Top service!!!

Top service!!!

Goed verpakt en bezorgd

jullie hadden een product wat nergens meer te krijgen was dus fijn dat ik m alsnog kon krijgen bij jullie. hij was goed verpakt, niet overdreven groot zodat ie mooi door de brievenbus past. ik had dat alleen wel van tevoren willen weten want dan had ik t bezorgmoment niet hoeven uitstellen naar een moment dat er iemand thuis was. En ik vind het geen probleem om een paar dagen te wachten op t pakket maar dan moet je niet te indruk wekken dat t de volgende dag er al zou zijn.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering, onbeschadigd en netjes vervoerd.

Snelle levering van prima product tegen�

Snelle levering van prima product tegen mooie prijs

Boxxer is een top winkel

Boxxer is een top winkel, had daar een 49inc Samsung ultra wide computer monitor gekocht. Deze begon strepen te vertonen led scherm en Samsung vertelde mij dat ik niet moest zeuren en dat het scherm moest opwarmen. Het scherm is terug naar Boxxer gegaan en deze is net zo lang met Samsung aan het soepbatten geweest tot ze deze of gingen maken of een nieuwe scherm onder garantie. Scherm net weer opgehaald bij Boxxer en Samsung heeft alles vervangen. Dus Samsung krijgt van mij een 1 liefst min 1 En boxxer een dikke 10 Gr Edwin

Bestellen was eenvoudig en levering�

Bestellen was eenvoudig en levering compleet en op tijd.

Goed product

Goed product, altijd goede service.

Was bij Boxxer Emmen

Was bij Boxxer Emmen. Zo leuk en vriendelijk geholpen. Ik kocht een powerbank voor de telefoon en de verkoper gaf duidelijk uitleg. Hij had zelfs nog een tip voor bevestiging op de fiets. Zocht de website van de Action zodat ik de houder daar kon kopen. Top! Dat heb je bij een "stenen" winkel.

Fijne, kundige bezorgers, goede prijs

De prijs is goed, vergeleken met andere sites en deze was echt de goedkoopste. Gebracht en ge�nstalleerd door Jeffrey en Bart. Ik was te laat, toen hebben ze hun programma omgegooid en zijn ze wat later gekomen. Ze hebben alles netjes ge�nstalleerd, heel kundig. Ze waren allebei heel vriendelijk en behulpzaam en gaven goede tips. Topbezorging!! Zeker een aanrader!

Zeer scherpe prijs en snel bezorgd

Zeer scherpe prijs en snel bezorgd. Prima!

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie

Snelle levertijd binnen 1 dag had ik�

Snelle levertijd binnen 1 dag had ik mijn tv.

Gunstige prijs,snel en correct.

Gunstige prijs,snel en correct.

Snelle heldere service

Snelle heldere service

Een snelle ,goedkope en veilige�

Een snelle ,goedkope en veilige levering . :) F.Tadj

It service was buiten werking

It service was buiten werking. Wacht al 2 weken op mijn bestelling� Update na reactie 20-04 : Ik heb al 2 x gemaild maar nog steeds bericht ontvangen en ook geen track en trac� code

Geweldig geholpen en goede uitleg in de�

Geweldig geholpen en goede uitleg in de winkel en een kopje koffie gekregen! De bezorging was ook vlekkeloos verlopen dus ze hebben er een vaste klant erbij!

boxxer

It's Cool Site

Snelle levering, goed product

Snel binnen tegen goede prijs

Snel binnen tegen goede prijs

Geen track&trace ontvangen en zit nu al�

Geen track&trace ontvangen en zit nu al een week te wachten op mijn pakket. Snap dat het soms wat langer kan duren maar een track&trace zou wel fijn zijn voor producten in die prijs klasses.

Snelle levering. Niks mis mee.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.