Mooie prijs, snelle levering.

Zeer tevreden.

Zeer correct maar zonder toelichting maar 1 van de 2 geleverd

Nu maar afwachten of en wanneer de tweede nog wordt geleverd. Geen beste communicatie, wellicht was de order niet groot genoeg......

Het is prima zaken doen met Office Next.

Producten kunnen gemakkelijk online worden besteld, zijn eenvoudig te betalen en worden supersnel geleverd.

snelle levering en voordelig adres

We bestellen vaker bij ze, goede prijzen, goed verpakt en gratis cadeautje bij je bestelling, en bedrijf wat nog gewoon de telefoon oppakt.

snelle levering maar misleidende productfotografie

De producten zijn vliegensvlug geleverd. Wel jammer dat de kleuren van de foto’s op website flink afwijken van wat ik geleverd kreeg.

Goede stiften die ook in een envelopje hadden gepast

Goedkope en goede OHP-stiften gekocht. Ze zaten in een grote doos, onbegrijpelijk dat dit niet als brievenbuspakje in een (gewatteerde) envelop is verzonden.

In een woord top

Makkelijk om te bestellen en snel in huis.

top bedrijf

later besteld en toch de volgende dag in huis telefonisch contact gehad altijd bereikbaar dit vind je niet meer vaak

Gewoon top

Was even een probleem tijdens de betaling. Snel opgelost. Zeer net contact

Snelle levering, goede prijzen.

Goedkoper dan anderen een hele snelle levering. Netjes verpakt.

Uitstekende monitor snel geleverd.

Uitstekende monitor snel geleverd.

Proactief en correct afgeleverd

Proactief en correct afgeleverd

Beloven de volgendedag te leveren maar nog niet misschien.

Heb het mailtje voor de review 3 dagen eerder binnen dan mijn bestelling en die heb ik 29 december gedaan. Dus ik dacht oke gekke dagen maar nu wordt het dus 5 januari. Dus als je echt ergens op zit te springen geloof niet dat ze het hier snel versturen. 5 januari bestelling binnengekomen. Na mijn eerdere slechtere beoordeling ben ik gebeld met tekst en uitleg waarom ik mijn bestelling nog niet ontvangen had. 5 januari is mijn bestelling idd geleverd. Goed het kan altijd een keer mis gaan.

directe levering tegen scherpste prijs

directe levering tegen scherpe prijs wat willen we nog meer? Een aanrader voor mijn toekomstige aankopen.

Snel en top geleverd

Snel en top geleverd. Goeie service

goed adres

Fijne, overzichtelijke site en goede prijzen. De levering was op tijd en alles was goed verpakt.

Ik wordt gelijk direct geholpen

Toen ik er via de site niet uitkwam heb ik contact opgenomen en werd direct verder geholpen. Dit werkte bijzonder goed. Ik wacht rustig af wanneer de volgende aanbieding van cartridges weer komt.

Snelle levering, goede communicatie, keurig ingepakt; een aanrader!

Goede prijzen, snelle bezorging

Niks meer dan lof voor het aankoopproces hier bij OfficeNext!

goede service

goede service

Snelle levering en mooie duidelijke webshop

Duidelijk webshop met aantrekkelijke prijzen. Levering was ook snel

Scherpe prijs en snel bezorgd

Mijn black friday (maand) bestelling werd snel geleverd

Gewoon geweldig!

Geoown goed en geweldig, geen gezeur, netjes verpakt, bij problemen adequate reactie en snel geleverd! Perfect!

Het personeel reageerde snel op mijn vragen en het pakket arriveerde op de afgesproken dag. Ik kan het iedereen aanraden.

Gewoon goed en met aandacht

Goede mensen met aandacht voor de zaak! Van harte aan te bevelen!!!

Slego 1

1046 BM Amsterdam

0 20 308 65 01

Over OfficeNext.nl

Gevestigd in het bruisende Slego 1, midden in het dynamische havengebied van Amsterdam, combineren wij een nuchtere handelsgeest met een sterke focus op efficiëntie en resultaat. Of het nu gaat om kantoorartikelen, technologie of slimme oplossingen voor de moderne werkplek – bij OfficeNext denken we met u mee, leveren we snel en streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen creëren we een werkomgeving die klaar is voor de toekomst.