Super service en top bezorgers

Super service. Had een tv op het oog die zij niet hadden staan in de winkel. Toch binnen enkele dagen stond hij in me huiskamer. Werd niet alleen geleverd, maar door 2 toppers ook gelijk even neergezet en ge�nstalleerd. Kan media markt nog van leren! Bedankt BoXXer

Snelle levering top dat ze gelijk het�

Snelle levering top dat ze gelijk het oude apparaat mee nemen goede service top mooi apparaat ook

Prima webshop

Prima webshop. Prima levering. Prima prijs. Prima product. Niets op aan te merken.

heel erg netjes af gehandelt en snel bravo!!!!!

Super snel en netjes

Duidelijke , omschrijving van het toestel... behulpzaam in de winkel.. sneller levering...

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Ik had gebeld voor informatie van een�

Ik had gebeld voor informatie voor een deurbel camera. Ben goed ge�nformeerd en zeer vriendelijk geholpen. Technische dienst van Boxxer heeft deze ge�nstalleerd door een zeer vriendelijke dame. Goed geholpen en ga zeker weer terug naar Boxxer Almelo

Prima service tegen een scherpe prijs

Prima service tegen een scherpe prijs

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Alles Top

Top Product met een eerlijke Prijs en dan nog snel geleverd! Zekker een aanrader! Ik kom zekker nog een keer terug

Topwinkel

Aankoop in Waalwijk gedaan heel fijn geholpen en Jeffrey en Bart hebben het keurig geleverd en geplaatst super tevreden

Snelle levering Duidelijke website Goed verpakt

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Telefonisch contact gehad met boxxer en vriendelijk en duidelijk geholpen door de medewerker.

Helaas de verkeerde tablet geleverd,dus�

Helaas de verkeerde tablet geleverd,dus voor dat maar 1 ster, maar voor het retour en de verdere afhandeling 5 sterren. Vandaar dat er maar 3 over blijven ????

Verkeerde product geleverd

Verkeerde product geleverd. Was helaas ook niet meer leverbaar. Verder snel en netjes afgehandeld.

De levering ging zeer snel, bezorger erg vriendelijk

Zeer goede ervaring

Jeffrey de monteur heeft ons geholpen met de tv monteren in een cinewall,het paste echt precies en na wat aangepaste idee�n van Jeffrey hangt hij perfect . Ook de vaatwasser heeft hij geplaatst en dat heeft hij super netjes gedaan. Deze monteur verstaat zijn vak werkt netjes en is zeer beleefd . Op deze werknemer kun je trots zijn en nooit meer laten gaan waren er maar meer van zulke mensen . Ik denk dat het tijd is voor misschien een salaris verhoging ?? Hij nam de tweede keer een stagiaire mee en die wordt goed in geleerd.

bedankt voor de goede en snelle service

goede en snelle service

Levering keurig afgehandeld.

Levering keurig afgehandeld.

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs en snel en volgens afspraak geleverd.

Wasmachine aankoop en bezorging

In de winkel zijn we goed en netjes geholpen en goed ge�nformeerd. Vandaag werd de wasmachine geleverd. Enorm goede service en heel nette bezorger. Alles netjes aangesloten en goede uitleg. Oude ook netjes afgevoerd en meegenomen. Ook ging alles soepel en vlotjes met aansluiten en controleren, ondanks dat ze achterom moesten komen, was dit geen probleem voor hun. Ik ben zeer tevreden.

Je wordt goed geholpen in de winkel�

Je wordt goed geholpen in de winkel ,snelle levering en Jeffrey de monteur zeer vriendelijke jongen toppers

Snelle levering en goede betrouwbare�

Snelle levering en goede betrouwbare communicatie.

Goede service Was iets fout gegaan en gelijk met elkaar opgelost

Deurbel

Goed produkt, vlotte levering en de goedkoopste.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.