Levertijd wordt niet waargemaakt.

Ik heb voor deze leverancier gekozen omdat er de volgende dag geleverd zou worden. Dit omdat het een verjaardagscadeautje was waar ik op korte termijn om verlegen was. Jammer dat het dan toch een dag later komt. Niet kunnen leveren de volgende dag?, daar heb ik begrip voor. Maar beloof het dan niet op de website!

Snelle en goede levering

jammer van de bezorgdienst

Prijs/kwaliteit is goed. Pakje is netjes op tijd verzonden, maar de bezorgservice was prut... Daardoor 4!!! dagen op de bezorging moeten wachten. Helaas zal dat betekenen dat ik niet makkelijk nog een keer wat bij OfficeNext zal bestellen.

Prima geregeld, maar.........

De bestelling, betalen en versturen ging vlot, 5 sterren. Alleen de afhandeling van DHL was gewoon 0 sterren waard.

perfect

goede levering

Razend snelle bezorging

Prima Prijs en snelle levering

Prima product, te lang onderweg

Besteld met de belofte "volgende werkdag in huis" maar dat duurde dus 3 werkdagen. Ondanks de mail dat het druk was in het magazijn, jammer dat je niet doet wat je beloofd.

Geweldig.

Savonds besteld, in goed Orde de volgende dag bestelling binnen. Correct bv.

Wat langer moeten wachten dan ik gewend ben maar prima levering

Ik had bij OfficeNext.nl een usb stick besteld en dacht dat het de volgende dag geleverd zou worden. Maar het blijkt dat je dan wel voor 18.00 besteld moet hebben. Mag misschien iets duidelijker aangegeven worden. Maar verder goed geleverd en niks te klagen!

Prima kwaliteit, mooie prijs en snelle verzending

Prima kwaliteit, mooie prijs en snelle verzending

Scherpe prijs en snelle levering

Merkproduct gekocht tegen een scherpe prijs en het product is vervolgens ook snel geleverd. Prima ervaring!

goede prijs

Cartriges

Cartridges met een goede prijs, goede service over levering

Onoverzichtelijk

Mijn bestelling kwam in 2 delen over verschillende dagen. Hierover is geen extra communicatie geweest waarop je als klant niet weet wat je te wachten staat. Daarnaast werd de bezorging door 2 verschillende bedrijven gedaan waardoor je ook niet weet waar je op zit te wachten.

Goed produkt

Snelle afhandeling en levering

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Prima webwinkel

Ik heb hier de apple tv 4K besteld, was hier de laagste prijs. Snelle levering zoals aangegeven.

Goeie knoopcellen, zeer voordelig en snel geleverd!

Ik zocht knoopcellen van een ongebruikelijke maat voor een oude duikcomputer (Suunto Stinger), en vond ze op een paar plaatsen maar vaak dubbel zo duur en met soms nog hogere kosten voor verzending! OfficeNext had ze voorradig (echte duracel) voor minder dan 3 euro per stuk en zelfs minder verzendkosten! Top winkel dus!

Te snel

late DLS aflevering snel opgelost

Bestelling snel gezorgt

Was binnen 2 dagen geleverd

Bij een kleine vertraging bij de levering werd er goed contact onderhouden met mij. Producten goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Al meerdere aankopen gedaan

Bieden een groots assortiment, goede prijzen en leveren op tijd, dus een aanrader

snel reactie op contact

alluminium trap geweldig. stevig en solide.

Mijn bestelling had ik twee dagen later netjes verpakt binnen.

Slego 1

1046 BM Amsterdam

0 20 308 65 01

Over OfficeNext.nl

Gevestigd in het bruisende Slego 1, midden in het dynamische havengebied van Amsterdam, combineren wij een nuchtere handelsgeest met een sterke focus op efficiëntie en resultaat. Of het nu gaat om kantoorartikelen, technologie of slimme oplossingen voor de moderne werkplek – bij OfficeNext denken we met u mee, leveren we snel en streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen creëren we een werkomgeving die klaar is voor de toekomst.