Gewoon zoals het hoort

Alleen de vervoerder was vertraagd anders waren het vijf sterren.

Snel en goed, tegen een nette prijs!

Gewoon heel tevreden, ik geef geen tienen, en kan geen negen geven, anders had ik die gegeven! Het bedrijf doet wat ze beloven. Goede communicatie, snelle levering, tegen een goede prijs. Wat je helaas ook wel eens anders ziet, zeker bij producten die je in termijnen kan betalen. Ga zo door!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, en daarbij ook nog de mogelijkheid om in 3 maanden te betalen

Ik ben tevreden, ik beveel het aan.

Snelle en professionele klantenservice

Late levering

Het product voldoet aan verwachtingen; gelokt werd met levering de volgende dag ; echter heeft het 4 dagen geduurd voordat product was geleverd; had ik dat geweten, had ik elders gekocht

Zeer slecht!

Meer uitgebreide reviews volgen.

Het horloge werd snel en goed verpakt geleverd. Ook de informatie over de levering was goed en duidelijk.

Binnen 1 dag in huis

Product goed, verzending enigszins misleidend.

Product is super. Wel jammer dat er bij het product staat vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Dit blijkt bij grote producten niet het geval te zijn. Begrijpelijk maar enigszins misleidend. Verder prima service!

Goede prijs en kwaliteit

Makkelijke site

Makkelijk bestellen. Site overzichtelijk. Snelle levering.

perfecte levering

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. zeer snel dus

Horloge werd snel geleverd, ead goed verpakt. Geen minpunten te bedenken.

Product op tijd en netjes geleverd

Een aanrader

snel, maar onbruikbaar Oosteuropees model

Snelle leveling en aardige klantenservice, maar telefoon was onbruikbaar omdat Oosteuropees model was. Nederland kon niet geselecteerd worden, dus onbruikbaar

Werkt goed makkelijk aansluiten Alleen zaten er geen schroeven bij diehebikaarbijringbesteld

Goed geregeld, snel geleverdf, goede prijs.

gewoon prima geregeld allemaal

gewoon prima geregeld allemaal

Duidelijke informatie en snelle levering

Eenvoudig bestelproces met duidelijk informatie en een snelle levering. Goed gedaan. Ik kende jullie eerlijk gezegd niet, maar ga jullie zeker vaker bezoeken.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, prima product

Snel bezorgd

Alles netjes gelopen.

Prima shop

Altijd op voorraad en zeer snel geleverd

heel goed

Super snel

Goede materiaal

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP

085 - 78 28 120

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire