Klantenservice is Super

Gasfornhuis werd zwaar beschadigd geleverd door een extern bedrijf. Contact opgenomen met BoXXEr en alles was snel geregeld en het zwaar beschadigde fornuis werd snel weer opgehaald.

Product was online niet leverbaar maar het is toch gelukt om te verzenden. Fijne communicatie

SUPER GOED!!!!

Ik besteldelde mijn broodbakmachine en anderhalve dag later werde deze al bezorgd. Niet alleen erg blij met mijn broodbakmachine maar ook met de super goede én snelle service van Boxxer!!! Niet te vergeten ook een zeer ruime sortering in huishoudelijke apparaten. TOP!!!!

TOP SERVICE!!!

Mijn ervaring met boxxer is een van van de weinige bedrijven die omgaan met klanten zoals het hoort te zijn. Er was een door een fout in de advertentie onduidelijkheid ontstaan over het wel of niet een product op accu was. Na een kort telefoongesprek heeft boxxer dit zeer menselijk opgelost. Dit een een voorbeeld hoe je met mensen/klanten omgaat. Boxxer nogmaals bedankt!!!

Het artikel is keurig op tijd geleverd.

Keurige website en web winkel die vlgs afspraak keurig de nieuwe vaatwasser leverde. Vriendelijke chauffeur ook. Alleen dat Kiyo is veel te opdringerig, willen een review voor dat het artikel uberhaubt geleverd is. en dat is heel irritant. Vooral als het aanrecht vol met vuile vaat staat. Maar dank zij Boxxer is hij weer mooi schoon.

Wacht nog op mijn artikel

Ik heb mijn airfryer nog niet binnen

Snel en netjes de airco geleverd

Snel en netjes de airco geleverd tot over de drempel. Geen schade of krasjes op het apparaat en is ongebruikt, iets wat je bij anderen wel eens voor moet oppassen.

Makkelijk en snel geleverd ??Klasse�

Makkelijk en snel geleverd ??Klasse Damen & Heren Tot de volgende.

Goeie prijs en snel in huis

Goeie prijs en snel in huis

Snelle verzending

Snelle verzending, goede service.

Slechte service

Onvriendelijke meneer achter de balie als je pakketjes van Vinted komt brengen, maakt altijd nare opmerkingen wat niet hoeft. Vaak hier geweest voor pakketjes maar dat ga ik nu zeker niet meer doen. Verleden week 5 pakketjes gebracht en ze zijn alle 5 zoek geraakt, dit heb ik nu al vaker meegemaakt bij Boxxer.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung! Immer wieder gerne!!

Duidelijke communicatie over levering

Duidelijke communicatie over levering

Kocht een JBL speaker en geniet er nu�

Kocht een JBL speaker en geniet er nu al een aantal dagen van. Helemaal prima! Snel verstuurd. Tevreden met geleverde service.

Snelle levering, goed product.

snel genoege levering

snel genoege levering, maar apple tv werd geleverd in een zakje

Goed prijs

Goed prijs, goede aflevering

Kan altijd beter maar weet niet hoe.

Kan altijd beter maar weet niet hoe.

Bestelling prima geleverd

De levering was netjes op de afgesproken dag geleverd De verpakking was netjes heel

Ik ben uitstekend geholpen in de winkel�

Ik ben uitstekend geholpen in de winkel in Veendam. Helaas door een fout op de site moest ik het later bestellen, maar de fout was intussen nog niet verholpen. De bestelling gedaan en gevraagd om teruggave van het teveel betaalde. Dat si zeer netjes en vlot afgehandeld. Waarvoor dank.

Toppers

Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Achteraf betalen. Alles top.

Snelle levering zonder poespas.

Snelle levering zonder poespas.

Corectitudine

Corectitudine

TV bestelling

Het is niet anders, en het spijt mij alvast, maar dit gaat een oersaai stukje worden! En laten we eerlijk zijn, hoe paradoxaal dit wellicht klinkt, dit is toch precies wat je wilt? Waarom dan? Omdat het niet meer of minder betekent dan dat alles precies volgens het boekje verlopen is. Het spijt me dus want sensatiezoekers doen er beter aan om het internet af te struinen op zoek naar die winkel waar hun bestelde TV, bijvoorbeeld, vijf weken te laat arriveert in 1000 stukjes gebroken plastic, en waar achteraf blijkt dat er voor dit product twee keer betaald is, maar tenslotte gelukkig geen schreeuwende partijen zal opleveren omdat de eigenaar al weken geleden met de noorderzon vertrokken blijkt te zijn. Sorry, niet bij Boxxer dus. Het hele proces vanaf het moment dat ik op het internet de site van Boxxer voor het eerst zag, tot het moment dat ik alleen in mijn huiskamer stond en voor het eerst op de aanknop drukte van de afstandsbediening van mijn ontzettend mooie nieuwe 65� Philips Ambilight TV. Met andere woorden het liep zo gesmeerd als een broodje pindakaas! Als goede Nederlander, laat ik dan toch even doen waar wij nou echt in uitblinken en stiekem toch nog even klagen over het feit dat ik nu gedwongen wordt om mijn schaarse tijd te steken in zo een flut stukje. Lieve Boxxer, kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn, nu alweer, net geplaatste tweede bestelling bij jullie net zo saai verloopt, zodat ik nu echt iets heb om goed over te klagen?

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.