Laden reviews...
342 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat klanten over het algemeen een positieve ervaring hebben met snelle levering en scherpe prijzen. Velen noemen duidelijke communicatie en een eenvoudig bestelproces. Er zijn enkele opmerkingen over beschikbaarheid en leveringen, maar de algehele toon is positief. De ervaringen benadrukken prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wim
Munnekeburen
In plaats van een zwarte droger kreeg ik een witte. Omruiling werd meteen in gang gezet, maar mijn broer die de droger op de wasmachine zou zetten was alweer naar huis in Brabant. Ik moest dus op zoek naar iemand die bereid was de droger te installeren tegen betaling. Boxxer heeft dit gecompenseerd en mij het bedrag van de installateur teruggestort op mijn rekening. Al met al een vervelend begin maar super opgelost. Mooie service!
Debby
Stein
Ik ben erg blij met dit apparaat. De belofte van goed melkschuim wordt zeker waargemaakt. Zowel met normale melk als ook met havermelk gaat het goed. De melkkan kan gemakkelijk de koelkast in. De machine spoelt na elk gebruik met melk. Het uitgebreider schoonmaken is ook eenvoudig en snel gedaan. Het wisselen van de bonen werkt ook goed en geeft extra comfort.
Anouk
Malden
Top geregeld
Raymon
Tilburg
Snelle levering, goede prijs!
Linda
Venlo
Iedere keer een fijne ervaring. Boxxer is betrouwbaar, verzendt snel en de artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd. Aanrader!
Chantal
Vinkeveen
Origineel filter besteld voor mijn Dyson luchtreiniger. Product snel geleverd en origineel nieuw in de doos zoals geadverteerd. Ook nog eens goedkoper dan bij Dyson zelf en tenminste op voorraad. Toppers
12 August 2026
Jay
Nijmegen
scherpe prijs en snelle levering
Johan
Lennik
Op 8 augustus een tv besteld voor €949 en na 2 dagen netjes ontvangen. Kort daarna zag ik dat de tv was afgeprijsd naar €799. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of het verschil van €150 terugbetaald kon worden. De volgende dag stond het bedrag al op mijn rekening! Echt topservice, snelle reactie en een zeer nette oplossing. Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen. Zeker een aanrader!
Ertugrul
Rotterdam
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
René
Dwingeloo
Goede prijzen, mooi product, snelle levering
9 August 2026
G.J.H.
Venray
Woensdag laat in de avond besteld. Vrijdag al geleverd. En ook nog €100, goedkoper dan op andere vergelijkbare sites.
9 August 2026
Gerry
Geleen
Mooi op tijd , tot nu toe doet t wat t moet doen
8 August 2026
Marion
MOOK
Alles vlug geleverd en goede informatie .
Jo
Veldhoven
Snelle en correcte levering, top !!!
Albert
Kortenberg
Eerste keer besteld bij boxer vanwege de prijs. Product werd snel geleverd via DHL
Bart
Boxmeer
Waarom dan geen 10 als alles top is? De verzendlabel was gewoon op de originele doos eplakt, echter doos kwam beschadigd aan. Mijn advies zou zijn gezien een electronisch apparaat doe er een omdoos omheen mooi met jullie logo nog een keer extra promotie van jullie zelf Product TP Link Deco X-50 outdoor Super zo blij mee werkt top
Jacco
IJsselstein
Via Tweakers prinsaler op tp link X50 ingesteld. Koopaltind op laagsye prijs, dus als Boxxer scherp blijft met prijzen, kom ik hier vaker. Nu nog even een iphone 17 voor minder dan 800,- aanbieden.
Arnold
Dronten
Nieuw electrisch fornuis besteld en ontvangen op afgesproken dag. Nog even contact met de klantenservice gehad mbt voorraad, erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al dus een fijne winkel!
Sjors
Rotterdam
Prima gegaan alles op tijd geleverd
Griet
Almelo
Goed product en perfecte service
J. W.
Winterswijk Kotten
Harry
Meppel
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Boxxer. Ik heb een nieuwe LG G5 77 inch televisie besteld. Na levering hebben we de tv zorgvuldig met twee personen opgehangen. Bij de allereerste keer inschakelen deed de televisie helemaal niets. Ik heb dit direct gemeld bij Boxxer. Pas na ongeveer anderhalve week kwam er een monteur langs. Die constateerde een barst in het OLED-paneel en gaf aan dat de reparatie ongeveer € 2.000 zou kosten en niet onder garantie zou vallen. Er is echter geen technische onderbouwing of rapport verstrekt waaruit blijkt hoe of wanneer deze schade zou zijn ontstaan. De verpakking was onbeschadigd, de televisie is rechtop vervoerd en heeft vanaf het eerste moment nooit gewerkt. Toch werd de garantie afgewezen en werd de volledige rekening bij mij neergelegd. Voor een televisie in deze prijsklasse had ik een veel betere service en een zorgvuldiger onderzoek verwacht. Ik hoop dat Boxxer deze kwestie alsnog netjes oplost, maar op basis van mijn ervaring kan ik deze winkel op dit moment helaas niet aanbevelen.
Beveelt niet aan
Arjan
Bedum
Goede correctie en netjes op tijd bezorgd
Elsina
Koudekerke
Degelijk product
Willy
België
BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen, online én in de winkel.
Van televisies tot wasmachines, van laptops tot stofzuigers: je vindt altijd wat je zoekt, zonder te veel te betalen.
Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger, dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels vind je extra acties met directe meeneemprijzen, en online profiteer je dagelijks van superscherpe deals.
We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken, altijd voor een lage prijs.
Daarom kies je voor BoXXer:
✔ Altijd lage prijzen op A-merken
✔ Online én fysieke winkels
✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen
✔ In de winkel extra voordeel
✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis
✔ Klantenservice die je wél helpt
BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen, maar wél kwaliteit willen.
teeds meer klanten beoordelen ons positief – en daar zijn we trots op. Jouw mening helpt ons om elke dag een beetje beter te worden.
Laat weten wat jij van BoXXer vindt.
Koningslinde 17
7131 MP Lichtenvoorde