De camera signaleerd alles, bijna teveel. en met de lamp erbij voelen wij ons veilig. Ik weet nog niet of de zonneopbrengst genoeg is om de accu op peil te houden
Bedankt voor je review, Kasper! Goed om te horen dat de Eufy camera met lamp z’n werk doet en voor extra veiligheid zorgt. Veel plezier ermee!
Ik heb mijn bestelling netjes en volgens afspraak ontvangen, werd goed op de hoogte gehouden. Betrouwbaar en mooie prijs voor mooie producten!
Bedankt voor je fijne review, Iris! Mooi dat je bestelling netjes volgens afspraak is geleverd en dat je goed op de hoogte bleef. Betrouwbare service en scherpe prijzen, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer bij BoXXer!
Systeem werkt prima, snelle levering
Bedankt voor je mooie review, Tessa! Fijn dat alles goed werkt en dat je bestelling snel binnen was. Veel plezier met je aankoop.
Ben tevreden.
Bedankt voor je mooie 10, Gretha! Fijn dat je tevreden bent met je aankoop. Graag tot een volgende keer bij BoXXer.
De aflevering vanuit BoXXer is correct. Helaas kiezen zij voor DHL als verzender en dat gaat veelal ten koste van de snelheid qua aflevering. BoXXer moet wat mij betreft selecteren op kwaliteit van de pakketvervoerders. Dat de verzendkosten ietwat hoger uitvallen moet je dan maar voor lief nemen.
Bedankt voor je uitgebreide review, Richard! Fijn dat alles vanuit BoXXer netjes is verlopen. DHL doet gelukkig z’n best en bezorgt het overgrote deel van de pakketten probleemloos, waardoor we de verzendkosten én onze prijzen scherp kunnen houden. We nemen je feedback wel mee en blijven kijken hoe het nóg beter kan. Hopelijk tot een volgende keer! 😊
Zeer tevreden met product
Bedankt voor je mooie woorden, I.! Fijn om te horen dat alles vlot is geleverd en dat het product goed bevalt. We staan de volgende keer weer voor je klaar.
Bedankt voor je mooie review, Mieke! Fijn dat alles snel en netjes is aangekomen. Veel plezier met je aankoop en je bent altijd welkom bij onze winkel in Tilburg voor nog meer voordeel
Alles ging snel en soepel.
Dank je wel, Shai. Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We zien dat je ons niet zou aanbevelen, als je wilt delen wat we daarin kunnen verbeteren, horen we dat graag. Met je feedback kunnen we onze service verder aanscherpen.
Ondanks het gladde winterweer toch mijn wasmachine gekregen.
Dank je wel, Alie. Met het winterweer was het soms even een uitdaging, maar fijn dat de wasmachine netjes is geleverd. Bedankt voor je review!
Voor herhaling vatbaar.
Dank je wel, Jan. Fijn dat alles goed is geleverd. We hopen je in de toekomst weer eens te mogen helpen!
Helaas door sneeuw en ijs moest ik iets langer wachten. Dit is netjes uitgelegd en vandaag is de tv keurig bezorgd.
Dank je wel voor je begrip. Door sneeuw en ijs duurde de levering inderdaad iets langer, maar fijn dat dit duidelijk is uitgelegd en dat de tv uiteindelijk netjes is bezorgd. Veel plezier met je nieuwe tv!
Dank je wel, Imad, voor je beoordeling. Fijn dat je ons aanbeveelt!
Zoals verwacht
Dank je wel LJ. Fijn dat alles is verlopen zoals je verwachtte. Bedankt voor je beoordeling!
Zowel het betaalproces als de leveren waren snel en smooth!
Dank je wel, Sergei. Fijn om te horen dat zowel het betaalproces als de levering soepel zijn verlopen. Bedankt voor je review!
Very satisfied with the service. I recommend!
Thank you, Matheus. Great to hear you’re happy with the price and fast delivery. We appreciate your recommendation!
Het verwarmingsapparaat is ter vervanging van exact eenzelfde die het ineens begaf. Ik kreeg die in bruikleen omdat mijn centrale verwarming defect was. De oude deed het fantastisch totdat deze het begaf op de avond juist voordat de centrale verwarming kon worden gerepareerd. Ik heb de nieuwe in de doos kunnen overhandigen aan de attente buurman die mij de oudere te leen gaf.
Dank je wel voor het delen van je verhaal! Fijn dat het apparaat op tijd binnen was en dat je het kon doorgeven aan je buurman. Bedankt voor je vertrouwen en je review!
goed product van Bosch en de tijd zal het leren
Dank je wel, Raymond. Fijn dat de bestelling goed is verlopen en het product in orde is aangekomen. Mocht je ervaring in de praktijk positiever uitpakken, dan horen we dat natuurlijk graag en helpen we je meteen als er iets is.
Bestelling werd pas na een paar dagen verzonden, online kon ik niet zien of het in de winkel op voorraad was en ook de mogelijkheid om af te halen in winkel zelf, tevens DHL-punt, was er helaas niet.
Dank je wel, Suus, voor je feedback. We willen dit graag even toelichten, je bestelling is de dag na bestelling verzonden. Door de drukte rond de feestdagen heeft DHL er helaas iets langer over gedaan, waardoor de bezorging later was dan verwacht. De meeste pakketten zijn in die periode wel gewoon de volgende dag afgeleverd, maar dat lukte helaas niet in alle gevallen. We begrijpen dat dit vervelend is. Wat betreft afhalen en pakketpunten, die opties breiden we binnenkort verder uit. Dank je wel dat je dit met ons deelt, dat helpt ons om te blijven verbeteren.
Duidelijke website en makkelijk kunnen bestellen.
Dank je wel. Goed om te horen dat bestellen eenvoudig was en dat de levering en prijs naar wens zijn geweest. Bedankt voor je review!
Geen bijzonderheden
Dank je wel, Erna. Fijn dat alles gewoon goed is verlopen. Bedankt voor je beoordeling!
Zeer tevreden over Boxxer. Ontevreden over DHL,die dure electronica door de brievenbus gooien.Terwijl er voor getekend zou moeten worden.Gelukkig was alleen de doos beschadigd.
Dank je wel, Fred. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering vanuit onze kant. Vervelend dat de bezorging door DHL niet is gegaan zoals afgesproken, dat had uiteraard niet zo mogen gebeuren. Goed om te horen dat het product zelf gelukkig in orde is gebleven. We nemen je feedback over de bezorging mee richting DHL.
Zeer goed geholpen.
Dank je wel, Frans. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Snel bezorgd tijdens feestdagen
Dank je wel, Seyit. Fijn dat je bestelling ook tijdens de feestdagen snel is bezorgd. Bedankt voor je review!
Duidelijke communicatie, een snelle levering en tevreden met de aankoop!
Dank je wel, Melissa Layla. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was, de levering snel ging en je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je mooie beoordeling!
De bestelling werd ondanks de feestdagen snel geleverd. Hierbij werd netjes via de app aangegeven wanneer ik hem zou ontvangen en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.
Dank je wel, Paul. Fijn dat de levering ondanks de feestdagen vlot is gegaan en dat de updates duidelijk waren. Goed om te horen dat je zo prettig op de hoogte bent gehouden!
17 Koningslinde
Lichtenvoorde 7131 MP