Goede en snelle levering voor een lage prijs
Alles Goed
Snelle levering, verschillende betalingsmogelijkheden dus heel tevreden.
volgens de gemaakte leverdatum geleverd.
Fijne ervaring , naar volle tevredenheid
Alleen jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit
alles volgens afspraak, mooi product en scherpe prijs.
Prijs geweldig. Volgende dag in huis, dus snelle levering. Voorbeeld voor veel webshops.
Besteld de dag ervoor, en volgende dag geleverd. Magnetron (klein formaat) voldoet aan de verwachtingen. Zeer tevreden.
Op de website staat duidelijk dat oude apparaten en dus ook een TV worden meegenomen. Echter de koerier heeft de oude TV niet mee terug genomen en Boxxer is van mening dat dit ook niet hoeft ondanks dat er op de website staat dat men dit wel zou doen. De reactie van de klantenservice was na een poos wachten en twee keer bellen, dat men dit wel wilde doen maar dan €50,- kost. Dit is een vorm van misleiding en voor ons daarom een reden om nooit meer iets bij Boxxer te kopen. Als men hier niet eerlijk over is dan ......
Heel vervelend om te lezen dat dit zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en het spijt ons dat u hierover in eerste instantie verkeerde informatie heeft gekregen. Bij aankoop van een nieuw apparaat mag een vergelijkbaar oud apparaat volgens de oud-voor-nieuw regeling altijd kosteloos worden ingeleverd. In dit geval ging het om een kleinere tv die met DHL is bezorgd. Deze vervoerder bezorgt pakketten, maar neemt bij levering geen oude apparaten mee retour. Onze eigen bezorgdienst voor grote tv’s en witgoed kan dit normaal gesproken wel direct meenemen. De oude tv kan uiteraard nog steeds kosteloos worden ingeleverd, bijvoorbeeld bij een Wecycle-inleverpunt of milieustraat in de buurt. Dat is voor veel klanten vaak de makkelijkste oplossing. Daarnaast kunnen wij ook een retourlabel aanleveren, zodat u het apparaat kosteloos naar ons kunt terugsturen. Dit is uiteraard ook gewoon een optie. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen om dit verder netjes met u op te lossen.
Snel geleverd en aan een voordelige prijs.
Bedankt voor je review, Hilde! Fijn dat je bestelling snel binnen was en dat de prijs goed beviel. Veel plezier met je aankoop!
Goede prijzen. Snelle verzending Betrouwbaar
Bedankt voor je review, Leen! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle verzending. Dat waarderen we. Graag tot een volgende keer!
Duidelijk wanneer je het kan verwachten
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles duidelijk was rondom de levering en dat het netjes geregeld was. Bedankt voor je bestelling!
Ik zocht met spoed een koelkast Boxxer levert binnen een paar dagen. Achteraf gezien was het blijkbaar goedkoper om via een boxxer winkel te bestellen. Die rekenen wel bezorgkosten maar scheelde toch wat.
Bedankt voor je review! Fijn dat je snel een koelkast nodig had en dat we die binnen een paar dagen konden leveren. In de winkel gelden soms andere prijzen of acties, waardoor het inderdaad kan verschillen met online. Goed dat je het aangeeft en bedankt voor je bestelling!
Tablet besteld bij Boxxer Omdat zij de laagste prijs hadden, die ik op het internet kon vinden. Snel geleverd. Kortom, prima.
Bedankt voor je review, Koos! Mooi dat je de tablet bij ons voor de beste prijs kon vinden en dat de levering snel ging. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met je nieuwe tablet!
TV bij Boxxer besteld en deze is netjes afgeleverd volgens afspraak. Duidelijk info over tijdstip van levering maar in eerste instantie met een breed tijdslot.
Bedankt voor je review, Chris! Fijn dat de tv netjes volgens afspraak is geleverd. Het eerste tijdslot is inderdaad wat ruimer, omdat het exacte moment pas zichtbaar wordt zodra de route definitief is ingepland. Daarna wordt het tijdvak meestal nog verder aangescherpt. Veel kijkplezier met je nieuwe tv!
Goed, snel en vriendelijk
Bedankt voor je review, Ineke! Leuk om te lezen dat je ervaring goed, snel en vriendelijk was. Daar worden we blij van. Bedankt voor je bestelling!
Duidelijke communicatie en snel geleverd zoals de verwachting.
Bedankt voor je review, Pieter. Fijn dat alles duidelijk was en dat de levering volgens verwachting ging. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer bij BoXXer.
Er zit geen Nederlandse handleiding bij. Weet nog steeds een paar dingen niet.
Bedankt voor je review. Begrijpelijk dat het lastig is zonder Nederlandse handleiding. Niet alle apparaten worden standaard met een Nederlandstalige handleiding geleverd, maar we helpen je graag op weg. Mail gerust naar [email protected] met het typenummer, dan sturen we je een Nederlandse handleiding of uitleg waar mogelijk.
Het product werd aangeboden voor een goede prijs. Ook was het op voorraad. De verzending was snel; de volgende dag was het in huis via DHL.
Bedankt voor je mooie review, A.! Fijn om te horen dat je blij bent met de prijs én dat je bestelling zo snel via DHL binnen was. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij BoXXer!
Echt goed
Bedankt voor je review, Andras! Kort maar krachtig 😊 Fijn dat alles gewoon goed was. Graag tot een volgende keer bij BoXXer.
Ik gebesteld 1 apple earpod met 3 keer ideal!vrijdag beszeld zaterdag in mijnthuis!
Bedankt voor je review, Tom! Fijn dat je Apple Earpods zo snel in huis waren en dat alles goed is verlopen met betalen en bezorgen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij BoXXer.
Niet verwacht dat de levering zo snel kon gaan.top
Bedankt voor je review, Kurt! Mooi dat de snelle levering je positief verraste. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. Graag tot een volgende keer!
Supersnelle levering
Bedankt voor je review, Melle! Fijn dat je bestelling zo snel binnen was. Daar doen we ons best voor.
Mooi product voor een goede prijs en netjes afgeleverd.
Bedankt voor je review, Frederik! Fijn dat het product goed is aangekomen en dat je tevreden bent met de prijs. Veel plezier ermee.
17 Koningslinde
Lichtenvoorde 7131 MP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire