Netjes geleverd volgens afspraak

Delonghi Eletta Explorer gekocht. Goed geprijsd en keurig op tijd bezorgd.

Alles is goed verlopen

Van bestellen tot betalen en bezorging allemaal goed en snel en fijn gegaan Alleen enigste min puntje is de tijdzone vd bezorging maar dat ligt niet aan boxxer... Dat ligt aan dynalogic Ik hoop ook lang plezier van onze droger te hebben..

keurige service

Snelle levering, mooie prijs

Top prijs snelle levering

Top prijs snelle levering

Hele fijne winkel.

Fijne winkel met medewerkers met kennis. Online besteld en prima ontvangen. Goede communicatie en snelle levering.

Geweldig klant vriendelijk

Zij hebben de beste prijzen en een geweldig service

Mooi produkt en goede aflevering

Goed produkt, goede voorwaarden Een beetje jammer vd vertraging door dhl, maar daar kunnen jullie niks aan doen, misschien dhl afschaffen.

Mooie prijs, goed product!

Netjes de volgende dag in huis.

Koelkast besteld en kreeg hem ook snel bezorgt

Snel geleverd en duidelijke berichtgeving

Snel geleverd en duidelijke berichtgeving.

Snel en de goedkoopste!

Google tv gekocht, BoXXer was de goedkoopste optie. Binnen één dag in huis. Nog een besteld en dezelfde service. Betrouwbaar en snel!!

Correcte afhandeling

Gaf me meteen vertrouwen.

Mooi grote ruime Amerikaanse koelkast

Bestelling snel afgeleverd perfect

Super snel geregeld mijn bestelling .ik ken veel mensen bij mijn omgeving er word meer bestelling gedaan bij Boxxer.nl

Betrouwbaar

Betrouwbare website. Snelle verzending. Aanrader!

Behulpzaam en leuke medewerkers

Zij hebben me met veel geduld en plezier geholpen. Ik heb geleerd hoe ik mijn nieuwe printer moet gebruiken.

In de loop der jaren veel gekocht .. prima service!

Oortjes zoek geraakt

Oortjes zijn zoek geraakt door dhl. Eerst zwaar teleurgesteld door de oplossing, maar na een paar mailtjes toch tot een oplossing gekomen en snel nieuwe oortjes toegestuurd gekregen.

snelle levering prima service

woensdag besteld, vrijdag in huis!

Gewoon prima.

Als je zegt wat je doet en vervolgens doet wat je zegt is het wat mij betreft altijd prima.

Snelle levering en goede klantenservice, ook goed bereikbaar!

Product verkeerd besteld en moest terug. Klantenservice gebeld, retourlabel ontvangen en teruggestuurd. Alles prima, vriendelijk en vlot geregeld. Een voorbeeld voor veel bedrijven.

Makkelijk bestellen en snel verzonden!

Kreeg mijn bestelling snel binnen en netjes verpakt.

Snel simpel goede prijs

Binnen een dag geleverd. Goede prijs. Kortom helemaal prima.

uitstekend

om een klant te blijven bij jullie

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP