Good

The box was damaged in transit, maybe due to the courier department. But the product works well.

Uistekende

reageren snel op vragen en geven vakkundig advies

bij het bestellen van mijn deurvideobel ben ik goed geholpen met advies over de keuze. De levering door DHL verliep niet goed maar ik word goed en snel ondersteund om dit op te lossen. Tot nu toe alleen maar positief. Ga zo door!

Mijn bestelling is nog niet aangekomen.

Ik heb nog niets van u gehoord over mijn bestelling. Kunt u dit alstublieft controleren? Ik heb een televisie besteld bij Den Haag, Drebbelsraat 125. Ik heb nog niets van u vernomen. Kunt u dit alstublieft controleren en mij zo snel mogelijk laten weten hoe het ervoor staat?

Gewoon prima

Koel/vries combie besteld en snel en netjes geleverd

Erg tevreden

Goed en snel

Goede ervaring

De wasmachine werd op de aangegeven tijd afgeleverd en aangesloten door zeer vriendelijk personeel

Snel geleverd tegen een concurrerende prijs

Perfect, snel geleverd tegen een scherpe prijs

Geen goede ervaring

Slechte communicatie, geen mogelijkheid om aan te geven dat oude apparaat opgehaald dient te worden, geen mogelijkheid om een tijdvak van levering aan te geven. Het verhaal van vandaag bestellen, morgen leveren, klopt gewoon niet. Op woensdag besteld en pas zaterdag geleverd. Goedkoper in de winkel ? Er was niet eens een gasfornuis aanwezig in de winkel.

zeer goede service

Correcte regeling en correcte afspraken en vlotte levering

Ik vind het jammer dat er geen levering op de juiste plek word aangeboden heb een droger gekocht maar moet nu zelf kijken hoe ik deze op zolder krijg, en ook het oude apparaat is niet mee genomen dit vind ik erg jammer dat dit nergens erbij staat, heb nu een produkt wat in de gang staat en ik maar moet kijken hoe deze naar boven komt.

Snel verzonden en goede informatie

Goede service, vlot contact

De bezorging duurde iets langer omdat dit op een vrijdag over het weekend getild werd. Contact opgenomen omdat de bezorging toch een tikkeltje lang duurde, zelfde dag nog een antwoord ontvangen. Zeer tevreden over de service.

Prima . Snelle levering .heel klantvriendelijk. Goede service.

Afspraken nagekomen

Als enige bedrijf in staat om op de gewenste dag te leveren

Stofzuiger

Goede kwaliteit

Goedkoop en snel afgeleverd

Ik zocht een nieuwe stofzuiger van het merk AEG. Mijn vorige toestel t.w. een "AEG Air Max" die ik in het jaar 2009 had aangeschaft deed het helaas niet meer. De motor doet het nog wel maar de snoer is beschadigd waarbij er vonken te zien zijn zodra je de stekker in de stopcontact doet. Bij AEG is het wel mogelijk om het toestel te laten repareren maar de kosten daarvan zijn meer dan bij het kopen van een nieuwe toestel. Bij BoXXer.nl had ze de AEG CLEAN 5000 in de aanbieding voor slechts €105,00! Zeer goedkoop t.o.v. andere webshops. Tevens is dit toestel is een z.g. "Bagged" soort wat ik ook liever wil hebben. BoXXer heeft na ontvangst van mijn aanvraag een emailbevesting verzonden. Daarna werd de levering de navolgende dag bezorgd door DHL. Dus alles is goedverlopen. Over het nieuwe toestel gesproken is deze zeer krachtig ook op de laagste stand. Bij harde vloeren is hij zeer geschikt. Maar, bij mij heb ik overal tapijten. Daar is de zuigmond van deze stofzuiger te sterk voor. Maar, gelukkig past de zuigmond van het Air Max toestel wel bij dus niets aan de hand wat dit betreft. Maar houdt er even rekening mee als je ook tapijten hebt.

Alles prima,afspraken nakomen , op tijd verzonden. Goede telefonisch communicatie.

Kapotte koelkast geleverd

Koelkast blijkt na het uitpakken vol met deuken en kapotte bovenkant en achter kant te zijn geleverd klantenservice is na 17.00 uur niet meer berijkbaar helaas .dus gaat heel weekend overheen zonder koelkast voordat je iemand te pakken krijgt om het op te lossen helaas

Mijn ervaring

Goedemorgen ik had wel verwacht Dat verhuis uit haden ze ook kun zien dat hij beschadigingen hadnaue

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Boxxer. Snelle en correcte levering. Ook de beste prijs van alle webwinkels deed mij kiezen voor Boxxer. Retourvoorwaarden zijn ook uitstekend Diverse fysieke winkels is ook een pre. Kortom zeer aan te raden.

Goed en snel

Goed.

Duidelijke communicatie over order en levering.

Wasmachine is prima. Snelle reactie via mail

De servicedesk gaf zeer snel reacties op mijn mails.

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP

085 - 78 28 120

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire