Top bedrijf, netjes en vakkundig.

Zeer blij dat ik dit bedrijf ben tegen gekomen via google, nooit eerder van gehoord maar eenmaal op de site aangekomen heb ik wat rond gekeken en een tv geselecteerd, en via mail, telefonisch contact een zeer goed advies gekregen voor een betere tv en ook een zeer mooi aanbod gekregen! Alles goed en snel geregeld, niks anders dan 5/5 sterren ! Bedankt!

Geen gedoe en snel geleverd.

Er was veel keuze en de nieuwe koelkast�

Er was veel keuze en de nieuwe koelkast kon dezelfde dag al geleverd worden! Wat een vriendelijke bezorgers en goede service.

Eerlijk bedrijf dat zijn woorden nakomt!

Eerlijk bedrijf dat zijn woorden nakomt!

Alles goed en netjes afgewerkt.

Alles goed en netjes afgewerkt.

Helder

Helder, goede prijs, snelle levering. Heldere communicatie

Goede service, netjes geholpen

Snel geleverd , nette prijs !!

Zeer tevreden!

Ik heb een subwoofer voor mijn Harman Kardon soundbar gekocht hier en alles verliep perfect. Mooi op tijd binnen ook.

Produkt zeer snel en correct ontvangen

Produkt zeer snel en correct ontvangen. Bedrijf zit met verschillende andere winkels (online dus verschillende namen) in dezelfde BV, dat leek me wat vreemd. Prijs was verreweg onder de laagste prijzen en reviews waren goed dus toch maar besteld en geen spijt gehad.

Snel

Snel, duidelijk en goede informatie waar en wanneer het product zou komen.

De levering was snel

De levering was snel. Top bedrijf!

Eerst was verkeerd item opgestuurd maar�

Eerst was verkeerd item opgestuurd maar via snelle reactie van Bas (support team) is er snel de juiste koffie apparaat opgestuurd. We gaan hem nu snel uitproberen!

Wasdroger gekocht met top service

Ik heb hier een droger gekocht en was erg tevreden over de uitleg en de service die mij is geboden. - Vriendelijk personeel met verstand van zaken. - Goede service

Fijn bedrijf met top medewerkers

Ik ben hier meerdere malen in de winkel geweest en heb getwijfeld om te kopen. Laatste keer heb ik een heel fijn gesprek gehad met Gijs en toch besloten te kopen. Ik ben er blij mee en kom graag terug!

Top winkel!!

Omdat mijn droogtrommel niet goed meer was eerst informatie gevraagd bij boxer in Waalwijk, Zeer goed ge�nformeerd dus daarom ook een droogtrommel gekocht ( dit omdat ook de prijs zeer gunstig was ??)

Snelle levering.

Snelle levering. Goede prijs.

Snel netjes en behulpzaam

Snel netjes en behulpzaam

Super snelle en goede levering van het �

Super snelle en goede levering van het bestelde product

Snelle levering.

Wat een geweldige webshop met�

Wat een geweldige webshop met supersnelle verzending en hele mooie prijzen. TOPPERS!

Super snel geleverd en de beste prijs

Super snel geleverd en de beste prijs

Top klantenservice

Snelle levering, Behulpzame service, perfect product. Bestelling in het weekend gedaan, dinsdag in huis. Precies op tijd voor de vakantie.

Geweldige levering en communicatie

Geweldige levering en communicatie

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.