Laden reviews...
113 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen de snelle levering en duidelijke communicatie. De kwaliteit van de producten komt vaak positief naar voren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig gezien. De ervaring wordt als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk omschreven, met een eenvoudig bestelproces en snelle afhandeling van problemen. Bij eventuele issues wordt er adequaat gereageerd en opgelost, wat het vertrouwen in de winkel versterkt.
Ons vaste adres voor koffie, thee en water en frisdranken.
9 July 2026
Kyan
Leiden
alles prima, alleen kon ik niet zelf kiezen voor een afleveradres.
5 July 2026
wim
arnhem
Keurig geholpen bij het zoeken naar een geschikte pc. Snelle levering. Prima meedenken.
25 June 2026
Michel
Weert
Klantgericht, goed advies en doet wat wordt beloofd.
24 June 2026
Hans
Numansdorp
Office Next biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kantoorproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Ik heb mijn complete thuiskantoor met hun producten ingericht en ben zeer tevreden over zowel de uitstraling als de kwaliteit ervan. Daarnaast onderscheidt Office Next zich door uitstekende klantenservice. Toen een van mijn zendingen helaas zoekraakte, werd dit direct en zonder problemen opgelost door een nieuwe levering te versturen. De service was snel, professioneel en klantgericht. Op basis van mijn positieve ervaringen kan ik Office Next dan ook van harte aanbevelen.
15 June 2026
nicole
Heerlen
Eerlijk. Nog nooit eerder besteld bij OfficeNext maar zou er zeker weer een bestelling plaatsen. Goede prijsverhouding en een snelle verzending. Top.
12 June 2026
Tineke
Drachten
Goed kwaliteit. Snel geleverd. Goed verpakt
8 June 2026
Fred
Assen
Monitorarm besteld, het gehele process is vlekkeloos verlopen. Blij met het product Helemaal fijn zo.
29 May 2026
J.
Hoorn
De originele track and trace leek niet te werken, na mail contact toch snel de juiste gehad. En de vervoerder (dhl) leek het pakket kwijt te zijn, paar dagen later toch opgedoken en bezorgd. Kan de winkel niks aan doen, maar snel en duidelijk contact gehad. Dus helemaal top
24 May 2026
rens
Utrecht
Konrad super vriendelijk en klantgericht in de avond besteld volgende dag opgehaald!
20 May 2026
Leon
Rotterdam
Mooie en snelle levering.
10 May 2026
Sjan
Land van Cuijk
Top service! DHL had problemen met levering, Medewerkers OfficeNet hebben heb perfect opgelost en direct nalevering gestuurd. A+++++
30 April 2026
Marcel Hansen
Volendam
De levering was met DHL. 1e keer geen levering want er kon niemand een handtekening zetten. De 2e keer lag het gewoon buiten, terwijl er iemand binnen zat te wachten.
23 April 2026
Snelle levering.
31 March 2026
Claudia
Meerssen
XDR scherm gekocht, nieuwste model van Apple goedkoper dan bij mijn vaste Apple adres, zeer snel en netjes geleverd, duidelijke site en geen AI chat, snel en keurig geholpen
30 March 2026
Ko
amsterdam
Bestellen en snel geleverd
30 March 2026
Jeanine
Uithuizermeeden
De artikelen zien er goed uit.
18 March 2026
Anton
Marienheem
Konrad reageert direct. Tot mijn verbazing zelfs ‘s avonds.
14 March 2026
Willem
Dinxperlo
Niet eerder hier besteld maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Netjes en snel geleverd. Voldeed aan mijn verwachtingen.
12 March 2026
WVO
Tilburg
Prima, heel snel geleverd en goedkoop
7 March 2026
Edwin
Amersfoort
Snelle en correcte levering. PC bleek hardwareproblemen te hebben. Snelle reactie via email en chat. Eenvoudige wissel voor een nieuw exemplaar.
6 March 2026
Marcel
Houten
Via een zeer overzichtelijk ingerichte website een nieuwe computer besteld, en de bezorging (alsmede de berichtgeving over de bezorging vooraf) was bijzonder snel. De zaak was prima ingepakt. Uitstekende service, kortom.
23 February 2026
Ton
Delft
Kwaliteits product en snel geleverd
20 February 2026
Rinus
Alphen ad Rijn
Printer onderdeel besteld, gebeld of ze wel hadden, elders niet te krijgen, direct iemand aan de lijn, top en ja, besteld volgende dag in huis! Aanrader!
17 February 2026
Koen
Amsterdam
Gevestigd in het bruisende Slego 1, midden in het dynamische havengebied van Amsterdam, combineren wij een nuchtere handelsgeest met een sterke focus op efficiëntie en resultaat. Of het nu gaat om kantoorartikelen, technologie of slimme oplossingen voor de moderne werkplek – bij OfficeNext denken we met u mee, leveren we snel en streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen creëren we een werkomgeving die klaar is voor de toekomst.
Slego 1
1046 BM Amsterdam