Snelle levering, top!

Snelle levering. Duidelijke mails. Prima!

's avonds een bestelling geplaatst en�

's avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Prima geregeld. Ik kende het bedrijf niet maar ook gezien de positieve reviews durfde ik mijn 1e bestelling wel te doen en dit is dus naar volle tevredenheid.

tracj and trace zat niet bij de eerst�

tracj and trace zat niet bij de eerst email die ik kreeg.

Snelle accurate levering

Snelle accurate levering

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Boxxer ....verkwikkend online

Boxxer nooit eerder van gehoord....maar is verbazend goed. Levert snel en goed voor een zeer concurerende prijs. Ga zo door !

Heb een band gekocht in Ukraine�

Heb een band gekocht in Ukraine kleuren. Opbrengst gaat geheel naar 555 . Mooi gebaar ??

Ik ben zeer tevreden met hun service.

Ik ben zeer tevreden met hun service. En voor dat beetje geld eenn mooie tv. Ik blijf bij jullie bestellen. Fijne avond Van mjn10 sterren

Mijn oude tv zou meegenomen worden

Mijn oude tv zou meegenomen worden , nu zit ik met een zware tv en weet niet waar ik daar mee heen moet , Over de nieuwe tv ben ik zeer tevreden

Verkeerde NIET WERKENDE stofzuiger aangeleverd!

Stofzuiger besteld van AEG, krijg ook die doos maar met een Inventum stofzuiger die het ook niet eens doet.. Boxxer Koningslinde 3 Lichtenvoorde, NL-7131MP

Goede service!

Ik ben erg goed geholpen. De medewerkers hebben veel energie gestoken in het informeren en bestellen van het gevraagde product dat ze zelf niet meer op voorraad hadden. Goede service.

geen probleem met.

geen probleem met. snel bezorgd zonder problem.

Heel tevreden

Heel tevreden

Garantie goed geregeld

Zeer goed geholpen door eigenaar Benno met een defecte wasmachine van nog net geen 2 jaar oud, dus nog net garantie. Fabrikant gaf niet thuis, maar Boxxer wel. Mocht voor dezelfde nieuwprijs een nieuwe machine uitzoeken. Prima service.

Eigenlijk niets op aan te merken gewoon�

Eigenlijk niets op aan te merken gewoon alles is goed gegaan verschillende dingen besteld alles snel geleverd ook wat retour gestuurd ook snel afgehandeld Ben tevreden alles naar wens verlopen

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering!!

Alles is vlot verlopen

Vlot verlopen, JBL DAB radio 2 dagen na aankoop ontvangen in Belgi�.

Miele airclean filters

Scherpe prijs, snelle levering en weinig verzendkosten!

goed snel duidelijk

goed snel duidelijk

Snelle levering , goede communicatie, product goede prijs / kwaliteit verhouding .

Ik ben zeer tevreden met de snelle�

Ik ben zeer tevreden met de snelle service,hier kan mediamarkt wat van leren.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site Ruime productkeuze Prima prijs/kwaliteitverhouding Eenvoudige betaalmogelijkheid Snelle levering

Top snel geleverd

Past precies een fijn tussenstuk erg tevree

Keurig behandeld

Keurig behandeld, accuraat gereageerd op vragen. Prima

Keurig volgens afspraak alles binnen

Keurig volgens afspraak alles binnen

17 Koningslinde

Lichtenvoorde 7131 MP

085 - 78 28 120

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire