dat we willen bieden 😃 Jammer van de kleine draadjes in het hoeslaken, maar goed dat je ons daar al over hebt gemaild. Dat hoort natuurlijk niet en we zorgen ervoor dat dit netjes met je wordt opgelost. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori en voor je positieve woorden 💚🌿
Sippenbroek 4
7207 BZ Zutphen
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.