Wat een prachtige producten hebben jullie! Wij kochten de Egyptisch katoen-zijde dekbedovertrekken en topperhoezen. De pasvorm is perfect. En de kussenhoezen ruim genoeg voor de afwijkende maat van onze kussens. De kwaliteit is fantastisch, ongelooflijk zacht en eeg mooi. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Goedemiddag Deborah, Bedankt voor jouw prachtige en uitgebreide feedback, Wat geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het Egyptisch katoen-zijde dekbedovertrek en de topperhoezen. Perfecte pasvorm én kussenhoezen die ruim genoeg zijn voor afwijkende maten — dat is precies waar we op letten bij het ontwerpen 😃 Fantastisch dat jullie de kwaliteit als ongelooflijk zacht en mooi ervaren. Dat is een prachtig compliment. Dank jullie wel voor het vertrouwen in Kayori 💚🌿
En goeie kwaliteit
Goedemiddag Fars, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de goede kwaliteit. Dat is precies de combinatie waar we naar streven 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Bij het maken van mijn bestelling gevraagd óf alle spullen samen (dus ook die nageleverd zou worden in een week) opgestuurd konden worden, maar helaas dát was niet mogelijk. Deel één ontvangen maar de nalevering kwam niet (uitgesteld). Toen heeft een dame bij de klantenservice mij geholpen met het vervangen van wat nog geleverd moest worden, met producten waar ik ook nieuwsgierig naar was. Helemaal top, geweldig zo’n service, dank u wel.
Goedemiddag Veronica, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie feedback, Wat fijn om te lezen dat u uiteindelijk zo goed bent geholpen en tevreden bent over de geboden oplossing. We begrijpen dat het jammer was dat de bestelling niet in één keer verzonden kon worden en dat de nalevering werd uitgesteld. Mooi om te horen dat onze klantenservice vervolgens met u heeft meegedacht en samen met u tot een passende vervanging is gekomen — daar doen we het voor 😃 Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring 💚
Ik koop hier vaker omdat de kwalieteit goed is en de prijzen betaalbaar zijn. deze keer was mijn matrashoes vertraagd, maar de winkel stuurde zonder extra kosten een alternatief van nog betere kwalieteit. Geweldige service!
Goedemiddag, Bedankt voor jouw mooie en trouwe feedback, Wat fijn om te horen dat je vaker bij ons bestelt vanwege de goede kwaliteit en betaalbare prijzen — dat waarderen we enorm 😃 Jammer dat de matrashoes vertraagd was, maar mooi dat we je zonder extra kosten een alternatief van nog betere kwaliteit konden toesturen. Zo hoort service te zijn. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Helaas zat er al na eenmalig gebruik al een gaatje in het hoeslaken. Dit is keurig opgelost door Kayori. Ik kreeg geheel kosteloos een nieuw hoeslaken.
Goedemiddag Marga, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat je het flanel mooi en zacht vindt. Tegelijkertijd is het natuurlijk erg jammer dat er na één keer gebruik al een gaatje in het hoeslaken zit. Dat mag je niet verwachten. We nemen dit serieus en kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Wil je hierover rechtstreeks contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder 🌿 Onze excuses voor het ongemak.
Originele beoordeling
Helaas zat er al na eenmalig gebruik al een gaatje in het hoeslaken.
Heldere site, mooie informatie over duurzaamheid, prima service
Goedemiddag Gert-Jan, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je onze site als helder ervaart en de informatie over duurzaamheid waardeert. Transparantie vinden we belangrijk 🌿 Ook geweldig dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Deze week heb ik voor de eerste keer besteld bij Kayori en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Algauw kreeg ik een mail waarin hun waarden en normen uiteengezet werden en waarin ik me helemaal kon vinden. Mijn pakketje werd snel en met de meeste zorg verstuurd. Het leek net een cadeautje zodat ik me instant happy voelde!
