Snel geleverd & passend

Snel geleverd & passend

Voldoet volledig aan de verwachting heb�

Voldoet volledig aan de verwachting heb geen puntje dat beter Zou kunnen ze doen wat ze beloved doe zo voort mvg van de ginste-Raymaekers joery

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering

Perfecte service bij BOXXER Almelo

Perfecte service bij BOXXER Almelo . Heb er een HP printer gekocht . Prijs kwaliteit verhouding is ook goed . Een aanrader .

Gekregen wat ik heb besteld en Snelle�

Gekregen wat ik heb besteld en Snelle levering

Een snelle ,goedkope en veilige�

Een snelle ,goedkope en veilige levering van het produkt . Mvg

Goede snelle levering

Gisteren in de winkel Tilburg goed advies gekregen en vandaag is de vriezer al vakkundig geleverd. Goede bezorgers die voorzichtiger dan voorzichtig de vriezer naar boven hebben gebracht en de oude vriezer mee hebben genomen. Top!

Top service en snelle levering.

Top service en snelle levering.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk Behulpzaam Prima snel en goed geregeld

Goedkoop, en goede service

Aanschafprijs van mijn vriezer Liebherr was onder de prijs t.o.v. de grote concurrenten. Bij aflevering bleek tijdens het uitpakken dat het apparaat transport schade heeft. Er is een voorstel gedaan voor reparatie, compensatie of vervanging. Wij hebben gekozen voor vervanging. Erg goed en snel opgelost. De bezorgers waren ook zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader

Jullie hebben gedaan wat jullie hebben�

Jullie hebben gedaan wat jullie hebben beloofd. Goede verpakking, op tijd gekomen Top!

Besteld, betaalt, geleverd

Besteld, betaald, volgende dag geleverd. Goede communicatie. Beter kan niet.

Goed ontvangen 1dag besteld andere dag�

Goed ontvangen 1dag besteld andere dag binnen

Snelle levering en lagere prijs dan�

Snelle levering en lagere prijs dan elders

Strijkijzer

Als er onverwacht een huishoudelijk apparaat stuk gaat, is het fijn dat je online snel actie kunt ondernemen. Met Boxxer gaat dat zonder problemen en redelijk snel. Apparaat goed ingepakt.

Goed product

Goed product, snelle bezorging.

Goede site

Goede site, vlott e bestelling online, goede track and trace, bezorger keurig op tijd en in huis afgeleverd wegens invaliditeit.

Super service

Zowel in de winkel als bij aflevering keurig geholpen ! Alles werd netjes op z�n plek gezet en het verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.??

Erg netjes gewerkt

Jeffrey en Bart hebben erg netjes gewerkt, zeer beleefd en correct. De vaatwasser verwijderd, de plek schoon gemaakt en de nieuwe geplaatst. Bedankt!

Tevreden klant !

De aankoop kreeg een vlot verloop . Afspraken werden na gekomen! Het toestel werkt prima! Over de naservice bij defect kan ik niks zeggen, mocht er zich een panne voordoen.

goede bereikbare klantenservice�

goede bereikbare klantenservice probleem oplossen, betalings voorwaarden een plus en snelle controle. apparaat snel in huis

Mijn wasmachine was defect. Na een nieuwe te hebben gekozen kon deze de volgende dag al geleverd worden. Ook hebben ze de oude gratis meegenomen.

Voordelige prijs en snelle levering!

Voordelige prijs en snelle levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, klasse

Prima op tijd

Prima op tijd. Aardige monteur en sjouwer. Goed ge�nstalleerd.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.