De handdoeken zijn heerlijk zacht en prachtig om te zien.
Goedemiddag Marens, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat heerlijk om te horen dat je de handdoeken zo zacht vindt en dat ze ook prachtig staan. Dat is precies de combinatie van comfort en uitstraling waar we voor gaan 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Het was verrassend hoe het prachtige dekbedovertrek was verpakt, super milieuvriendelijk. Al hou ik altijd wel een schuldgevoel over aan het transport, het blijft toch een milieu bewuste keuze om voor Kayori te kiezen. De dessins van de dekbedovertrekken zijn oogstrelend mooi en lastig om daaruit een goede keuze te maken, want het is wel de bedoeling om er jaren mee vooruit te kunnen. Ook is het een geruststelling dat er fair trade gehandeld wordt bij Kayori, zodat de makers goed betaald krijgen. Kortom, het is een aanrader als je geeft om een menswaardig en milieuvriendelijk geproduceerd dekbedovertrek dat ook nog prachtig oogt.
Goedemiddag Janny, Bedankt voor jouw prachtige en doordachte feedback, Wat bijzonder om te lezen dat de milieuvriendelijke verpakking je positief heeft verrast. We begrijpen je gevoel rondom transport — duurzaamheid is een voortdurend proces waarin we steeds blijven zoeken naar verbeteringen 🌿 Geweldig dat je de dessins als oogstrelend mooi ervaart (en we herkennen helemaal dat kiezen dan lastig wordt!). Fijn ook dat je waarde hecht aan fair trade en eerlijke productie. Dat zijn voor ons geen bijzaken, maar de basis van hoe we werken. Dank je wel voor je vertrouwen en voor je bewuste keuze voor Kayori 💚
Fijne dekbedden en matrasbeschermers, jammer dat ze in een mooi stoffen zakje met opgenaaide labels komen. Dat lijkt mij extra arbeid en materialen kosten en dat lijkt me weer minder milieuvriendelijk.
Goedemiddag Merel, Bedankt voor jouw mooie en kritische feedback, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de dekbedden en matrasbeschermers én dat je het belangrijk vindt dat ze eerlijk en milieuvriendelijk worden geproduceerd 🌿 We begrijpen je opmerking over de stoffen zakjes met labels. Die verpakking is juist bedoeld als herbruikbare oplossing, zodat deze niet direct wordt weggegooid zoals bij veel traditionele verpakkingen. We proberen hierin steeds een balans te vinden tussen presentatie, bescherming en duurzaamheid. Tegelijkertijd waarderen we het enorm dat je hier kritisch naar kijkt — dat helpt ons scherp te blijven. Dank je wel voor het meedenken en voor je vertrouwen in Kayori 💚
Heerlijk om de dekbedhoezen uit te pakken en om onder te slapen!
Goedemiddag Heleen, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat heerlijk om te lezen dat je zo geniet van de kwaliteit, patronen en kleuren — en dat het uitpakken al een feestje is 😃 Nog mooier dat het ook heerlijk slaapt. Dat is precies waar we het voor doen. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Tevreden over de kwaliteit voor deze prijs. Per mail goed op de hoogte gehouden over de status van de levering.
Goedemiddag, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit in verhouding tot de prijs. En mooi dat je de communicatie rondom de levering als helder hebt ervaren — dat vinden we erg belangrijk 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Mijn dekbedovertrek mooi en heel zalig materiaal
Goedemiddag Marina, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat fijn om te horen dat je dekbedovertrek zo mooi is en dat het materiaal heerlijk aanvoelt. Dat is precies het comfort waar we voor staan 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Dit is m’n 2de hoes van jullie , eerste bevalt prima , de laatste ligt nog nieuw in de kast , kan ik dus nog niet beoordelen ,
Goedemiddag Anna, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat je eerste hoes goed bevalt 😃 Begrijpelijk dat je over de tweede nog geen oordeel kunt geven als die nog nieuw in de kast ligt. We hopen natuurlijk dat ook deze net zo goed zal bevallen zodra je hem in gebruik neemt. Mocht je later nog iets willen delen over je ervaring, dan horen we dat graag. Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Ben heel blij dat ik jullie heb gevonden Ik koop graag bij jullie
Goedemiddag Khadouj, Bedankt voor jouw fantastische feedback, Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent dat je ons hebt gevonden en dat je graag bij ons koopt. Dat is een prachtig compliment en daar worden we echt blij van 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori en voor het delen van je ervaring 💚
Het splittopperhoeslaken katoen satijn bevalt goed, had er al eerder 1 besteld. De enige opmerking is dat de 1e wel gaat pillen bij je voeten, dat is net jammer want ik vind dat ik er genoeg voor betaald heb, ga het nogmaals proberen. Op hoop van zegen!
