Snelle levering, goed product, goede prijs.

Keurigge levering.

Miele wasmachine netjes op de afgesproken tijd. Bezorgers gaven direct blijk van klantvriendelijk handelen en ervaring in de handelwijze. Eerst de oude machine naar beneden en dan de nieuwe twee verdiepingen omhoog, in alle rust en goede samenwerking tussen de 2 heren, geen gemopper of beschadigingen. Goede communicatie over wat ze gingen doen. Het lekwater oude machine keurig opgeruimd. Zo zien we het graag!

Levering zoals verwacht

Levering zoals verwacht

Topservice aan goede prijs

Z��r tevreden van Boxxer! Ik had een Hisense-tv besteld vanuit Belgi�, veilig en in perfecte staat toegekomen voor een heel competitieve prijs. Bij de eerste verzending was PostNL mijn tv kwijtgespeeld, heel sneu. Maar de klantenservice heeft mij goed verder geholpen en zonder enig probleem een nieuwe verstuurd.

Gewoon goed alles zeer snel geregeld�

Gewoon goed alles zeer snel geregeld ook retour ging snel en goed ik moest helaas artikel retour doen omdat ik voor iemand anders het had geregeld maar zag er toch van af maar dit was mijn tweede en zelfde besteling eerste wel gehouden en ge�nstalleerd toen ook goe geregeld zeer snel in huis en je word goed op de hoogte gehouden van de levering

Topbedrijf

Top services

Top, zoontje zelf gekocht met zijn spaargeld

Ik had een probleem met de pizzarette

Ik had een probleem met de pizzarette. Na tel. Contact was dit goed en snel geregeld. Top service

Er zaten geen houten spatels bij mijn�

Er zaten geen houten spatels bij mijn bestelling van een elektrischBBQ...gemaild met BOXXER...ze komen er aan meneer 2dagen later lagen ze in de brievenbus..super toch zo snel...Dank je wel BOXXER voor jullie service...Groetjes Antoon

Wij hebben nu net een jaar deze�

Wij hebben nu net een jaar deze stofzuiger maar helaas kunnen we alleen de kleine stofzuiger gebruiken als we de twee samen willen gebruiken lukt dat niet meer

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi product

Mooi product, snelle levering.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service. Prima!

Snelle levering en goed beschermd

Snelle levering en goed beschermd. Zat zelfs een briefje bij mocht er iets kapot zijn gegaan tijdens het transport, maar dat was gelukkig niet nodig:)

Leuk om te zien en heel handig in�

Leuk om te zien en heel handig in gebruik

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering. Bij vragen goed bereikbaar.

Goed kwalietijd voor buget TV Android

Ik heb tv gekocht, en ik vind een fijn tv. Klein compact tv, en goed kwalietijd FHD voor een buget tv.

Via internet koffie automaat besteld.

Via internet koffie automaat besteld. Doos van automaat zat verpakt in omdoos zonder bodem Doos op bodem met plakband aan omdoos. Na aansluiten direct algemene storing???? Wat is er met deze automaat aan de hand ??

snelle afhandeling/levering, goed product

Snelle levering, super klantenservice.

Gewoon netjes geleverd

Gewoon netjes geleverd

Super geholpen

Super geholpen. Het product was kapot gegaan bij de post, nog geen 2 dagen later een nieuwe gekregen. Snelle en nette reactie. Aanrader.

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP