De belofte van de verzending was zeer�

De belofte van de verzending was zeer goed

Alles goed

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de geweldige service van de website.

snel en goed

Prima gegaan alles

Ga zo door

Ga zo door, alles correct

Niet duur en goed afgeleverd.

Niet duur en goed afgeleverd.

Duidelijk website

Duidelijk website. En vlotte levering.

Snelle levering, alles duidelijk te volgen.

Bezorging was netjes

Bezorging was netjes Air Fryer met duidelijke handleiding. Gemakkelijk in gebruik.

Helaas duurde het dag langer dan�

Helaas duurde het dag langer dan opgegeven dat hij geleverd werd waardoor we vele dingen weg konden gooien omdat de oude koelkast diepvries ontdooit moest zijn voor meenemen

Good product

Good product

Alles was naar wens

Alles was naar wens

Snelle levering en een hele�

Snelle levering en een hele vriendelijke bezorger

Prima Geleverd wat besteld is. Mooie prijs voor goede computer

Beste koop

Online gekocht Goede referenties en duidelijke informatie

Super, vlot en netjes geleverd.

Ik heb het product 3 keer gekocht

Ik heb het product 3 keer gekocht. Elke keer dat ik een product kocht, had ik een probleem. Klantvertegenwoordigers waren absoluut niet ge�nteresseerd. Elke keer zeiden ze dat ik, de gebruiker, schuldig was. Ze dekten mijn product niet onder de garantie. Ik raad het zeker niet aan.

Super ga zo door

Super ga zo door

Snel, goede verzending en keurig verpakt

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Bagger bedrijf

Bagger bedrijf, onvriendelijk in de winkel!

Perfect service !

Perfect service !! Nieuwe wasmachine gekocht, maar gaf na installatie storing aan. Klantenservice gebeld,deze hebben het netjes opgelost, machine omgeruild en wassen maar! Super service!!

Alles is goed

Alles is goed, product is goed,snele levering

Top bedrijf, netjes en vakkundig.

Zeer blij dat ik dit bedrijf ben tegen gekomen via google, nooit eerder van gehoord maar eenmaal op de site aangekomen heb ik wat rond gekeken en een tv geselecteerd, en via mail, telefonisch contact een zeer goed advies gekregen voor een betere tv en ook een zeer mooi aanbod gekregen! Alles goed en snel geregeld, niks anders dan 5/5 sterren ! Bedankt!

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.