Goedemiddag Cobi, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat het splittopperhoeslaken katoen satijn goed bevalt en dat je er zelfs opnieuw één hebt besteld — dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd is het natuurlijk jammer dat het eerste hoeslaken bij het voeteneinde is gaan pillen. Zeker gezien de prijs mag je verwachten dat de kwaliteit langdurig mooi blijft. Pilling kan soms ontstaan door wrijving (bijvoorbeeld door droge huid of beweging tijdens het slapen), maar dat neemt niet weg dat het netjes moet blijven. We waarderen het dat je het nogmaals wilt proberen. Mocht je opnieuw iets ervaren of als je wilt dat we met je meekijken naar het eerdere hoeslaken, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 085-0062020. We denken graag met je mee 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en eerlijkheid.
Zacht dekbedovertrek en hoeslaken. TC 300 is ideaal maar 200 TC ook goed.
Goedemiddag Ingrid, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je het beddengoed als zijdezacht én ecologisch verantwoord ervaart. En mooi dat je het verschil in TC benoemt — 300 TC voelt inderdaad wat luxer en dichter geweven aan, terwijl 200 TC ook al een fijne kwaliteit biedt 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Had bij de xxl graag wat meer volume van de badjas gehad, vooral bij de omslag! Verder prima badjas en van een mooie stof, ik heb de badjas groen van wafelstof gekocht. Wilde graag een badjas met meer overslag maar helaas had deze uitvoering dat niet. J.Bos Kinderbalk 18 1628 MC Hoorn
Goedemiddag, Bedankt voor jouw uitgebreide feedback, Wat jammer om te horen dat de XXL qua pasvorm niet het extra volume bood dat je had verwacht, vooral bij de overslag. We begrijpen goed dat je bij een grotere maat juist meer ruimte en omslag wilt ervaren. Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over de stof en de uitstraling van de groene wafelbadjas — dat waarderen we enorm 💚 We nemen je opmerking over de maatvoering en de overslag zeker mee. Mocht je willen dat we met je meekijken naar de specificaties of alternatieven met meer overslag, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 085-0062020. We denken graag met je mee 🌿
Ik word er zo blij van !
Goedemiddag Karin, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij wordt van de kwaliteit — dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Great high quality products and great customer service. Would highly recommend.
Good afternoon Janina, Thank you so much for your wonderful feedback, We’re thrilled to hear that you’re very happy with the quality of our products and our customer service. That’s exactly the experience we strive to deliver 😃 Thank you for your recommendation and for placing your trust in Kayori 💚🌿
Ben blij met mijn bestelling. Vind het alleen een minpuntje dat ik twee slopen heb besteld die helaas niet voorradig waren, helaas niet nagezonden worden
Goedemiddag Ellen, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en tevreden bent over de stoffen — dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd begrijpen we dat het teleurstellend is dat de twee bestelde slopen niet voorradig waren en niet zijn nagezonden. Dat is natuurlijk jammer, zeker wanneer je rekent op een complete set. We kijken graag met je mee naar de status van deze artikelen en wat hierin nog mogelijk is. Wil je hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan geven we je graag duidelijkheid en zoeken we samen naar een passende oplossing 🌿 Onze excuses voor de onduidelijkheid rondom de voorraad en nalevering.
Mooie materialen Prijs kwaliteit is perfect Snelle verzending
Goedemiddag Lieke, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit helemaal de moeite waard vindt en tevreden bent over de mooie materialen. Geweldig dat je de prijs-kwaliteitverhouding als perfect ervaart én dat de verzending snel was 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Goedemiddag, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je ons beddengoed als mooi, comfortabel én groen ervaart. Dat is precies de combinatie waar we voor staan 🌿 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚
Snel geleverd en het is een prachtig overtrek van satijn katoen.Erg blij mee
Goedemiddag Judith, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het satijn katoenen overtrek. Snelle levering én een prachtige kwaliteit — dat is precies de ervaring die we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Hoeslaken hebben de juiste hoogte en blijven goed zitten. Ook fijn dat ze op 60 graden gewassen kunnen worden en in de droger mogen. Mijn complimenten voor de klantenservice van Kayori die mij fantastisch hebben geholpen bij een bestelling.
Goedemiddag Barbara, Bedankt voor jouw feedback, Wat fijn om te horen dat de hoeslakens goed passen om jullie MLine matras, mooi op hun plek blijven en praktisch zijn in gebruik met wassen op 60 graden en drogen in de droger. Dat is precies het comfort dat we willen bieden 🌿 Tegelijkertijd is het natuurlijk jammer dat één van de hoeslakens is verkleurd. Dat hoort uiteraard niet zo te gebeuren. We kijken graag met je mee wat hier de oorzaak van kan zijn en of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Wil je hierover rechtstreeks contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 085-0062020? Dan helpen we je graag verder 💚
Originele beoordeling
Hoeslaken hebben de juiste hoogte en blijven goed zitten. Ook fijn dat ze op 60 graden gewassen kunnen worden en in de droger mogen. Helaas is een van de hoeslakens verkleurd maar verder prima koop.