Goedemiddag Inge, Bedankt voor jouw prachtige en enthousiaste feedback, Wat geweldig om te lezen dat je eerste ervaring met Kayori direct zo positief was en dat je je kon vinden in onze waarden en normen. Dat betekent echt veel voor ons 🌿 En hoe mooi dat het pakketje als een cadeautje voelde en je instant happy maakte — precies dat gevoel willen we meegeven bij iedere bestelling 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Heerlijk om onder te liggen! En heel.fijn dat het biologisch is!!!
Goedemiddag Marijke, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat heerlijk om te lezen dat je zo geniet van het laken en dat het zo fijn ligt. En extra mooi dat het biologische aspect voor jou belangrijk is — daar zijn we trots op 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Inmiddels heb ik al meerdere producten van Kayori en ben zeer tevreden. Mooie overtrekken en goed passende hoeslakens
Goedemiddag Tineke, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je inmiddels meerdere producten van Kayori hebt en zo tevreden bent. Mooie overtrekken én goed passende hoeslakens — dat is precies waar we op letten bij onze materialen en pasvorm 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
De Kayori producten die ik aangeschaft heb getuigen van een zo hoge kwaliteit qua zachtheid en souplesse en materiaal dat het voor mij een uitgesproken zaak is dat ik niet anders meer wil. Op de site werd beloofd dat het de volgende dag bezorgd zou worden en tot mijn grote verbazing werd die belofte nagekomen. Boven verwachting.
Goedemiddag Martin, Bedankt voor jouw prachtige feedback, Wat een geweldig compliment dat de kwaliteit qua zachtheid, souplesse en materiaal boven verwachting is en dat je eigenlijk niet anders meer wilt. Dat is precies waar we voor staan 😃 En hoe mooi dat ook de belofte van levering de volgende dag is nagekomen. Fijn dat dit positief heeft verrast. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
De kleuren uit uw collectie spreken mij aan.
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback, Wat fijn om te horen dat u het materiaal als prettig ervaart en dat de kleuren uit onze collectie u aanspreken. Daar besteden we veel aandacht aan bij het samenstellen van onze producten 🌿 Dank u wel voor uw vertrouwen in Kayori 💚
Het ligy heel mooi op mijn bed en het blijft mooi in de was.
Goedemiddag Tonnie, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat het dekbedovertrek zo mooi op je bed ligt en ook na het wassen mooi blijft. Dat is precies de kwaliteit die we willen bieden 😃 Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in Kayori 💚
Ik gebruik de shampoo en conditioner. Heerlijke geuren, geen irritatie van de hoofdhuid. Mijn haar zit er top door. En de geurolie voor in de diffuser is ook heerlijk. Snelle levering en netjes verpakt!
Goedemiddag Sandra, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de shampoo en conditioner — heerlijke geuren én geen irritatie van de hoofdhuid, dat is precies wat we willen bereiken 😃 Ook fijn dat de geurolie voor in de diffuser goed bevalt en dat alles snel en netjes is geleverd. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Fijne webshop met mooie producten. De levering verloopt altijd prima. Mooi verpakt en snelle verzending. Ik slaap erg lekker op mijn nieuwe beddengoed!
Goedemiddag Karin, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je onze webshop als prettig ervaart en tevreden bent over de levering, verpakking en snelle verzending. Daar besteden we veel aandacht aan 🌿 En heerlijk dat je zo lekker slaapt onder je nieuwe beddengoed — dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Mooie kwaliteit, ruim assortiment en snelle levering.
Goedemiddag Marga, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, het ruime assortiment en de snelle levering. Dat is precies waar we ons iedere dag voor inzetten 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Eindelijk beddengoed dat van een zeer goede kwaliteit is en conform de opgegeven maten
Goedemiddag Ronald, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat geweldig om te lezen dat je eindelijk beddengoed hebt gevonden dat zowel van zeer goede kwaliteit is als conform de opgegeven maten. Dat is precies waar we voor staan 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
De producten zijn eerlijk en milieubewust, de levering schoon en snel.
Goedemiddag Marcia, Bedankt voor jouw fantastische feedback, Wat een prachtig compliment om te lezen dat je onze producten als eerlijk en milieubewust ervaart en de levering als schoon en snel. Dat is precies waar we ons iedere dag voor inzetten 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Mooie producten, snelle levering en netjes verpakt
Goedemiddag Tessa, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de mooie producten, de snelle levering en de nette verpakking. Dat is precies de ervaring die we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik was al langer opzoek naar een nieuwe dekbed en kwam bij Kayori terecht. Hier heb ik een dekbed set gekocht gemaakt van katoen en linnen. ik ben er enorm blij mee. Super goede kwaliteit en het slaapt heerlijk!
Goedemiddag, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je bij ons bent uitgekomen in je zoektocht naar een nieuw dekbed en dat je zo blij bent met de katoen-linnen set. Super dat je de kwaliteit als heel goed ervaart en dat het heerlijk slaapt 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Onlangs dekbedovertrek en hoeslaken gekocht en zeer goede ervaring. Zeer vlot geleverd en heel tevreden qua service
Goedemiddag Annelies, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt met het dekbedovertrek en hoeslaken. Vlotte levering én tevreden over de service — dat is precies wat we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Goedemiddag Jaap, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de stevige dekbedhoes. Dat is precies de kwaliteit en het comfort waar we voor staan 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik had een aantal producten besteld, en was blij dat er stond; ‘voor 23:59u besteld is morgen in huis’. Helaas werd er de volgende dag niets bezorgd. Aangezien ik met vakantie ging en hoopte dat het snel aan zou komen, heb ik contact gezocht. Het pakket zou snel opgestuurd worden. De dag er na, kwam de helft van de producten aan en het andere pakket had nog steeds het magazijn niet verlaten. Ik wachtte een week. Wederom contact gezocht, gelukkig zijn ze makkelijk te bereiken. Het pakket zou weer opgestuurd worden. Twee dagen later, kwam er weer een pakket binnen maar nog steeds miste ik artikelen. Na 4 dagen en wéér gemaild te hebben, was alles binnen. De slogan ‘voor 23:59 besteld, is morgen in huis’ klopt dus niet, maak er maar gerust van ‘voor 23.59u is besteld, is over 14 dagen in huis’
Goedemiddag Marlous, Bedankt voor jouw uitgebreide feedback, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling in meerdere delen en met flinke vertraging is geleverd, terwijl je juist had gerekend op snelle verzending vóór je vakantie. Dat begrijpen we heel goed — zeker wanneer er gecommuniceerd wordt met “voor 23:59 besteld, morgen in huis”, mag je daarop vertrouwen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je meerdere keren contact moet opnemen en telkens nog artikelen mist. Fijn om te horen dat het contact als toegankelijk werd ervaren, maar het proces zelf had veel soepeler moeten verlopen. We nemen je ervaring serieus, omdat dit niet de standaard is die wij willen bieden. We kijken graag nogmaals met je mee naar wat hier precies is misgegaan en nemen dit intern mee om herhaling te voorkomen. Mocht je dit verder willen bespreken, dan kun je ons bereiken via [email protected] of telefonisch via 085-0062020. We staan je graag te woord 💚 Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die hierdoor is ontstaan.
Super beddengoed met een heerlijke lange instopstrook
Goedemiddag Marieke, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het beddengoed en de heerlijke lange instopstrook — dat maakt het net even extra comfortabel 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ik heb een Lits jumeaux overtrek besteld wat vrij krap om mijn Lits jumeaux dekbed past. Materiaal is verder oké.
Goedemiddag Petra, Bedankt voor jouw feedback, Wat jammer om te horen dat het Lits jumeaux overtrek wat krap om je dekbed past. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet wanneer het om een standaardmaat gaat. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het materiaal, maar de pasvorm is uiteraard net zo belangrijk. We kijken graag met je mee om te beoordelen waardoor dit kan komen en of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Wil je hierover rechtstreeks contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan helpen we je graag verder en zoeken we samen naar een passende oplossing 🌿 Onze excuses voor het ongemak.
Zie boven
Goedemiddag Jorien, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de mooie lakens en de snelle bezorging. Dat is precies de ervaring die we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Sippenbroek 4
7207 BZ Zutphen
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.