Betrouwbaar

Betrouwbare website. Snelle verzending. Aanrader!

Behulpzaam en leuke medewerkers

Zij hebben me met veel geduld en plezier geholpen. Ik heb geleerd hoe ik mijn nieuwe printer moet gebruiken.

In de loop der jaren veel gekocht .. prima service!

Oortjes zoek geraakt

Ik heb oortjes gekocht van 139 euro die nooit bij mij zijn aangekomen. En ik heb geen oplossing gekregen ik heb met in3 betaald en hier moet ik nu zelf achteraan gaan boxxer heeft niks gedaan om mij te helpen. Koop hier niks! Als je pakket kwijtraakt doen hen niks om je te helpen.

snelle levering prima service

woensdag besteld, vrijdag in huis!

Gewoon prima.

Als je zegt wat je doet en vervolgens doet wat je zegt is het wat mij betreft altijd prima.

Snelle levering en goede klantenservice, ook goed bereikbaar!

Product verkeerd besteld en moest terug. Klantenservice gebeld, retourlabel ontvangen en teruggestuurd. Alles prima, vriendelijk en vlot geregeld. Een voorbeeld voor veel bedrijven.

Makkelijk bestellen en snel verzonden!

Kreeg mijn bestelling snel binnen en netjes verpakt.

Snel simpel goede prijs

Binnen een dag geleverd. Goede prijs. Kortom helemaal prima.

uitstekend

om een klant te blijven bij jullie

Scherpe prijs, vlotte levering

Goede service en levering

Goede en snelle levering!!Top!

Makkelijk en snel

Wifi range extender die ik heb besteld was de volgende dag binnen. Goede en snelle dienstverlening.

top

goed personeel zeer klant vriendelijk

Snelle en vlotte service

Goede prijs, vlotte levering en snelle communicatie

Normaal gewoon goed

Zo als het hoord afspraak na gekomen.

Goede communicatie en snelle levering

Goede leverancier/ webshop. Wordt netjes geïnformeerd over de voortgang van je bestelling en producten zijn snel geleverd!!

Zeer positief

Perfecte service en prijzen

Top !

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goeie service, snelle levering.

Erg blij met mijn nieuwe wasmachine

Goede ervaring

Goede service snelle afhandeling en snelle bezorging

Geweldig en een snelle verzending

Goed product, nette prijzen en vooral snelle verzending

Top, snel en perfect

Snel mijn aankoop ontvangen, het was goed online te volgen wanneer het bezorgd ging worden. Een aanrader.,

Afleverdatum niet volgens afspraak

Vrijdag op tijd (voor 15:00 uur)TV online besteld, volgens website levering volgende dag(zaterdag). TV dinsdag ontvangen.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen, online én in de winkel. Van televisies tot wasmachines, van laptops tot stofzuigers: je vindt altijd wat je zoekt, zonder te veel te betalen. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger, dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels vind je extra acties met directe meeneemprijzen, en online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken, altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen, maar wél kwaliteit willen. teeds meer klanten beoordelen ons positief – en daar zijn we trots op. Jouw mening helpt ons om elke dag een beetje beter te worden. Laat weten wat jij van BoXXer vindt.