Voor de eerste keer iets besteld bij�

Voor de eerste keer iets besteld bij BoXXer. Ik ken wel de winkel hier in de buurt, maar niet hun online kanaal. Prima afhandeling. Zoals je tegenwoordig ook verwacht van een webwinkel. Daar doet BoXXer correct in mee.

Bestelling en levering is correct�

Bestelling en levering is correct gebeurd.

Ik heb het kacheltje besteld ik ben er�

Ik heb het kacheltje besteld ik ben er heel heel erg tevreden over als je de kacheltje aan zet dan wordt die gelijk warm.echt een goed product en.op tijd geleverd

Snelle levering van online bestelling

Snelle levering van online bestelling

Door een dubbel cadeau dunner 4 all

Door een dubbel cadeau dunner 4 all. Retour moeten zenden. Keurig afgehandeld en geld binnen paar dgn retour .

Prima webshop

Zondag besteld, maandag verzonden, dinsdag in huis. Lage prijs en geen verzendkosten. What's not to like ?

Snel en keurig afgeleverd.

Snel en keurig afgeleverd.

Goede levering

M Netjes op tijd geleverd en precies wat ik had besteld.

Helaas na paar dagen geruis

Helaas na paar dagen geruis, kan het ook niet retour doen aangezien ik het doosje niet meer heb. Heel jammer, want was ook niet goedkoop.

Levering geleverd zoals vermeld top

Levering geleverd zoals vermeld top

Super, snel geleverd

Goed bedrijf en service okay maar zou�

Goed bedrijf en service okay maar zou handig zijn als ook de mogelijk wordt geboden om in de avond een bestelling waarbij de volgende dag geleverd kan worden

Top geregeld!

Top geregeld!

Voor het eerst een bestelling gedaan�

Voor het eerst een bestelling gedaan alles top geregeld en snel bezorgd blij mee ga zeker vaker hier bestellen

Snelle en keurige levering!

Snelle en keurige levering!

Heb voor het eerts besteld bij�

Heb voor het eerste keer besteld bij Boxxer.nl en alles verliep soepel ben goed op de hoogte gehouden na het bestellen, alleen jammer dat post.nl laat bezorgd heeft.

Gewoon goed

Gewoon goed. Goed verpakt, nette bezorging. Flexibele betaalmethodes.

Super snelle levering!

Super snelle levering! Netjes verpakt.

Top snelle levering- zeer tevreden

Top snelle levering. Goed artikel !!

De planning bij BoXXer is waardeloos

De planning bij BoXXer is waardeloos. Ik heb vrijdags een wasmachine besteld die naar 1 hoog moest en die zou die dinsdag erop worden geleverd. Maar het blijkt dat ze alleen op maandag met 2 man komen installeren. Dus werd ik maandag middag gebeld of het een week later kon. Daar ging ik niet mee akkoord en werd er gevraagd of het dan op woensdag kon. Dat vond ik prima, maar ik gaf aan dat ik pas na 11:00 uur thuis was. Ze zei, ik ga even overleggen en ik bel u zo terug. Toen ze terug belde zie ze we komen morgen ochtend om 10:00 uur bij u. Grrr. Dat kon dus niet. Zei weer overleggen en uiteindelijk werd deze �s middag ge�nstalleerd.

Goede prijzen en vlotte levering...top

Goede prijzen en vlotte levering...top

Correcte levering

Correcte levering, op tijd. Ook telefonisch keurig te woord gestaan

Prijs goed. Levering iets langer... maarja het us danook bijna kerst

Delays

Item as expected, but shipping it took quite some time

Pakketje was snel verzonden en prima�

Pakketje was snel verzonden en prima service! Nadat dhl liep te blunderen met het verzenden van het pakketje (zonder te hebben aangeboden) en deze weer retour zond naar boxxer hebben zij snel gehandeld en het pakketje alsnog via postnl verzonden.

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP