Top service en super leuke en�

Top service en super leuke en vriendelijke mensen aan het werk! Kwaliteit ook top.

Fijn bedrijf!

Al meerdere apparaten gekocht bij Boxxer Winterswijk! Fijn bedrijf! Keuze uit apparaten uit het goedkopere en duurdere segment. Vriendelijke, vlotte hulp! Deskundig advies! Aanrader!

Het personeel was beleefd en zette de�

Het personeel was beleefd en zette de koelkast keurig op de plek. De mannen legden alles netjes uit en namen alle afval weer mee. Top gedaan!

Super snelle levering

Wasmachine gekocht. De volgende dag geleverd en ge�nstalleerd door twee vakkundige bezorgers. De oude wasmachine ook meteen meegenomen! Dank voor de service!

Goede vriendelijke medewerkers in de�

Goede vriendelijke medewerkers in de winkel die echt met je mee denken. En de bezorgers waren ook uitstekend in service en communicatie helemaal top dit

Super behulpzame verkopers

Super behulpzame verkopers. Heb hier al meerdere producten gekocht en kom ook zeker terug!

Had een probleem met mijn wasmachine en�

Had een probleem met mijn wasmachine en hadden een nieuwe nodig. Werd vriendelijk geholpen en zeer goed voorgelicht. Zijn voor een Bosch wasmachine gegaan. Dezelfde middag nog bij mij thuis!! Topwinkel! (Bert en Gerdien)

Goede service.

Gisteren mijn koelvriescombinatie bezorgd. Wat een vriendelijke bezorgers en goede service. Ook in de winkel in Tilburg werd ik goed geholpen. Ik heb daar al vaker wat gekocht en zal ik daar ook blijven doen,.

Vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk en kundig personeel, overzichtelijke winkel.

Erg vriendelijke staff en lage prijzen.

Erg vriendelijke staff en lage prijzen.

Goede, fijne en nette service

Goede, fijne en nette service, leuke producten met bijbehorende verrassende prijsjes. De moeite waard gewoon eens te kijken en vergelijken

Koelkast

Onlangs hebben we Boxxer Almelo bezocht voor een nieuwe koelkast. Er was veel keuze en de nieuwe koelkast kon dezelfde dag al geleverd worden! Ook werd onze defecte koelkast gratis afgevoerd.

Jeffrey de monteur heeft ons geholpen�

Jeffrey de monteur heeft ons geholpen met de tv monteren in een cinewall,Leuke mensen en vriendelijk goede uitleg. Goed geholpen ga zeker weer terug naar Boxxer Almelo

Goeie service

Hele goede service, jongens waren ontzettend aardig! Hebben zelfs even geholpen om het spul in de auto te laden! Ontzettend klantvriendelijk!

Het te veel betaalde geld terug gestort�

Het te veel betaalde geld terug gestort gekregen.wat een service.

Boxxer heeft geprobeerd Caiway op�

Boxxer heeft geprobeerd Caiway op glasvezelnet aan te sluiten. Na 3 pogingen niet gelukt. Na de derde keer is mij verzocht contact op te nemen met Caiway. Hoewel ik het vreemd vond, dat ik zelf en niet Boxxer dat deed, heb ik dat gedaan. Zij hebben hun partner Gideon gestuurd, die het glasvezelnetwerk correct heeft aangesloten. Tegelijkertijd gekochte draadloze Canon printer aangesloten. Werkt op dat moment. Later niet meer. Totale kosten 75 minuten � 72,50 Telefonisch contact gehad met Boxxer. Tegen betaling wil men komen. Gelet op bovenstaande wil ik niet opnieuw betalen. Daarna 2x mail gezonden. Geen reactie. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk

Gezellige verkopers!

Gezellige verkopers!

winkel zonder service

nieuwe defecte smart tv ontvangen. Gelijk terug in de doos en geen reactie, duurt al 2 maanden. wat een plezier met boxxer/bestsellers..

Fijne winkel met vriendelijke mensen

Fijne winkel met vriendelijke mensen, die tijd voor je nemen!

Top Service!!!

Ik kwam bij Boxxer omdat ik problemen had met het office pakket die ik, elders had gekocht. Service is dus echt Top!

Jeffry heeft hier vandaag n koelkast�

Jeffry heeft hier vandaag n koelkast geleverd. N vriendelijke aardige hardwerkende jongeman. Sociaal netjes en niet bang voor onze honden. Kan niks verbeteren.

Erg jammer als je bestelling nog niet�

Erg jammer als je bestelling nog niet binnen is en je vraagt aan een medewerker of de handgreep nog aan de andere kant kan Een cli�nt van mij had dit niet besproken in de winkel en was hem ook niet gevraagd Krijg ik te horen dat dat 30 euro gaat kosten ???? Dank je wel Boxxer voor de service ????

Wat een slechte service

Ze zijn echt slecht ge�nformeerd en laten de klant in de kou zitten.

super geholpen door BoXXer Krommenie

super geholpen door BoXXer Krommenie. op een tijd die normaal niemand thuis geeft. top winkel!!

We kregen een een Liebherr vriezer voor een mooie prijs�

We kregen een een Liebherr vriezer voor een heel mooie prijs, de communicatie was makkelijk, de vriezer werd netjes bezorgd op afgesproken tijdstip. Bij eerder bezoek aan de winkel in Geleen konden we de vriezer te zien en kregen we goede uitleg.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.