En goede levering
Goedemiddag Marcha, Bedankt voor jouw fijne feedback, Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent met de producten én de geur. En mooi dat ook de levering goed is verlopen 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
In eerste instantie bestelde ik 1 molton en 2 hoeslakens voor mijn splittoper. De molton waren we direct tevreden over: fijne, zachte, rekbare stof die goed om de topper heen past. Zweet ook minder dan vorige moltons. De kwaliteit van de hoeslakens waren we niet over te spreken. Nadat ik hierover een negatieve review schreef kreeg ik direct contact met iemand van de klantenservice die mij goed verder heeft geholpen. Ik had al 2 nieuwe tencel hoeslakens besteld waaraan lycra is toegevoegd, waardoor ik hoop dat deze beter passen. Er is mij nu beloofd dat ik geld terugkrijg ter compensatie. Fijne service dus. Benieuwd naar de komende levering.
Goedemiddag Robin, Bedankt voor jouw uitgebreide feedback, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de molton — prettig dat deze goed past en comfortabel aanvoelt. Tegelijkertijd begrijpen we dat het teleurstellend was dat de eerste hoeslakens niet aan jullie verwachtingen voldeden. Goed om te horen dat het contact met onze klantenservice als positief is ervaren en dat er samen naar een oplossing is gekeken. We hopen natuurlijk dat de nieuwe Tencel hoeslakens met lycra beter aansluiten en naar wens zullen zijn. Mocht er na ontvangst nog iets zijn waar we in kunnen meedenken, dan staan we uiteraard voor jullie klaar. Dank jullie wel voor het vertrouwen en voor het delen van deze eerlijke ervaring 💚
Originele beoordeling
Vorige maand bestelde ik 2x Kayori Kiyo Splittopper hoeslaken Tencel - Taupe. Deze passen helaas slecht om mijn splittopper heen (180x200) en de stof is niet rekbaar. In de lengte is de hoeslaken wat te lang en in de breedte net te kort om goed om het matras te passen. De stof voelt wel fijn glad en fris, maar draait nu onder ons door tijdens het slapen, waardoor deze gekreukt op het bed ligt. Gisteren trok ik er een gat in toen ik het hoeslaken (bij 2e keer gebruik) om mijn topper heen wilde doen. Kortom: de kwaliteit is niet wat ik ervan had gehoopt. De Kayori Neru Tencel Molton hoeslaken voor splittopper is overigens wel fijn en rekt goed mee.
Bodymist(hazakura),douche en kamerverfrisser(Yuzu) aangeschaft… Heerlijke en originele geuren!
Goedemiddag Marc, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback, Wat leuk om te lezen dat je de Hazakura bodymist en de Yuzu douche- en kamerverfrisser hebt gekozen. Heerlijke én originele geuren — dat horen we graag 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
The Kayori dekbedovertrek Showa Velvet Flanel™ was the only reasonably priced bio-cotton product I could find online and I am very happy with both the shipping and the quality of the product.
Good afternoon, Thank you so much for your wonderful feedback, We’re delighted to hear that you’re happy with the Showa Velvet Flanel™ duvet cover and that it met your expectations in both quality and price. It means a lot to us that you value the bio-cotton aspect and the overall experience, including shipping 😃 Thank you for your trust in Kayori 💚🌿
De bestelling was niet op voorraad, is duidelijk over gecommuniceerd. Adres wat ik had opgegeven was bij de bestelling niet correct. Dit is snel gewijzigd en het afleveradres was ook nog in Duitsland ipv Nederland. Ook geen probleem, supersnelle correcte afhandeling.
Goedemiddag Inge, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te lezen dat de communicatie over de niet-voorraad zijnde bestelling duidelijk was en dat de adreswijziging snel en correct is opgepakt — zelfs met een afleveradres in Duitsland. Dat is natuurlijk nét even wat complexer, dus mooi dat dit soepel is verlopen 😃 Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring 💚🌿
Waar voor z’n geld!
Goedemiddag Leonie, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit als prachtig ervaart en dat het echt waar voor z’n geld is. Dat is precies wat we willen bieden 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Goede kwaliteit van zowel hoeslakens als handdoeken. Heb al meerdere producten van Kayori en voelt heerlijk zacht aan.
Goedemiddag Yvonne, Bedankt voor jouw mooie feedback, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van zowel de hoeslakens als de handdoeken. En extra mooi dat je al meerdere producten van Kayori hebt en ze heerlijk zacht vindt aanvoelen 😃 Dank je wel voor je vertrouwen in Kayori 💚🌿
Sippenbroek 4
7207 BZ Zutphen
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. PROCES Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. PRODUCT Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.