De bestelling werd ondanks de feestdagen snel geleverd. Hierbij werd netjes via de app aangegeven wanneer ik hem zou ontvangen en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.
Dank je wel, Paul. Fijn dat de levering ondanks de feestdagen vlot is gegaan en dat de updates duidelijk waren. Goed om te horen dat je zo prettig op de hoogte bent gehouden!
Ik heb zeer slechte ervaringen met jullie bedrijf. Ik kan niet zeggen of het product goed of slecht is, want ik heb het nooit ontvangen.
Beste Piotr, Onze excuses dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Door vertraging bij de sortering in België rondom oudjaarsdag is de levering een dag opgeschoven. Volgens de tracking wordt het pakket vandaag bij je bezorgd. We begrijpen dat dit vervelend is en hopen dat alles goed aankomt. Mocht je ervaring daarna anders zijn, dan zouden we het natuurlijk fijn vinden als je je review wilt herzien. Uiteraard staan we voor je klaar als er nog vragen zijn. Met vriendelijke groet, Boxxer Klantenservice
Prima! goede prijs en snelle levering van AirPods
De bestelde artikelen zijn op tijd bezorgd. De prijs was meer als goed, de kwaliteit is super
Scherpe prijs, de goedkoopste van allemaal, snelle levering, goede communicatie, duidelijke website, voldoet aan alle verwachtingen
Dank je wel, Jaap. Leuk om te lezen dat alles zo prettig is verlopen, van de prijs tot de levering en communicatie. Fijn dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!
Wij hebben een vaatwasser besteld en kregen gelijk bevestiging dat hij klaar stond en met transport mee kon. Ook bericht van transport dat we bij binnenkomst de exacte aflevertijd te horen kregen. Daarna niets meer, nog een bericht gestuurd naar boxxer maar daarop geen antwoord. Geen klantenservice die je wel helpt. Op zelfde dag keken we op bankrekening en wel geld teruggestort maar zonder bericht. Jammer, gemiste kans. .
Beste Peter, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat dit voor u zo teleurstellend is verlopen. Wij hebben u op 30 december in de namiddag per e-mail geïnformeerd dat wij de bestelling helaas moesten annuleren, omdat bij de verwerking bleek dat de vaatwasser onverwacht niet meer op voorraad was. Het aankoopbedrag is daarbij direct via de oorspronkelijke betaalmethode teruggestort. Het kan uiteraard zijn dat deze e-mail u niet (goed) heeft bereikt, wat de situatie voor u onduidelijk en frustrerend heeft gemaakt. Dat u het gevoel heeft gehad geen reactie of hulp te krijgen, vinden wij oprecht vervelend. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen deze feedback serieus en kijken hoe we dit soort situaties in de toekomst duidelijker en proactiever kunnen communiceren. Onze excuses voor het ongemak en de gemiste verwachting. Mocht u hierover alsnog vragen hebben of willen dat wij met u meekijken naar een passend alternatief, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, BoXXer klantenservice
Snelle levering en goed product
Dank je wel, Maricella. Mooi dat de levering snel was en het product goed bevalt. Bedankt voor je review!
Service was perfect en bestelling heel snel ontvangen.
Dank je wel, Sharon. Fijn dat de service goed beviel en dat je bestelling snel in huis was. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Goede communicatie Prijs en kwaliteit Aanrader
Dank je wel, Ruud. Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat prijs en kwaliteit in balans waren. Bedankt voor de aanbeveling!
Snel
Dank je wel, Bernadet. Fijn dat alles vlot is geleverd en naar wens is verlopen. Bedankt voor je beoordeling!
De Epson printer werd tegen een scherpe prijs aangeboden en binnen enkele dagen geleverd
Dank je wel, Ruud. Mooi dat je de printer voor een scherpe prijs kon bestellen en dat de levering snel en correct was. Bedankt voor je review!
Snel bezorgd goeie service
Dank je wel, Esma. Fijn dat de bezorging snel was en dat je onze service als goed hebt ervaren. Bedankt voor je review!
Goed produkt voor een scherpe prijs en snel geleverd.
Dank je wel, Paul. Fijn dat het product goed bevalt en dat je het snel en scherp geprijsd in huis had. Bedankt voor je review!
Dank je wel, Lida. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je review!
Dank je wel, Fatiha. Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling!
Mooie aanbieding, snelle goede verzending.
Dank je wel, Bert. Mooi dat je een fijne aanbieding hebt kunnen meepakken en dat de verzending snel en netjes was. Bedankt voor je review!
Alles goed verlopen zoals het hoort.
Dank je wel, Bart. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs en levering. Bedankt voor je review!
Duidelijke communicatie en scherpe prijs en doen wat ze beloven
Dank je wel, Niek. Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat we hebben kunnen waarmaken wat we beloven. Fijn dat je tevreden bent!
De uitvoering en communicatie waren uitstekend. Ook de hulp bij het oplossen van het probleem met de niet-geleverde bestelling van DHL was uitstekend. Betrouwbaar!
Dank je wel, Paweł. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het oplossen van het DHL-probleem. Bedankt voor je vertrouwen!
Good
Thank you, Tarek. We’re glad everything went well. Thanks for your positive review!
Mooie Philips Smart tv gekocht in de aanbieding. Super snelle levering.
Dank je wel, Bas. Fijn dat je een mooie aanbieding hebt kunnen meepakken en dat de tv snel is geleverd. Veel kijkplezier!
De 3 wifi ‘beschuitbussen’ die ik bestelde waren snel in huis en voor de laagste prijs die ik kon vinden. Goede communicatie, aanbevolen
Dank je wel, Johan. Mooi dat je de set snel in huis had en dat de prijs ook goed uitpakte. Fijn dat de communicatie beviel, bedankt voor je aanbeveling!
Scherpe prijs snel bezorgd
Dank je wel. Fijn dat de prijs scherp was en de levering snel is verlopen. Bedankt voor je review!
Ik heb twee nieuwe filters voor mijn luchtbehandelingsapparaat besteld. Deze zijn de volgende dag volgens toezegging geleverd.
Dank je wel, Rense. Goed om te horen dat de filters precies volgens afspraak de volgende dag zijn geleverd. Fijn dat alles soepel is gegaan!
Goede, snelle service.
Dank je wel, Mar. Fijn om te horen dat alles goed en snel is geregeld. Bedankt voor je beoordeling!
17 Koningslinde
Lichtenvoorde 7131 MP