Prachtig natuurlijk product!

Ik ben zo blij dat hoge kwaliteit en duurzaamheid bij Kayori hand in hand gaan,

Heerlijk zacht beddengoed

Beddengoed is echt heerlijk zacht, alsof je in een luxe hotelbedje ligt.

Heb een katoensatijn overtrek gekocht en dat bevalt prima.

Fijn materiaal en duurzaam!

In een woord: Geweldig!

De dekbedovertrekken van Kayori zijn mooi en van erg goede kwaliteit en de keuze is groot vooral in katoen-satijn waar mijn voorkeur naar uitgaat. Of je nou effen of gekleurd wilt hebben, er is voor elk wat wils. Ze blijven mooi na vele wasbeurten. De extra lange instopstrook is fijn. Ik heb al diverse mensen dit merk aangeraden. En wat ook belangrijk is is dat Kayori duurzame en verantwoorde producten heeft en een steentje bijdraagt aan het milieu.

Nooit meer iets anders

Het beddengoed van Kayori is het fijnste wat er is. Ik wil niets anders meer. De kwaliteit is fantastisch, het blijft mooi. Ook na talloze keren wassen. Ook de handdoeken zijn kwalitatief hoogwaardige en in mooie kleuren Ik ben groot fan van Kayori geworden.

Mooie kwaliteit

Heel mooie en kwalitatieve dekbedovertrekken.

Alles is van topkwaliteit. Geniet er iedere dag van!

Genieten van de mooie kleuren en de topkwaliteit!

Heerlijk dekbedovertrek

Verrassend snel geleverd en de kwaliteit van mijn dekbedovertrek is heel goed. Lekker dikke stof die totaal niet kreukt. De stof is na een paar keer wassen nog heel netjes en niet scheef getrokken.

Past goed. Voelt lekker aan

Geweldige kwaliteit

De service en levering is ook perfect

Fantastische dekbedovertrekken

Uitstekende prijs-kwaliteit voor hoeslakens!!

Ik ben lang op zoek geweest naar een hoeslaken dat voldoet aan uitstekende prijs-kwaliteit en een goede hoekhoogte van 40cm voor onze boxspring!!

Kwaliteit is superzacht

Superzachte stof wat ik als heel prettig ervaar. En mooi dessin.

Prachtige kwaliteit, echt slaapgenot

De kwaliteit van de dekbedhoezen en lakens is zoveel beter dan wat ik tot nog toe gewend was. Ook de patronen van de stoffen zijn prachtig. Ik ben echt heel blij met Kayori!

Zeer goed merk

Mooi spullen, goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en persoonlijke service

Nadat we twee jaar geleden een Kayori overtrek cadeau kregen bij ons nieuwe bed, was het tijd voor een aanvulling. Op zoek naar Kayori vanwege de zachte en koele stof. Omdat de kleur die we hadden niet meer in de collectie zat, contact opgenomen met de klantenservice. Direct een reactie met meerdere suggesties. De levering was snel en opnieuw topkwaliteit. Inmiddels naast overtrek en kussen ook een plaid besteld. Alles even zacht, echt een aanrader!

Heerlijk hoeslaken

Heerlijk zacht hoeslaken!

Uitstekende klantenservice

Ik had een iets andere voorstelling van wat ik besteld had. Hierover contact opgenomen en binnen 5 minuten een heel fijne reactie terug. Alles dus heel goed en snel opgelost. Alleen al daardoor zou ik weer bestellen. Kwaliteit kan ik nog niet over oordelen, maar ziet er goed uit.

Wow, wat snel!

Heb het gisteravond besteld en vanmorgen rond 19 uur afgeleverd, ongelofelijk. Het dekbed is mooi zacht en comfortabel.

Snelle oplossing voor verkeerde levering

Super kwaliteit en maatvoering

Blijft na vele malen wassen mooi

Slechte communicatie over verzending

Minimale communicatie over zendingen en bestelling status. Ik krijg mijn zending niet in zijn geheel maar in twee zendingen waar niet over gecommuniceerd wordt. Ik ga er nu van uit dat de andere helft nog komt. Ook lang wachten op verzending zonder bericht hierover.

Top service en top kwaliteit!

Ik heb al eerder een dekbedovertrek van Kayori gehad en ik ben zeer tevreden over de duurzame en prachtige kwaliteit van de dekbedovertrekken. Daarnaast overtreft de service van Kayori alle verwachtingen! Adequate en vriendelijke service en zeer snelle levering.

twee keer besteld. En allebei de keren is het prima gegaan Dus ik ben dik tevreden!

Ontevredenheid

Ik kreeg de kayori hoeslaken met vlekken daarbij ook voor een normale twee personen bed is 160x200 te groot en de kwaliteit is niet wat ik gewent was

Sippenbroek 4

7207 BZ Zutphen

085-0062020

Over Kayori

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.