Goed vervangend artikel geleverd

Het product wat ik besteld heb en op voorraad zou zijn was er toch niet, maar een vervangend product is wel snel geleverd, zonder meerprijs hoewel het oorspronkelijk wel iets duurder was.

Verkeerde naam

Mijn pakket was zoek bij het pakketpunt. Dit omdat mijn naam verkeerd op het label stond. Bij controle van mijn bestelling zag ik dat mijn naam daar wel correct staat ingevoerd.

besteld en op tijd ontvangen voor een�

besteld en op tijd ontvangen voor een goede prijs

Super service

Super service. Goede installatie en vriendelijk

Belabberde service

Woensdagmiddag 23 november 2022 een Philips televisie gekocht bij Boxxer. Diezelfde avond de TV uitgepakt en ge�nstalleerd. De TV aangezet en direct viel een barst aan de rechterkant op. Alleen de rechterkant was beschadigd. We hebben de TV weer terug gedaan in de doos. De volgende dag de TV weer teruggebracht naar Boxxer. Er werd direct verwezen naar de verzekering die je apart erbij kan nemen bij de aankoop. Wij hadden dit niet gedaan. De foto's laten zien en eigenlijk werd direct duidelijk dat het onze schuld was en dat Philips de TV niet terugneemt. Er werd ook gezegd dat het via de inboedelverzekering kan. We hebben toen gezegd dat we dan een eigen risico moeten betalen van zo'n 150 EUR. Hier was wel over te praten omdat het geen 700 EUR was maar een veel kleiner bedrag. We hebben de foto's gemaild en Boxxer gaat onderzoeken. Na onderzoek kregen we een mail met de mededeling dat er aan de linkerkant en rechterkant drukpunten zitten en een barst aanwezig is van links naar rechts. Bijgevoegde foto's gaven dat aan. Op zich al vreemd omdat wij zelf geconstateerd hadden dat er alleen aan de rechterkant een barst zat. Volgens Boxxer vielen de drukpunten ruimschoots achter het piepschuim dus de kans dat dit als mogelijke transportschade beoordeeld zou worden leek klein. De second opinion van het hoofdkantoor van Boxxer gaf ook aan dat het gebeurd zou zijn tijdens het uitpakken van de TV en dus via de inboedelverzekering afgehandeld kan worden. Het eigen risico konden we wel terugkrijgen als we weer een nieuwe TV bij Boxxer aan zouden schaffen. Alsnog een TV gehaald maar niet meer bij Boxxer. Niet vaak zo'n slechte service meegemaakt. Wat had men beter kunnen doen? Meer met de klant meedenken en naar een oplossing zoeken in plaats van direct de schuld bij de koper neer te leggen. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Boxxer een klant minder heeft.

Op zich zijn de tv's best goed

Op zich zijn de tv's best goed Televisies Wil je een nieuwe tv kopen? In ons assortiment vind je een groot aanbod smart televisies van alle bekende merken zoals Samsung, LG, Philips, Sony of Elements. Wij hebben alle soorten tv's zoals LG OLED, Samsung QLED, Nanocell tv's of LED tv. Maar de Elements tv vond ik de minste tv reden hier voor een Duits merk en moeilijk te combineren met de nexbox van Ziggo en is moeilijk te koppelen, deze heb ik dan ook weer retour gezonden. En mijn geld terug ontvangen. Dat is dan weer een plus punt. Zou zeker aan de verkoper vragen of de TV'S gekoppeld kunnen worden voor al als je er een koopt via de schop online . Ziggo of KPN. VERDER EEN PRIMA ZAAK

Super uchwyt polecam

Super telewizor polecam

Snelle verzending en prijzen zijn markt�

Snelle verzending en prijzen zijn markt conform.

Ik bezocht de winkel in de stad�

Ik bezocht de winkel in de stad echt-susteren . Ik wilde een wasmachine kopen, maar hij werd om geld gevraagd om het bij mij thuis af te leveren (let op: ik woon in de buurt van de winkel, slechts ongeveer 500 meter, en toch vroeg ik om bezorging geld) en op internet staat gratis bezorging vanaf 50 of meer

perfect

perfect, quick

Snelle levering, goede communicatie.

Goede en snelle service voor een mooie�

Goede en snelle service voor een mooie prijs

Snel geleverd, goed product

Levering 1ste kerstdag.

Levering 1ste kerstdag welk bedrijf doet dat Boxxer Krommenie. Mijn wasmachine stopte er mee op zaterdag voor de kerst. Na een belletje naar het bedrijf, het uitleggen van het probleem, besloot de eigenaar om de machine op zondag 1ste kerstdag te leveren en te plaatsen. Wij vonden dit helemaal geweldig. Dank jullie wel.

Duidelijke website en nabesteld te�

Duidelijke website en nabesteld te hebben goed ge�nformeerd wanneer het pakket zal aankomen.

Perfecte online aankoop

Goede en duidelijke website, goede prijs en snel geleverd zoals afgesproken . Prima!

Prima opgelost door Boxxer

Jammer, net geen 5 sterren omdat er met mijn bestelling iets niet goed was gegaan en daardoor was blijven 'hangen'. Uiteindelijk prima opgelost door Boxxer (dank, Jens! en heb ik mijn bestelling met enkele dagen vertraging (door PostNL overigens) mogen ontvangen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

correcte en snelle afhandeling aankoop

Degelijke beschrijving van het product. correcte en snelle afhandeling aankoop muurverf Sikkens.

Snelle levering tegen een zeer goede�

Snelle levering tegen een zeer goede prijs.

Alles was perfect

Alles was perfect

Goeie prijs en snel verzonden!????

Goeie prijs en snel verzonden!????

Tevreden klant er bij.

Kocht een JBL speaker en geniet er nu al een aantal dagen van. Levering was snel, prijs uitstekend. Aanrader!

Koningslinde 17

7131 MP Lichtenvoorde

085 - 78 28 120

Over BoXXer.nl

BoXXer is dé elektronicadiscounter van Nederland. Bij ons shop je topmerken voor bodemprijzen – zowel online als in de winkel. Van televisies tot wasmachines en van laptops tot stofzuigers: bij BoXXer betaal je nooit te veel. Online goedkoop, in de winkel nog voordeliger – dat is waar BoXXer voor staat. In onze winkels verspreid door het land vind je vaak extra acties met directe meeneemprijzen. En online profiteer je dagelijks van superscherpe deals. We houden het graag simpel: geen poespas, wél voordeel. Je vindt bij ons een breed assortiment, duidelijke productinformatie en betrouwbare merken – altijd voor een lage prijs. Daarom kies je voor BoXXer: ✔ Altijd lage prijzen op A-merken ✔ Online én fysieke winkels ✔ Dagelijks nieuwe aanbiedingen ✔ In de winkel extra voordeel ✔ Eenvoudig bestellen, snel in huis ✔ Klantenservice die je wél helpt BoXXer is er voor slimme shoppers die niet te veel willen betalen – en wél kwaliteit willen.