Prima levering.

Prima levering. Prima boxje. Helemaal blij.

Snel en correct

Snel en correct. Kan niet beter

Snelle levering Goede korting

Helaas een zeer slechte ervaring moeten�

Helaas een zeer slechte ervaring moeten mee maken met boxxer echt slecht geholpen komen gemaakte afspraken niet na werken zeer slecht mee naar oplossingen communicatie is er helemaal niet zijn nog niet in staat in een periode van ruim 7 dagen er voor zorg te dragen om een bestelling van het een na het ander filiaal te bezorgen

Mooie koelkast

Keurig optijd geleverd.goed verpakt. Mooie indeling.

Alles verliep prima zoals beloofd ook�

Alles verliep prima zoals beloofd ook het contact verliep prima En de airfryer was prima

Prima levering

Levering was niet binnen 1 dag zoals op de website stond, maar nog steeds wel redelijke verwerkingstijd. Netjes verpakt en goede communicatie vanuit hen. Eerste keer via hun site besteld, prima webwinkel!

Besteld en de volgende dag in huis!

Besteld en de volgende dag in huis!! Top!

Werd snel geleverd,erg tevreden over�

Werd snel geleverd,erg tevreden over het product.

Ontzettend tevreden met mijn JBL Dab+

Ontzettend tevreden met mijn JBL Dab+. Alles voldoet aan mijn verwachtingen. Gemakkelijk in gebruik. 5 voorkeur posten. Bluetooth. Compact. Geweldig geluid zelfs op de laagste stand, �s morgens vroeg heb ik graag al wat muziek. Nog geen geruis gehoord wat voor mij ontzettend belangrijk was.. Antenne ook nog niet nodig gehad. Echt een aanrader.

Snelle levering, scherpe prijs.

De tijd van levering was heel stipt

De tijd van levering was heel stipt, zoals beloofd!

Snel, correct

Snelle en correcte levering

Gewoon geleverd zoals het hoort

Gewoon geleverd zoals het hoort, snel en zonder problemen.

Snelle levering en een prima prijs.

Snelle levering en een prima prijs. TOP !

Levertijd

Er staat op de website 1 werkdag mbt leveren. Wij zijn een week verder en ons koffiezetapparaat is nog steeds niet geleverd omdat er iets niet goed is gegaan tussen boxxer en de leverancier. Eerder aan de bel getrokken en toen kreeg ik een track en trace code en na een week nogmaals zelf gebeld naar zowel DHL als boxxer om te checken waar ons pakket blijft. Omdat het nu nog 'in onderzoek is' krijgen wij geen nieuw product toegestuurd of ons geld terug. De klant zit dus met het "gedoe" terwijl wij gewoon betaald hebben.

Goed product

Goed product. Snelle levering.

Duidelijke website en afhandeling

Duidelijke website en afhandeling. Goede prijs. Werd netjes op tijd bezorgd.

In eerste instantie was het verkeerde product geleverd. Keurig te woord gestaan en super snel mijn bestelde product nageleverd gekregen. Chapeau voor de goede service en aan de correcte en vriendelijke heer die mij te woord gestaan heeft. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren. Zou het iedereen aanbevelen en zou een volgende keer weer bij Boxxer een bestelling plaatsen! Goede service en prijs,� top!!

Naar tevredenheid bestelling geplaatst en uitgevoerd

Duidelijke website, bestelling snel en simpel te plaatsen. Besteld item zoals beschreven en keurig ingepakt verzonden. Wordt verzonden met DHL. Wel meldingen mbt bezorging, geen mogelijkheid tot wijziging daarvan.

Goede site

Goede site, mooie producten/prijs en vlotte levering.

Betrouwbaar

Ik was niet gelukkig met de bestelde radio en stuurde die terug. Het betaalde bedrag werd snel terugbetaald. Het bedrijf komt betrouwbaar over.

Mijn bestelling zou binnen 1 werkdag�

Mijn bestelling zou binnen 1 werkdag geleverd worden, maar ik heb de bestelling nu nog niet ontvangen, een week later. Natuurlijk wel alles betaald. Op mijn mails wordt niet gereageerd.

Top Service

Onlangs hebben we een TV gekocht bij Boxxer Almelo. Na een uitgebreide uitleg over de verschillen zijn wij voor een OLED van Samsung gegaan. Hier wordt de tijd genomen om een goede uitleg te geven en de koffie smaakte heerlijk. De TV kon zelfs dezelfde dag nog ge�nstalleerd worden.

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.