The box was damaged in transit, maybe due to the courier department. But the product works well.
bij het bestellen van mijn deurvideobel ben ik goed geholpen met advies over de keuze. De levering door DHL verliep niet goed maar ik word goed en snel ondersteund om dit op te lossen. Tot nu toe alleen maar positief. Ga zo door!
Kijk, dit is waar we het voor doen, Wim! Fijn dat we je direct op weg konden helpen naar de juiste deurbel. Dat DHL de boel vervolgens liet liggen is flink balen, maar we laten je uiteraard niet in de kou staan. We blijven er bovenop zitten tot het helemaal is opgelost. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en je complimenten!
Ik heb nog niets van u gehoord over mijn bestelling. Kunt u dit alstublieft controleren? Ik heb een televisie besteld bij Den Haag, Drebbelsraat 125. Ik heb nog niets van u vernomen. Kunt u dit alstublieft controleren en mij zo snel mogelijk laten weten hoe het ervoor staat?
Het is volkomen begrijpelijk dat je deze review schrijft. Achter de schermen is er bij de vervoerder helaas een opeenvolging van fouten en statuswijzigingen opgetreden, waardoor de communicatie en de levering volledig zijn misgelopen. Onze oprechte excuses hiervoor; dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. We hebben de logistieke gegevens direct opgevraagd om te achterhalen waar het misgaat. Na een eerdere sorteerfout is de levering van jouw televisie nu definitief ingepland voor maandag 15 juni. Dit is vanaf nu ook de leidende status die u in je track & trace-link kunt terugvinden. Mocht er alsnog onduidelijkheid zijn, neem dan alstublieft direct telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice. Zij zijn hiervan op de hoogte en kunnen direct voor u schakelen. We houden de zending nauwlettend in de gaten zodat de bezorging maandag correct verloopt.
Koel/vries combie besteld en snel en netjes geleverd
Geen onnodige poespas, gewoon een koelkast die snel en netjes op zijn plek staat. Precies zoals het hoort! Fijn dat alles vlekkeloos is verlopen en heel erg bedankt voor de 10, Rene!
Goed en snel
Kort maar krachtig, daar houden we van! Fantastisch dat alles snel en naar wens is verlopen. Heel erg bedankt voor deze mooie 10, Ron!
De wasmachine werd op de aangegeven tijd afgeleverd en aangesloten door zeer vriendelijk personeel
Wat een heerlijk compliment voor het team in de winkel, Riet! Onze collega's staan elke dag met veel plezier klaar om te helpen, dus we geven dit schouderklopje direct aan hen door. Ontzettend bedankt voor de mooie 8!
Perfect, snel geleverd tegen een scherpe prijs
Snel én voordelig, dat is precies de combinatie waar we voor gaan! Super om te lezen dat het perfect heeft uitgepakt. Dankjewel voor deze mooie 10!
Slechte communicatie, geen mogelijkheid om aan te geven dat oude apparaat opgehaald dient te worden, geen mogelijkheid om een tijdvak van levering aan te geven. Het verhaal van vandaag bestellen, morgen leveren, klopt gewoon niet. Op woensdag besteld en pas zaterdag geleverd. Goedkoper in de winkel ? Er was niet eens een gasfornuis aanwezig in de winkel.
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat uw ervaring niet volledig aan de verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat duidelijke communicatie over levering en het meenemen van een oud apparaat belangrijk is, we willen u er allereerst graag op wijzen dat onze klantenservice elke werkdag, van 8:30 tot 17:00 zowel telefonisch als via de mail bereikbaar is. Daarnaast kunt u op onze website onder het kopje Klantenservice vinden dat wij een oud apparaat kosteloos meenemen. Dit geldt ook wanneer een product wordt geleverd na een bestelling via de webshop. Wat betreft de levertijd: de vermelding "vandaag besteld, morgen in huis" is niet altijd van toepassing. Dit is afhankelijk van onder andere het moment van bestellen, ook de bezorg belofte is bij de klantenservice terug te vinden. Daarnaast hoeft niet ieder product fysiek aanwezig te zijn in onze winkels. Producten die niet in de winkel staan opgesteld, kunnen in veel gevallen wel via de winkel aangeschaft te worden. Hopelijk verduidelijkt dit voor u de situatie en hopen we dat u tevreden bent over de aankoop.
Correcte regeling en correcte afspraken en vlotte levering
Fijn om te horen dat we de afspraken en de levering zo vlot en correct hebben kunnen regelen, Pierre! We doen er alles aan om die betrouwbaarheid elke dag waar te maken, dus ontzettend bedankt voor deze mooie 9.
Ik vind het jammer dat er geen levering op de juiste plek word aangeboden heb een droger gekocht maar moet nu zelf kijken hoe ik deze op zolder krijg, en ook het oude apparaat is niet mee genomen dit vind ik erg jammer dat dit nergens erbij staat, heb nu een produkt wat in de gang staat en ik maar moet kijken hoe deze naar boven komt.
