TV bestelling
Het is niet anders, en het spijt mij alvast, maar dit gaat een oersaai stukje worden! En laten we eerlijk zijn, hoe paradoxaal dit wellicht klinkt, dit is toch precies wat je wilt? Waarom dan? Omdat het niet meer of minder betekent dan dat alles precies volgens het boekje verlopen is. Het spijt me dus want sensatiezoekers doen er beter aan om het internet af te struinen op zoek naar die winkel waar hun bestelde TV, bijvoorbeeld, vijf weken te laat arriveert in 1000 stukjes gebroken plastic, en waar achteraf blijkt dat er voor dit product twee keer betaald is, maar tenslotte gelukkig geen schreeuwende partijen zal opleveren omdat de eigenaar al weken geleden met de noorderzon vertrokken blijkt te zijn. Sorry, niet bij Boxxer dus. Het hele proces vanaf het moment dat ik op het internet de site van Boxxer voor het eerst zag, tot het moment dat ik alleen in mijn huiskamer stond en voor het eerst op de aanknop drukte van de afstandsbediening van mijn ontzettend mooie nieuwe 65� Philips Ambilight TV. Met andere woorden het liep zo gesmeerd als een broodje pindakaas! Als goede Nederlander, laat ik dan toch even doen waar wij nou echt in uitblinken en stiekem toch nog even klagen over het feit dat ik nu gedwongen wordt om mijn schaarse tijd te steken in zo een flut stukje. Lieve Boxxer, kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn, nu alweer, net geplaatste tweede bestelling bij jullie net zo saai verloopt, zodat ik nu echt iets heb om goed over te klagen?