De bestelling werd ondanks de feestdagen snel geleverd. Hierbij werd netjes via de app aangegeven wanneer ik hem zou ontvangen en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.

zeer slechte ervaring

Ik heb zeer slechte ervaringen met jullie bedrijf. Ik kan niet zeggen of het product goed of slecht is, want ik heb het nooit ontvangen.

Prima! goede prijs en snelle levering van AirPods

De bestelde artikelen zijn op tijd bezorgd. De prijs was meer als goed, de kwaliteit is super

Picobello

Scherpe prijs, de goedkoopste van allemaal, snelle levering, goede communicatie, duidelijke website, voldoet aan alle verwachtingen

Teleurstellend

Wij hebben een vaatwasser besteld en kregen gelijk bevestiging dat hij klaar stond en met transport mee kon. Ook bericht van transport dat we bij binnenkomst de exacte aflevertijd te horen kregen. Daarna niets meer, nog een bericht gestuurd naar boxxer maar daarop geen antwoord. Geen klantenservice die je wel helpt. Op zelfde dag keken we op bankrekening en wel geld teruggestort maar zonder bericht. Jammer, gemiste kans. .

Snelle levering en goed product

Service was perfect en bestelling heel snel ontvangen.

Goede communicatie Prijs en kwaliteit Aanrader

Alles goed snel geleverd

Snel

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs

De Epson printer werd tegen een scherpe prijs aangeboden en binnen enkele dagen geleverd

Snel bezorgd goeie service

Prima produkt

Goed produkt voor een scherpe prijs en snel geleverd.

Mooie aanbieding, snelle goede verzending.

Vlotte levering en goede prijs!

Alles goed verlopen zoals het hoort.

Prima aankoopervaring en scherpe prijs

Duidelijke communicatie en scherpe prijs en doen wat ze beloven

Betrouwbaar

De uitvoering en communicatie waren uitstekend. Ook de hulp bij het oplossen van het probleem met de niet-geleverde bestelling van DHL was uitstekend. Betrouwbaar!

Good

Leuke aanbiedingen

Mooie Philips Smart tv gekocht in de aanbieding. Super snelle levering.

Snel geleverd voor een prima prijs

De 3 wifi ‘beschuitbussen’ die ik bestelde waren snel in huis en voor de laagste prijs die ik kon vinden. Goede communicatie, aanbevolen

Scherpe prijs snel bezorgd

Supersnel geregeld

Ik heb twee nieuwe filters voor mijn luchtbehandelingsapparaat besteld. Deze zijn de volgende dag volgens toezegging geleverd.

Goed geregeld!

Goede, snelle service.