Heerlijk beddengoed!

Eindelijk een dekbedovertrek wat mooi blijft. Gaat niet pillen en blijft mooi van kleur. Heerlijk zacht en koel, maar voor de koude dagen toch ook echt warm!

Heel fijn beddegoed!ligt heerlijk en blijft mooi! Website ,veel keuze en snel geleverd!

Een heerlijk overtrek

Wat een heerlijk en mooi overtrek. Goede kwaliteit stof en nette afwerking. Kortom we zijn er erg blij mee.

Fijne hoeslakens

Hoeslakens van katoensatijn heerlijk glad! Mijn bed is 210 cm lang en soms lastig lakens voor te vinden. Deze zijn prima! En ook duurzaam en verantwoord product.

Discrepancy in sizing

The size of the fitted sheet doesn’t fit our mattress topper even though we followed the measurements (height, width and thickness). The sheet is too small for our mattress and it seems the return policy is very conservative. I wouldn’t recommend it to others.

Kwaliteit en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden! De kwaliteit is hoog, de levering was snel en de kortingen zijn absoluut de moeite waard — erop wachten loont echt. Zeker een aanrader!

Prima hoes

Mooie hoes en lekker zacht, maar sluit niet goed om de topper.

Persoonlijk touch door uitgebreide bedankmail en mooie kwaliteit en groen bewust.

Na mijn bestelling kreeg ik een hele leuke mail met uitleg waar Kayori voor staat en hoe dit is ontstaan. Erg leuk. De kwaliteit is prachtig en zowel mijn man en ik alsook mijn zoons maken daarom bewust de keuze om voor Kayori te gaan. Echt een aanrader en milieu bewust!

Mooi product en snel geleverd

Deel van bestelling ontbreekt

Bestelling geplaatst en deel was snel binnen. Maar twee dekbedovertrekken ontbraken, zonder tekst en uitleg. Mail gestuurd waarop ik heel snel vriendelijk antwoord heb ontvangen maar na twee weken nog niets ontvangen…..

Fijn zacht beddengoed

Het beddengoed was heel mooi met aandacht ingepakt. De stof, flanel, zooo lekker zacht en warm voor de koude nachten. Super blij mee. Ik ga zeker meer bestellen.

Goede kwaliteit

Heb recent 2 sets dekbedovertrekken gekocht van Kayori. Ben er heel blij mee. De stof voelt erg zacht aan en de afwerking is netjes. Blijft ook mooi na wassen.

Aanrader

Snelle levering en top kwaliteit dekbedovertrek

Geweldige slaapervaring

Dekbedden en overtrekken zijn van zeer mooie kwaliteit en dragen bij aan een heerlijke slaap beleving.

duurzame producten voor nette prijs

We hebben hier een aantal artikelen beddengoed besteld, mooi biologisch katoen van goede kwaliteit.

lekker, maar jammergenoeg vervliegt hij snel...

Lekkere geur, alleen viel me op dat hij snel vervliegt, jammer.

Prachtig mooi dekbedovertrek, en de kleur fantastisch

Super service

De dekbedhoezen waren heel snel in huis, het is echt heerlijk zacht katoen! Per ongeluk had ik een splittopper besteld en al gewassen, hier kreeg ik geheel kosteloos een nieuwe voor. Heel prettig persoonlijk contact èn oplossing.

Kwaliteit zeer goed.

Alleen de bezorger waar jullie mee werken is niet aan te bevelen.

Geweldige service!

Nadat ik problemen had met de pakketdienst werd mijn probleem geweldig opgelost. Superblij met mijn heerlijke lakens en superblij met de geweldige service. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Heerlijk zacht beddengoed

Onlangs weer vers beddengoed besteld van Egyptisch satijn. Heerlijk zacht, warm en comfortabel. Elke keer weer een feestje om de producten van Kayori op het bed te leggen.

Goede kwaliteit en mooie dessins

Goede kwaliteit. En ook snelle levering. Fijn dat je op de website kan zien waar het product gemaakt is. Bij de afleveropties mis ik het kunnen invullen van een alternatieve locatie zoals " achter de grijze afvalcontainer" of zoiets. Nu was ik niet thuis en stond het pakje naast de voordeur, pal in het zicht vanaf de straat. Iemand had het zo mee kunnen nemen.

Snelle levering, mooie prijs

Enige puntje voor mij is dat het dekbedhoes minder glad aanvoelt dan ik had verwacht. Maar mooie kwaliteit. En wat vooral meetelt is de duurzaamheid!

Super blij mee

Was zeer tevreden over vorige aankoop en nu deze dekbedden gescoord. Wederom prachtig en uitmuntende kwaliteit.

Super!!

Prachtig beddengoed. Gekozen voor een flanellen dekbedovertrek die heerlijk warm is en ook de hoes voor de topper kont stevig over en past zowaar eens prima. En dat met de wetenschap dat het duurzaam gemaakt is, zorgt voor een heerlijke nachtrust.

Sippenbroek 4

7207 BZ Zutphen

085-0062020

Over Kayori

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.