Bedankt voor het delen van je feedback, Hans. We begrijpen je frustratie helemaal; een nieuwe droger is een flink apparaat, en dat wil je natuurlijk graag direct op de juiste plek hebben staan. Wat betreft het plaatsen van het apparaat op zolder: we werken er hard aan om deze service binnenkort aan te kunnen bieden. Mocht je in de toekomst twijfelen over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op; vaak kunnen we in overleg maatwerk bieden. Over het oude apparaat: we nemen deze uiteraard graag retour, mits deze klaarstaat bij de voordeur. Hierover informeren we onze klanten via de website, de productpagina en de bevestigingsmail. Heb je hierover nog vragen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Stuur ons dan gerust een bericht, we denken graag met je mee.
We zorgen er graag voor dat de bestelling snel de deur uitgaat en dat je precies weet waar je aan toe bent, Martin! Fijn om te horen dat dit goed is bevallen en ontzettend bedankt voor deze mooie 10.
De bezorging duurde iets langer omdat dit op een vrijdag over het weekend getild werd. Contact opgenomen omdat de bezorging toch een tikkeltje lang duurde, zelfde dag nog een antwoord ontvangen. Zeer tevreden over de service.
Fijn dat ons team de vragen zo snel kon beantwoorden en dat de service goed is bevallen, John! Een weekend kan de boel soms net even vertragen, dus we zijn blij dat het contact in ieder geval vlot liep. Bedankt voor deze mooie 10!
Prima . Snelle levering .heel klantvriendelijk. Goede service.
We doen ons best om die snelle service en klantvriendelijkheid elke dag waar te maken, Marjan! Geweldig om te horen dat dit zo positief is ervaren, ontzettend bedankt voor de mooie 9.
Als enige bedrijf in staat om op de gewenste dag te leveren
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat wij op de door u gewenste dag konden leveren en dat dit goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Goede kwaliteit
Hartelijk dan voor de revieuw, goed om te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop. Veel plezier met de aankoop en tot de volgende keer.
Ik zocht een nieuwe stofzuiger van het merk AEG. Mijn vorige toestel t.w. een "AEG Air Max" die ik in het jaar 2009 had aangeschaft deed het helaas niet meer. De motor doet het nog wel maar de snoer is beschadigd waarbij er vonken te zien zijn zodra je de stekker in de stopcontact doet. Bij AEG is het wel mogelijk om het toestel te laten repareren maar de kosten daarvan zijn meer dan bij het kopen van een nieuwe toestel. Bij BoXXer.nl had ze de AEG CLEAN 5000 in de aanbieding voor slechts €105,00! Zeer goedkoop t.o.v. andere webshops. Tevens is dit toestel is een z.g. "Bagged" soort wat ik ook liever wil hebben. BoXXer heeft na ontvangst van mijn aanvraag een emailbevesting verzonden. Daarna werd de levering de navolgende dag bezorgd door DHL. Dus alles is goedverlopen. Over het nieuwe toestel gesproken is deze zeer krachtig ook op de laagste stand. Bij harde vloeren is hij zeer geschikt. Maar, bij mij heb ik overal tapijten. Daar is de zuigmond van deze stofzuiger te sterk voor. Maar, gelukkig past de zuigmond van het Air Max toestel wel bij dus niets aan de hand wat dit betreft. Maar houdt er even rekening mee als je ook tapijten hebt.
Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u bij ons een mooie aanbieding voor uw nieuwe AEG-stofzuiger heeft gevonden en dat de levering snel en probleemloos is verlopen. Ook waarderen we het dat u uw ervaringen met de stofzuiger deelt. Zulke praktische tips kunnen andere klanten zeker helpen bij het maken van een keuze. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop en zien u graag nog eens terug
Alles prima,afspraken nakomen , op tijd verzonden. Goede telefonisch communicatie.
Koelkast blijkt na het uitpakken vol met deuken en kapotte bovenkant en achter kant te zijn geleverd klantenservice is na 17.00 uur niet meer berijkbaar helaas .dus gaat heel weekend overheen zonder koelkast voordat je iemand te pakken krijgt om het op te lossen helaas
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw koelkast beschadigd is geleverd en dat dit vlak voor het weekend gebeurt. Onze klantenservice zal dit netjes met u oplossen en samen met u naar een passende oplossing zoeken. We hopen dat u na afloop tevreden bent over de afhandeling en uw review dan nog eens wilt heroverwegen.
Goedemorgen ik had wel verwacht Dat verhuis uit haden ze ook kun zien dat hij beschadigingen hadnaue
Bedankt voor uw review. Het is natuurlijk vervelend dat het product niet in de staat is geleverd die u mocht verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u hierover nog contact willen opnemen, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar om met u mee te kijken.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Boxxer. Snelle en correcte levering. Ook de beste prijs van alle webwinkels deed mij kiezen voor Boxxer. Retourvoorwaarden zijn ook uitstekend Diverse fysieke winkels is ook een pre. Kortom zeer aan te raden.
Goed.
Duidelijke communicatie over order en levering.
De servicedesk gaf zeer snel reacties op mijn mails.
17 Koningslinde
Lichtenvoorde 7131 MP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire