Pareltje

Goed geholpen tijdens het bestellen en voorts een snelle levering! Bezorger was mooi op tijd en zo behulpzaam de kamado tot aan de achtertuin te leveren. Het tillen moesten we zelf even doen ;-). Dat was het echter meer dan waard, want tijdens het uitpakken werd al snel duidelijk dat deze Patton 21" Premium Kamado een pareltje van een BBQ is! Samen met de buurman de kamado in elkaar gezet en datzelfde weekend de eerste gerechten bereid. Zeer tevreden mee en hopelijk gaan hier nog veel mooie momenten mee beleeft worden!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Een snelle levering van een kwalitatief prima produkt! Wat wil je nog meer!

Top firma!

Communicatie verliep vlekkeloos, daar kunnen veel firma's een voorbeeld aan nemen...

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Onderdeeltje besteld, was prijzig maar wel snel geleverd.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prachtig apparaat. De zon schijnt volop dus ik kook alleen nog buiten!!

Fantastisch apparaat. Keurig geleverd met duidelijke instructies. Eenvoudig te monteren. Ben direct aan het bakken geslagen. En die zwarte kleur is top.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Was niet meer in voorraad, maar kon aangeven wanneer hij het weer beschikbaar was, ik een reminder kreeg. Goede service dus!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Door goede communicatie de juiste overkapping gekregen

Mijn overkapping was stuk van mijn 5 jaar oude patton barbecue. Per internet besteld en dacht de juiste keuze gemaakt te hebben Telefonisch toch contact opgenomen en ik bleek toch een ander model nodig te hebben. Deze een dag later ontvangen

Goed contact

Goede en nette klantenservice

Fantastisch!

Snel en makkelijk besteld, betaald en bezorgd

Geweldige service!!!

Mijn vuurschaal van de Patton Kamado was binnen de garantieperiode gebarsten, een mailtje met foto"s en aankoopbon gestuurd, direct mail terug ontvangen met de mededeling dat een nieuwe vuurschaal dezelfde dag nog naar mij verstuurd wordt. 2 dagen later DPD voor de duur met een nieuwe vuurschaal, helaas namen ze vij DPD de stikkers op de doos met breekbaar niet echt serieus, de vuurschaal was in meerdere stukken gebroken. Direct contact opgenomen en direct een mail met excuses (!!??) terug ontvangen, een nieuwe vuurschaal werd direct verstuurd maar ditmaal op een pallet en via een transportbedrijf. 3 dagen later een nieuwe vuurschaal binnen!! Fijn en duidelijk contact zowel telefonisch als via de mail...

Gekregen wat ik vraag

Product werkt goed en dat was wat ik wilde. Jammer dat, zoals het lijkt er geen ondersteuning / onderdelen voor mijn BBQ meer zijn.

Veilingweg 2

5301 KM Zaltbommel

0418 57 84 80

Over Patton

De drie sterren in het Patton logo symboliseren “Sun, Fun & Food” – de perfecte combinatie voor buitengewone momenten. Patton buitenkeukens zijn ontworpen voor liefhebbers die volop willen genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om een sfeervol diner, een uitgebreide lunch of een zonnig ontbijt; de mogelijkheden zijn grenzeloos. Van de eenvoudige maar smaakvolle saté tot de meest verfijnde culinaire creaties – Patton biedt hoogwaardige oplossingen voor zowel de enthousiaste hobbykok als de veeleisende professional. Onze producten combineren innovatieve technologieën zoals LED-verlichting en Bluetooth-integratie met kwalitatieve materialen en tijdloos design. Met een passie voor kwaliteit en een voortdurende drang naar verbetering blijft Patton inspelen op de wensen en behoeften van de moderne gebruiker. Ons assortiment omvat diverse barbecues, kamado’s en een uitgebreide collectie accessoires die uw kookervaring naar een hoger niveau tillen. Vanuit ons Nederlandse kantoor met moderne logistieke faciliteiten garanderen wij snelle leveringen en uitstekende service binnen de Benelux en Europa, ondersteund door een uitgebreid dealernetwerk. Ontdek waarom Patton al decennialang dé keuze is voor iedereen die passie heeft voor buiten koken en genieten.