Gebruikte spullen verkopen ze zo weer door.

Ik kreeg een computer die gebruikt was. Ik ging inloggen en kreeg een poolse computer. Ik heb gebeld met een jongeman die Danny heet. Hij zou me terugbellen etc, niks van gehoord. Moest ik zelf alles uitvogeln. Ook gezien dat het een gebruikte product was. Er stond een inlogmail en naam van ene opa norma.

Vandaag besteld morgen in huis dacht het niethuis,nou ik�

Vandaag besteld morgen in huis,nou ik dacht het niet tot 2x toe ruim op tijd besteld ,maar de volgende dag niet in huis ,erg jammer dit.

Good customer servive

Good customer servive

Boxxer Echt , magnetron

Bij Boxxer Echt een magnetron gekocht. Zeer goede uitleg en goede prijs. Helaas na 2 jaar bleek dat er iets mis was met de magnetron. Heel vriendelijk geholpen en zelfs dezelfde magnetron nieuw meegekregen. Zij zorgen verder wel voor de afhandeling van de klacht. Ik had gelukkig wel gelijk een nieuwe magnetron, want ik kan niet zonder. Heel fijn bedrijf. Wij kopen hier altijd alles. Zo zie je maar weer dat het persoonlijk kontakt toch wel voordelen heeft. Dankjewel Boxxer Echt.

Quick delivery and response

Quick delivery and response

er was in eerste instantie wat mis�

er was in eerste instantie wat mis gegaan bij de besteling maar na even contact te hebben gehad was mijn bestelling er de volgende dag!

Goede prijzen

Goede prijzen , snel en gemakkelijk besteld. Binnen ��n dag bezorgd

Online bestelling laptop.

De laptop kon snel en eenvoudig online worden besteld en is de eerstvolgende dag correct via Post.nl bezorgd.

Duidelijk, behulpzaam en geduldig gewoon een topwinkel!

Voordat ik een wasmachine ging kopen wilde ik natuurlijk goede informatie. Hiervoor ben ik naar Boxxer Waalwijk geweest en ik moet zeggen dat ik met vol op geduld, duidelijke uitleg ben geholpen. Achteraf bleek nog zelfs dat het product elders net iets goedkoper was, dit aangegeven en is er een prijsaanpassing gemaakt zonder moeilijk te doen hiervoor ben ik echt dankbaar. Super vriendelijk personeel en ondertussen is mij wasmachine netjes bezorgd en aangesloten. Bij mijn volgende zoektocht voor andere witgoed of electronische apparaten weet ik voortaan waar ik moet zijn!

????

???? ???????

Snel geleverd en betaalbaar en mooi.

Snel geleverd en betaalbaar en mooi.

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Goede klantenservice en levering

Goede klantenservice en levering

Ninja airfryer

Goede prijs en snel geleverd!

Boxxer is een echte aanrader

Boxxer is een echte aanrader! vergeleken met andere sites. Alles wat je kreeg was zo leuk.

Hebben een luisterend oor

Hebben een luisterend oor

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snel en accuraat.

Snel en accuraat.

Fijne winkel met deskundig personeel

Bij binnenkomst winkel fijn, snel en goed geholpen. Uitgelegd wat ik wil i.v.m een nieuwe wasmachine. Medewerkster was heel deskundig. Kon mij precies vertellen wat voor mij de beste wasmachine was. Ook werd de wasmachine dezelfde dag nog geleverd. Echt top service! Groet J.Klok

Goede bedrijf

Het liep allemaal vlekkeloos

Wszystko zgodnie z zam�wieniem

Wszystko zgodnie z zam�wieniem

Zeer goed geholpen ! Topzaak

Mijn inductiekookplaat was kapot dus had een nieuwe nodig . Wij naar Boxxer Waalwijk en daar hadden ze die op voorraad, alleen wij hebben thuis 3 fases en de meest platen hebben 2 fases en ik wilde het snel hebben . Wij zijn daar zo goed geholpen dat zelfs de medewerker er alles aan gedaan heeft om de kookplaat om te zetten zodat wij hem gelijk mee konden nemen en konden gebruiken ! Dat noem ik nou meedenken met de klant ,Gino dank je wel !

Super geholpen bij een apparaat wat stuk ging

Een webwinkel is een webwinkel...., maar als er wat is met je product, wat dan? Dat vroeg ik me al jaren af, maar nu is het gebeurd en dus kom ik hier om te zeggen.... .... Ik weet niet van anderen, maar DEZE webshop reageert snel + met een heldere en nette instructie wat ik moest doen. Super.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.