Snel en accuraat geleverd.

prima site, snelle verzending en betrouwbaar

Netjes en snel bezorgd !

Perfect en super snelle levering

Heel blij mee. Snelle levering Ik ga hier zeker vaker bestellen 10++++

Top service top levering

Top! Goede service !

Zeer tevreden, goed produkt, snelle levering en een juiste prijs. Ook administratief alles netjes afgehandeld.

Top bezorgd

Vriendelijke bezorgers en heel behulpzaam.

Een deurbel besteld. En ook nog voor een leuke prijs,die wat minder Is als bij de concurrent . En snelgeleverd Zeer tevreden

goede service

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend voor 12.00 in huis. Zo kan het dus ook!

Prima en snel

Snelle levering.

Super goede dienst

top

snelle service,

Super snelle en nette service

Alles netjes volgens afspraak

De bezorger kwam optijd en de product is geweldig ik raad het iedereen aan

Waren heel vriendelijk

Was netjes afgeleverd

Reageren snel

Had een aantal vragen en dan krijg je snel antwoord, je merkt dat ze moeite voor je doen

Product snel geleverd voor een goede prijs.

Snelle levering! Goede kwaliteit

Enorm snelle levering. Goede kwaliteit. Mijn pannen passen perfect en de boost functie is geweldig

Quick and professional

All good, very clear and very quick!

Super Electronica winkel met goede betaalbare item's

Prima zaak!

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar gezien Google mij Boxxer voorschotelde toen ik op zoek was naar de laagste prijs voor de monitor die ik zocht de stap toch maar gewaagd. Een bedrijf met echte vestigingen in Nederland, die moet toch wel te vertrouwen zijn?! Dat bleek i.d.d. zo te zijn en 2 dagen later had ik de monitoren al in huis. Helemaal top!

prima en snel

Snel bestellen en vlotte bezorging

Snel en netjes geleverd

De vaatwasser was snel geleverd zoals beloofd erg blij mee.

Servicio de entrega

Llevo más de 1 semana esperando que se entregue mi artículo. Lamentablemente como trabajan con DHL, la empresa no cumple con sus fechas ni horarios de entrega generando constante reprogramación. DHL indica que no hay nadie en casa porque les resulta más fácil cuando no son capaces de cumplir los horarios permitidos para las entregas según la reglamentación donde vivo, por lo cual me han hecho perder 2 días de NL ir al trabajo esperando algo que nunca llegaron a mi puerta. Es un lástima. Deberían considerar trabajar con otra empresa de entregas. Hasta que no pueda probar mi nueva televisión, no puedo dar mayores detalles sobre su calidad y si es lo que esperaba.

• ¿Nos recomendarías? No

Makkelijk te vinden. Snelle levering

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen, online én in de winkel. Van televisies tot wasmachines, van laptops tot stofzuigers: je vindt altijd wat je zoekt, zonder te veel te betalen. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger, dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels vind je extra acties met directe meeneemprijzen, en online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken, altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen, maar wél kwaliteit willen. teeds meer klanten beoordelen ons positief – en daar zijn we trots op. Jouw mening helpt ons om elke dag een beetje beter te worden. Laat weten wat jij van BoXXer vindt.